31juli 2008: Kreta dag 1

Hej mina sötnosar!

Hoppas ni har det bra hemma i Sverige, här är det superbra! Det är varmt och helt underbart. Just nu sitter vi ute på våran fina terass och tar det lugnt. Har nyss varit ute och ätit på våran favorit restaurang Dome. Underbart god mat, idag blev det sovlaki för mig och kycklingsouvlaki för Alexandra. Flyget gick bra och vi sov nästan hela tiden. Vi landade lite efter 10 grekisk tid, väntade på bagaget och gick mot bussarna. På bussen till Rethymnon var det inte mer än 10 personer. Bussresan gick bra och jag somnade tillslut trött som jag var. Kom fram till hotellet någon gång vid 1 tiden, bytte om och gick ner till stranden, kom dit vid halv 2 tiden och gick upp någon gång vid 4 då vi båda var jättetrötta. Lämnade av handdukarna och så och gick för att handla hem lite saker. Chips. vatten, läsk m.m. Tog det lugnt, jag somnade och blev väckt vid 18 tiden,  gjorde iordning mig och sedan gick vi ut och åt. Nu ska jag bara ta det lugnt och sova snart tror jag. Vi hörs imorgon.

Puss Nattis

Två timmars väntan kvar

Hej igen mina sötnosar!

Nu har vi checkat in våra väskor och gått igenom säkerhetskontrollen och jag pep inte! Första gången på flera år. Jag och syster sitter här och väntar, tror att tax-freen håller på att öppna nu. Som ni säkert förstod av rubriken så är det två timmar kvar tills planet lyfter. Nej nu ska vi gå runt och titta lite, nästa gång vi hörs är vi i Grekland.

Puss Nattis

Nu ska vi snart åka !

Frukost soppan är uppäten, kläderna på, väskorna packade NU STICKER VI !

HA DET SUPER PUSS


30 Juli 2008

Hej mina vänner, nu ska jag snart krypa ner i sängen och försöka sova några timmar. I natt åker vi !! Runt halv 2 åker vi hem ifrån mot Arlanda och det ska bli helt underbart !

Dagen idag har varit mysigt men stressig ! Har städat, packat klart och sett till så allt är fixat. Har även varit och hälsat på farmor och farfar ett tag, lika mysigt som alltid och som alltid lika mycket fika ! Åkte och handla lite med familjen innan vi åkte hem och åt middag.

Nu sitter jag här och inte gör något alls, ska nog sätta på Laguna Beach på DVDn och somna in. Vi hörs i natt innan jag åker, Puss




Pirret börjar komma

Nu är det inte alls lång tid kvar tills Kreta. Om mindre än 24 timmar så ligger vi på stranden och steker.

Mitt rum är helt städat nu, väskan helt packad och allt är klart. Ska ner och göra lite lunch nu sen ska vi snart till farmor och farfar.

Puss





God morgon

Underbart fint väder idag men tyvärr hinner jag nog inte vara ute så mycket. Måste städa klart, kolla en sista gång att allt ligger ner packat i resväskan.

Dagen idag då, måste som sagt städa klart, äta lunch, åka och träffa farmor och farfar, middagen och sen blir det att sova tidigt. Måste upp runt 12 tiden i natt, ska åka hem ifrån runt 01.30. Usch vad jag längtar !

Nu har jag inte mer tid att sitta här, pussar på er mina vänner





KRETA


29 Juli 2008


Hej igen allesammans, jag är inte riktigt klar med mitt rum ännu så jag ska verkligen ta tag i det sista nu. Sen blir det till att ta en dusch och krypa ner i min renbäddade säng och kanske se en film eller så.

Har nyss ätit tårta tillsammans med familjen för att fira mamma och pappas förlovningsdag.

Dagen idag då, gick upp vid 10 tiden, kollade lite på TV, väckte min syster runt 11 tiden vid 12 gick vi ut för att handla lite, hem igen, åt lunch (makaroner och beasås), kollade lite till på TV, gick upp för att packa klart det sista, mamma kom hem, började med maten, pappa kom hem och hämtade mig, skulle ner till Tumba och springa in på apotektet för att hämta lite piller men medans jag väntade på pappa sa min granne  att det var stängt i Tumba pga någon explodering av ett kassaskåp eller något sånt så vi åkte till Huddinge istället (länge sen jag var där) sen tillbaka till Tumba för att köpa tårtan, hem igen och åt middag. Grekiska köttbullar och pommes, mums ! Sen ja, städat och kollat TV. Nu ska jag göra klart !

Vi hörs i morgon, sov sött Puss




Bara städet kvar.

Hej mina vänner, jag har som rubriken avslöjar bara städningen kvar ! Resväskan står färdigpackad och bara väntar på att få åka.

Nu ska jag verkligen ta tag i städandet och bli klar ! Blir nog till att lyssna på Snabba cash samtidigt som jag städar, sen blir det fika med familjen eftersom mamma och pappa firar 20 år i förlovningsdag.

Vi hörs senare ikväll, Puss


Grattis jag älskar er !







Sola, städa, handla och packa

Så ser min dag ut. Ska ut och handla lite med min syster nu snart, sen blir det till att sola lite och till sist städa och packa klart.

Usch vad jag längtar, allt är nästan fixat nu. Det är bara packningen som inte är klar, biljetterna är utskrivna, ändringspappret med, passen är framtagna och pengarna är växlade.

Nej nu ska jag ta mig ut i värmen och handla som sagt, vi hörs senare Puss





KRETA


28 Juli 2008

Nu blir det god natt från mig, är helt slut ! Orkar inte tänka, orkar inte röra mig, orkar inget alls ! Ledsen, sov sött Puss



Helt slut !

Jag är verkligen totalt slut efter en dag med pappa på jobbet. Har varit uppe sen ungefär 05.50 i morse och jobbat till klockan 16.

Nu sitter jag i sängen, har nyss duschat. Ska klä på mig sen gå ner och äta, uppdaterar mer sen, Puss




KRETA


God morgon

Nu ligger väl de flesta och sover skulle jag chansa på. Själv har jag varit uppe ungefär 20 minuter. Ska åka med pappa till jobbet idag så jag kommer upp tidigt.

Somnade väl någon gång efter ett tiden i natt så pigg är jag absolut inte ! Men vems fel är det förutom mitt eget? Absolut ingens.

Som jag skrev i förra inlägget så tittade jag på American Crime innan jag somnade, hemsk och bra film. Jag hatar att se folk utsättas för folk och bli misshandlade mm. Men ändå var det en bra film, det är så overkligt att tro att det har verkligen hänt på riktigt.

Nej nu kurrar magen och jag sa ta något att äta innan vi åker, vet inte om jag hinner blogga under dagen annars blir det runt 5 tiden i eftermiddag. Ha en underbar dag, Puss




Film innan sovdags

Nu ska jag ta och se på den verklighetsbaserade American Crime.

Om American Crime:

Sommaren 1965 lämnade ett par cirkusarbetande föräldrar sina två unga döttrar i god tro hos den ensamstående hemmafrun Gertrude Baniszewski i Indianapolis som lovat att ta god hand om dem under sommaren för 20 dollar i veckan. De hade aldrig i sin vildaste fantasi kunnat föreställa sig vilka vidrigt ondskefulla dåd som skulle drabba deras döttrar i familjens källare när dörren stängts bakom dem.






27 Juli 2008

Hej allesammans, hoppas ni har haft en underbar söndag. Just nu håller jag på att städa upp på mitt rum samt packar. Ska jobba i morgon, eller vara med pappa på jobbet så det blir inget mer inlägg från mig idag. Puss






P.S BARDIA ÄR HEMMA !! Lycka

KRETA


Värme

Hej allesammans, förlåt att det inte har kommit något blogg inlägg tidigare idag. Men jag sov till ungefär 1 tiden. Kom hem runt halv 5 i morse, från vad tänker jag inte skriva här.

Just nu ligger jag ute och solar på baksidan, har nästan packat klart allt också. Väntar på att mamma ska ringa så åker jag med pappa och hämtar henne. Nej nu ska jag ut och sola igen, Puss





Avundsjuk

Fick precis denna bilden via mms av min vän Bardia, usch vad avundsjuk jag blev nu.
Vill också vara i Paris, men jag är på Kreta om en vecka så ;)

26 Juli 2008

Hej igen allesammans, hoppas ni har och har haft en underbar Lördag. Min var super mysig fram till för ett par timmar sen när en sak hända, har varit hos farmor och farfar en stund på kvällen. Är hemma nu och sitter ute på altanen och myser med mamma och pappa. Ska gå dit ut nu igen så vi hörs i morgon, puss




Rubrik?

Hej allesammans, som ni ser så kan jag verkligen inte komma på en passande rubrik till inlägget. Jag känner mig totalt slut i hela kroppen också, låg ute och solade på förmiddagen tillsammans med min syster, ringde runt till små tjejerna jag är/varit tränare för, åkte och handlade lite och hämtade mamma. Har ätit middag tillsammans med familjen, rostbiff, lax, potatissallad och vanlig sallad. Mums ! Ingen av oss som kände för varm mat i detta vädret.

Sitter och pratar med min bästa vän just nu, hon bokar tågbiljetter upp hit ! Den 29/8 kommer hon upp till oss. Ska bli helt underbart att träffa henne igen !

Nej nu ska jag plocka upp alla kläder, handdukar mm från golvet och sen packa lite till. Eftersom jag ska vara med pappa på jobbet nästa vecka för att komma upp tidigt så passar jag på att göra det nu. Sen blir det nog kolla på film och äta dumle. Vi hörs senare, Puss




KRETA


Sol

Hej allesammans, förlåt att jag inte bloggat tidigare idag. Har helt enkelt glömt bort det. Ligger ute på baksidan och solar. Lovar att blogga mer senare, Puss !






God natt från mig

Ostkakan är uppäten och jag är helt slut. Ska gå och borsta tänderna och tvätta ansiktet nu sen krypa ner under täcket. Vi hörs i morgon, puss





25 Juli 2008

Hej allesammans, hoppas ni har haft en underbar dag i värmen. Det har i alla fall jag haft ! Massa prata med mamma på förmiddagen, hjälpte henne lite med tvätten, var ute med Pandora, fick besök av farmor och farfar. Åkte och hämtade upp syster i Tumba runt halv 3 tiden.

Åkte direkt till City Gross i kungens kurva och handlade lite, solkrämer, nagellack mm. Kom hem och lämnade av alla varorna och åkte ner till Gula villan med pappa för att hämta maten. Som alltid så åt jag min oxfilé pizza med bea sås ! Mums !!

Nu ska jag krypa upp i sängen med ostkaka och hallonsylt och kolla klart på de sista två skivorna av Sex and the city. Vad som händer i morgon vet jag inte ännu. Vi hörs i morgon, Puss !

KRETA


Lika underbart väder idag igen !

Visste blir man glad av detta vädret? Just nu håller jag på att plocka undan lite på mitt rum. Är hemma med mamma just nu, pappa är hemma om ungefär en timma och sen kommer farmor och farfar. Syster slutar jobba vid 2 tiden så hämtar vi upp henne i tumba och åker och handlar lite. Nej nu ska jag fortsätta, ska försöka packa klart idag också. Puss !

God Natt Världen

Nu är det verkligen dags för lilla mig att krypa ner och sova. Ska försöka ta mig upp vid samma tid i morgon och få så mycket tid som möjligt i solen. Har som jag sagt tidigare fått färg idag men den blir mer och mer tydlig ju längre tid det går. Kollade nyss på vädret på Rethymnon, just nu har de 22 grader varmt och klockan är 23.41 där !

Nej nu måste jag verkligen lägga mig, blir till att somna in till Jens Lapidus - Snabba Cash. Puss !

24 Juli 2008

Hej allesammans, hoppas ni har haft en underbar dag ! Jag har haft en super mysig dag med att göra absolut inget alls ! Har solat ett par timmar, kollat på Sex and the city (nu har jag nästan kollat igenom alla sex säsongerna) ätit middag med pappa och bara slappat framför TVn.

Nu snart börjar ett av mina absoluta favorit program, nämligen Ghost Whisperer! Jag tycker att det är ett jätte bra program verkligen så det blir till att se på det nu klockan 21 sen ska jag sova. Är helt slut, men inte så konstigt eftersom jag har varit vaken sen halv 7. Så det blir tidig säng gång för mig idag igen, måste ju som sagt vända tillbaka dygnet.

I morgon ska jag inte göra så mycket på förmiddagen, plocka i ordning lite, sola, umgås med mamma som är ledig. Sen efter 1 när pappa har kommit hem så kommer farmor och farfar och hälsar på. Sen ska jag ut och handla med familjen.

Nu ska jag ner till pappa igen, vi hörs i morgon sov sött allesammans. Puss !


Färgen syns redan

Hej igen allesammans, nu är jag tillbaka. Det kom fram massa stora moln så jag bestämde mig för att gå in, ta en dusch och äta lunch. Sitter och kollar på Dolce Vita just nu, och ska snart ta och göra lunch.

Sitter just nu även och pratar med Bardia, som är i Paris. Saknar honom verkligen, och han verkar ha det grymt bra. Han berättade nyss för mig att dom ska till Louvren och Moulin Rouge idag, jag vill också. Fast mina minnen av Frankrike är inte alls bra.

Om en vecka så ligger jag på stranden på Kreta och solar istället för hemma i trädgården. 05.10 lyfter planet från Arlanda och vi är påväg. Vi kommer att åka hem ifrån någon gång runt halv 2, mina underbara föräldrar kommer så klart att köra oss till Arlanda. Sen blir det sol,bad och underbar mat i 2 veckor tillsammans med världens bästa syster.

Jag är så fruktansvärt sugen på Souvlaki, pommes, tzatziki och massa sallad. Mums va gott det skulle vara. Får se om vi provar på Grekiska kolgrillsbaren i helgen eller början på nästa vecka.

Nej nu kurrar min mage, dags för lunch ! Puss

Dags att steka

Nu ska jag ut och lägga mig på min baksida och steka. Just nu är det inte ett moln så långt jag kan se. Så det blir mys med en bok, massa tidningar och cola. Vi hörs senare, Puss

Kreta 2007


KRETA


Vad ska man hitta på?

Hej igen, nu sitter jag här i soffan ser på sista säsongen av Sex and the city och äter min frukost pasta ! Mumma. Men den stora frågan är vad ska jag hitta på idag? Vädret är fint så jag kan ju gå ut och sola? Träna? Usch vad rastlös jag känner mig. Nu ska jag kolla klart och äta upp. Puss

God morgon

Hoppas ni alla har sovit gott, det kan man lugnt säga att jag har. Somnade någon gång mellan kvart över 9 och 10. Vaknade upp runt halv 7 i morse när pappa sa hej då innan han åkte till jobbet och jag kunde inte somna om. Det är super bra, måste ju som sagt vända tillbaka dygnet. Och om en vecka så sitter jag på planet just nu. Usch va härligt det ska bli.

Idag ska jag verkligen inte göra mycket alls, eller har egentligen inget alls planerat. Hade hoppats på att kunna träffa mina älsklingar Mira och Matte en stund men de hinner inte eftersom de åker till Turkiet på Lördag. Så jag har hela dagen ledig, bara göra inget alls.

Nej nu ska jag ta och göra lite pasta till frukost, vi hörs senare. Puss

23 Juli 2008

Hej igen allesammans, vet ni vad. Jag är helt slut ! Har legat ute i solen i princip hela dagen förutom någon timma när jag fixade lite andra saker.

Just nu sitter jag här bara och gör inget alls förutom att skriva i bloggen. Ska åka med pappa för att hämta mamma nu om 5 minuter sen blir det till att gå och sova för min del. Måste verkligen vända tillbaka dygnet nu innan Kreta plus att jag troligtvis ska jobba med pappa måndag,tisdag och onsdag nästa veckan och då är det att gå upp klockan 6 som gäller.

Och vet ni en sak till, jag förstår inte varför det ska hända så jobbiga saker i ens liv hela tiden. Så fort en sak har lugnat ner sig kommer nästa. Just nu vill jag bara gå och gömma mig långt inne i garderoben och komma ut när allt är okej igen!

Jag vill ha min underbara vän Bardia här nu, så jag kan få prata av mig och verkligen få ut allt ! Men han befinner sig just nu i Paris och jag hoppas att han har det underbart !

Nej nu ska vi åker, vi hörs i morgon Puss !


KRETA


Sol, sol och sol

Hej allesammans, hoppas ni kommer att ha en underbar dag. Själv ska jag ut och sola och försöka få lite färg så man inte bränner sig så mycket på Kreta. Nu är det bara en vecka kvar, eller i morgon är det en vecka kvar men eftersom vi ska åka hem ifrån vid halv 2 på natten mellan onsdag - torsdag så är det en vecka för mig. Nej nu ska jag fixa lite saker och sen blir det att sola. Vi hörs, puss

22 Juli 2008

Hej allesammans, hoppas ni har haft en underbar dag ! Det har i alla fall jag haft, legat ute och solat i princip hela dagen. Nu ska jag ta och dammsuga mitt rum, börja packa lite smått, eller lägga ner de sakerna jag inte kommer använda innan Kreta och sen lägga mig i sängen med Annansmousse och kolla på Sex and the city. Har bara 2,5 säsonger kvar att se innan jag sätt alla. Vi hörs i morgon, Puss !

KRETA


Härliga sol

Hej allesammans, kan börja med att säga att mina planer för kvällen igår total sprack. Jag kom inte i säng förräns runt 1 tiden. Men jag kom upp tidigt idag ändå, pappa ringde och väckte mig strax för 10 tiden så jag gick upp, åt lite, städade undan på mitt rum nu är det bara dammsugning som gäller. Sitter just nu nere i soffan och kollar på Days of your life. Väntar på att pappa,farmor och farfar ska komma sen bild det ut och sola. Nej nu ska jag fortsätta titta. Vi hörs sen, Puss !

GRATTIS


21 Juli 2008

Vet ni allesammans, detta blir mitt näst sista blogg inlägg för dagen. Är fruktansvärt trött så jag ska gå upp, städa undan på mitt rum, ta en dusch och sen krypa ner i sängen som somna in. Tror jag håller på att bli lite sjuk, låg vaken och hostade massor i natt som var, huvudet värker, halsen har inte börjat värka och jag hoppas inte att den gör det ! Vi åker ju till Kreta om 10 dagar !!

Min underbara vän Bardia har nu åkt till Paris, kommer sakna dig under veckan vännen men vi har 4 dagar innan jag åker till Kreta sen ! Nej nu ska jag stänga ner datorn och städa. Vi hörs i morgon allesammans, Puss !

Jag har bestämt mig !



Här är den ! Min blivande tatuering.

KRETA


Trist dag och tatuering

Hej igen alla sötnosar, riktigt trist dag är / har det varit idag. Bara massa regn och grått. Var som sagt med syster och fixade en sak imorse sen åkte vi hem, tog en promenad till ICA handlade lunch och gick hem igen. Sen dess har jag inte gjort mycket alls. Har dock bestämt mig för en tatuering nu, har ritat den nu idag och är riktigt nöjd. Nu ska jag bara ner och beställa en tid. Nu är det dags för mat sen blir det bara att slappa. Vi hörs senare, Puss


Just nu är den bara ritat med blyertspenna men jag gillar den ! Vad tycker ni?


God Morgon

De flesta av er sover nog fortfarande, själv har jag varit vaken i si sådär 15 minuter. Ska iväg med min syster om ca 30 min som ska fixa en sak. Sen kommer jag hem igen, men egentligen vill jag bara krypa ner i min varma mysiga säng istället och somna om. Speciellt när jag ser hur vädret ute är. Grått och trist, men jag är väl hemma runt 10-11 tiden igen. Nu ska jag ner och äta något, vi hörs senare. Puss

20 Juli 2008

Hej allesammans, idag har jag haft en jätte bra och mysig dag. Gick upp runt 11 tiden om jag inte minns helt fel, gjorde mig i ordning och åkte med familjen till det nya byggvaruhuset Hornbach (stavning?) något som verkligen inte är något för mig men jag ville umgås med familjen ! Tog en liten tripp hem till farmor och farfar efteråt fikade, pratade och så. Åkte och handlade lite och sen hem för att fixa maten, äta, vila lite och sen träning.
 
Fick höra en helt sjukt rolig sak idag som Andrea gjort när hon var liten men vad tänker jag inte skriva här, men vi fick oss en hel del skratt idag på träningen. Åkte till ICA för att köpa glass, GBs mascarpone finns verkligen inte någon godare.

Sitter och tittar på SATC just nu, ska snart gå och lägga mig i sängen och somna in. Upp tidigt i morgon och följa med syrran på en sak. Vi hörs i morgon, Puss !

Saknar dig så mycket mitt hjärta !


Underbar värme.

Hoppas att det håller i sig mer än en dag nu ! Men om 11 dagar så är det Kreta som gäller, ska bli så underbart att komma bort för ett tag. Vet inte hur det blir med bloggen då men troligtvis blir det mobilbloggande som gäller eller om det finns någon dator på hotellet för jag tänker inte gå och sätta mig på något internet café på semestern. Usch nej ! Nu ska jag lägga mig på sängen ett tag sen träning klockan 6 ! Vi hörs efter det, puss

KRETA


Saknaden kommer aldrig att försvinna !

Sova tidigt skulle jag göra, men det gick inte så bra ! Sitter här i mitt rum nu och tänker på alla i min närhet jag har förlorat. Sitter och lyssnar på Simon and Garfunkels - Bridge over Troubled Water som spelades på Josephines begravning var även inne och läste i Kristins föräldrars blogg alldelses nyss, det har gått mer än 5 år sen Kristin försvann från jorden. Kristin var inte någon jag kände särskilt bra, men jag visste vem hon var. När jag skulle prova på basket så var hon där och tränade, och var den som först pratade med mig och fick mig att känna mig välkommen. En riktig solstråle var hon. När jag satt och läste i deras blogg så började jag tänka på min älskade Josephine. Jag saknar henne så sjukt mycket fortfarande, det har nu gått 1 år och 7 månader sen Josephine togs ifrån oss men saknaden är lika stor nu som då. Det känns som om det var igår hon togs ifrån oss, jag kan inte förstå att tiden går så snabbt. Häromdagen så kom jag och tänka på något min skolkutator sa till mig på skolavslutningen. Hon sa Nathalie, tårarna kommer ta slut så småningom och de glada minnena av Josephine kommer att finnas på din näthinna istället. Men så är det inte ! De glada minnena av Josephine finns på min näthinna men tårarna har inte slutat, och de kommer de aldrig att göra ! Så länge jag finns kommer mina tårar att rinna för Josephine. Det är helt ofattbart fortfarande att det har hänt. Hade hon varit i livet nu skulle hon snart börja andra året på gymnasiet. Gymnasiet var något vi pratade mycket om innan hon försvann. Hon pratade om en ny linje som skulle komma på Tumba Gymnasium med europa inriktning och ville söka dit. Men så blev det aldrig, den smarta, fina, snälla, underbara tjejen som aldrig hade gjort någon illa under sina 15, nästan 16 år. Om lite mer än 6 månader skulle du ha fyllt 18 år mitt hjärta. Jag frågar gud varje dag varför just dig, varför skulle just du försvinna från jorden. Men det antar jag att alla som förlorar någon i sin närhet frågar gud och sig själva. Men du hade inte ens blivit vuxen, du var ett barn ! Men på din korta tid här på jorden hann du med att sprida så mycket kärlek och glädje runt dig. Du var verkligen underbar Josephine ! Men jag antar att allt har en mening, på något sätt var det inte meningen att du skulle få stanna kvar längre hos oss. Du är garanterat den finaste ängeln uppe i himlen hos gud. Jag ångrar mig varje dag att jag inte gick på din begravning och sa ett sista hej då, men jag orkade verkligen inte med det. Jag kommer aldrig att säga ett sista hej då till dig du lever kvar i våra hjärtan, så länge du gör det finns du alltid kvar hos oss och jag lovar dig i mitt hjärta kommer du alltid finnas! Platsen du har där är bara din och det kommer den alltid att vara.  Quem dii diligunt, adolescens moritur- den gudarna älskar dör ung.

Jag saknar dig och kommer aldrig att glömma dig min älskade vän ! Du finns i mitt hjärta och i mina tankar hela tiden, JAG ÄLSKAR DIG !


19 Juli 2008

Ledsen allesammans men tråkig blogg idag igen ! Orkar inte, ska krypa ner och somna nu. På måndag så lovar jag att det ska bli ändring ! Puss

KRETA


De som ligger närmast hjärtat !


KRETA


18 Juli 2008

Förlåt, ja gvet att jag har varit riktigt dålig på att updatera men idag har jag inte haft tid eller lust ! Har inte ens haft datorn på förräns nu ! Idag har jag och pappa städat hela huset så nu är allt helt skinande rent ! Jag känner mig så trött och har fruktansvärt ont i huvudet så jag ska krypa tillbaka till sängen nu ! Vi hörs i morgon igen, och jag lovar att bloggen ska bli roligare och bättre ! Puss

17 Juli 2008

Hej allesammans, vet vi vad jag har gjort idag? Absolut inget alls. Eller jo, jag har gjort en packlista till Kreta och sen har jag verkligen inte gjort något annat speciellt. Bara legat och kollat på SATC och tagit det lugnt !

Våran bärbara dator kom hem idag också, nu fungerar den som vanligt igen. Så nu är jag glad igen !

Jaha, vad ska jag skriva mer då, har faktiskt ingen aning alls. Är riktigt trött så jag ska lägga mig i sängen, kolla på TV och somna. Vi hörs i morgon allesammans, Puss




Min packlista, vad "fin" den kan bli när man har så pass mycket tid !



Min sötnos !

KRETA

OM 2 VECKOR LIGGER JAG NU OCH STEKER PÅ STRANDEN PÅ KRETA !!


God morgon

Nu är jag uppe tidigt, eller tidigare för en gångs skull ! Ska sätta igång med att städa det stora badrummet nu alldeles strax sen sätta mig ute och bara ta det lugnt. Pappa ringde precis och sa att de skulle komma med något paket från posten, hoppas det är datorn. Nej nu ska jag sätta igång. Vi hörs senare, puss ! Ha en super bra dag

16 Juli 2008

Hej allesammans !

Ledsen för att bloggen har varit lite tråkig på sistone, men jag har inte haft så sto lust att sitta här och skriva. Idag har det inte hänt så jätte mycket, vaknade, gick till ICA med syster, hem och städade lite sen träning. Nu ska jag hoppa in i duschen sen lägga mig och kolla på SATC i sängen och förhoppningsvis somna tidigt ! Innan 12 i alla fall. Vi hörs i morgon sötnosar, Puss !

Förresten, nu är det bara 2 veckor kvar tills jag och syrran åker till Kreta ! Helt underbart.


Träningsdags !

Om en timma börjar träningen ! Nu ska jag lägga mig i sängen och vila lite innan, måste sätta på mig strumpor också kom jag på nu. Vi hörs efter träningen. Puss

Jag bjuder på denna otroligt fina bild !


KRETA


15 Juli 2008

Hej igen, jag håller nu på med mitt rum som vanligt. Ska lägga mig i ett varmt bad efter jag är klar för att mjuka upp musklerna och hoppas att träningsvärken släpper lite. Efter det blir det sova för min del, måste börja vända tillbaka dygnet. Så idag är det en tråkig blogg, hörs i morgon, Puss !

Sola

Nu ska jag ta mig från datorn ut till syster och katten på baksidan och sola lite ! Härligt, vi hörs senare i eftermiddag. Puss


God morgon eller God middag ?

För mig var det God morgon för lite drygt en timma sen, jag har sån fruktansvärd träningsvärk i rumpan och låren. Hade lite igår sen tränade jag ännu mer igår kväll. Men vill man lyckas måste man träna. Nu ska jag ner och titta om mamma har lämnat någon söt liten do to lapp till mig och göra lite frukost/lunch. Min syster är på väg hem från jobbet också så hon är väl hemma om drygt en timma. Vi hörs senare, Puss !

KRETA


Tack så jätte mycket Fredrik !


Idag fick jag min lite försenade födelsedags present av min vän Fredrik. Han har skickat två brev där han har skrivit vad min present var, men inget av dom har dock kommit fram. Så nu idag berättade han det på telefon. Fredrik har fixat ett år i Grekland till mig, med boende och jobb ! Helt sjukt, jag älskar vekligen Grekland och nu har jag chansen att spendera ett helt år där. Allt jag fick fram på telefon var i princip oj ! Jag blev helt mållös och hade ingen aning om vad jag skulle säga, självklart sa jag inte bara oj utan även tack så jätte mycket. Ett helt år i Grekland !! Helt sjukt, han skulle även försöka fixa så att min syster kunde åka med mig dit och även hon stanna i ett år. Helt sjukt ! Jag har fortfarande inte fattat att det verkligen är sant. Nej jag vet inte vad jag ska säga förutom: TACK SÅ JÄTTE MYCKET FREDRIK, DET ÄR HELT SJUKT ! Nej nu måste jag verkligen sova, Puss !

14 Juli 2008

Hej allesammans, ni ska snart få veta vad min sjuka födelsedags present är. Har fixat lite annat efter badet men det kommer jag lovar. Dagen idag då, har städat, promenerat och mött syster för att handla och sen träning med syrran som tränare / pådrivare. Vi var grymma idag Angelica ;) Nej nu ska jag snart skriva ett nytt inlägg om presenten. Puss

Helt sjukt !

Har precis fått en helt sjuk födelsedags present ! Ni får veta efter mitt bad, puss

KRETA


Träningsvärk & sjuk?

Herregud vilken träningsvärk jag har i låren och rumpan ! Känner mig inte så jätte bra i övrigt heller, har ont i örat och halsen. Hoppas det släpper snart, har träning i kväll igen så då vill jag vara helt frisk och kry. Just nu springer jag omkring och städar lite här hemma, ska ta mig ner till ICA och möta min syster om ungefär en timma eller så. Nej nu är det dags för lite lunch och sen fortsätta städa, vi hörs senare Puss

KRETA

Höll på att glömma att lägga in nedräkningen !


Jag tycker om mina ben !

Hej igen allesammans, kom på att jag fått en fråga av en kompis tidigare idag. Vilken del av min kropp jag gillade mest. Mitt svar är mina ben, jag tycker bara om dom. Inte för tjocka och inte för smala.



13 Juli 2008

Hej allesammans, hoppas ni har haft en bra söndag! Det har i alla fall jag haft, fika med familjen och träning. Träningen gick riktigt bra idag faktiskt. Jag stannade kvar efter alla hade gått och körde lite mer fys, kom hem lite efter 9, duschade, sen åt jag chokladpudding och pratade med min underbara vän Bardia i telefon, han får mig alltid att må bra och skratta ! Du vet att du är speciell för mig vännen, och nu sitter jag här. Ska krypa ner i sängen nu snart kolla lite på SATC och somna in. Vi hörs i morgon allesammans, Puss !

Snart dags för träning

Hej igen allesammans, nu har jag nyss ätit och ska träna om ungefär en timma. Juste, jag kom på koden till min resväska ! Efter många olika koder prövade så kom jag på den rätta, så nu är jag glad på grund av det också ! Nu blir det min super fina lila resväska som åker med till Kreta. Nej nu ska jag klä på mig och sätta upp håret sen är det dags för träning ! Hörs senare, Puss

Tillägnad min syster


God morgon

Nu är jag hyftas nyvaken, vaknade för en timma sen. ska nu upp på vinden och försöka komma på koden till min resväska. Vi hörs senare, Puss !

12 Juli 2008

Nu är jag hemma igen !  Super trevligt och riktigt god mat, kvällen har varit riktigt rolig och jag gillar verkligen att umgås med Familjen Thoor-Backman, och lille Elias blir bara sötare och sötare för varje gång ! Är riktigt sugen på att själv skaffa barn nu men det får vänta ett par år till, sen behöver man ju en pojkvän också och det finns ju inte. Inte i dagsläget i alla fall. Nej nu ska jag krypa upp i sängen med lite MC Donalds mat och SATC ! Vi hörs i morgon, Puss

Ja juste, jag lovade ju bilder också! Här kommer de !

Rosa linne med flätat upptill (HM)


Mörkblåa jeans (Gina Tricot)


Här är hela jag, dock ingen bra bild


Dags för middag

ska åka iväg på middagen nu, hinner inte lägga upp nå bilder nu gör det efteråt. Puss !

Rubrik?

Ibland har jag verkligen jätte svårt att komma på en rubrik, jag vet vad jag ska skriva om men kan ändå inte komma på någon bra rubrik ! Men ändå, jag är hemma igen från Farmor och Farfar väntar på att Mamma ska komma hem från Mormor. Ska som tidigare nämn till Familjen Thoor-Backman på middag ikväll, eller vid 4 tiden. Självklart har jag ingen som helst aning om vad jag ska ha på mig. Men det blir nog bra ändå. Just nu håller jag på och kollar lite på lägenheter i Göteborg, vill verkligen flytta dit efter studenten. Slippa all stress och så i Sthlm. Men nej vet ni vad, nu har jag inte tid att sitta här längre. Vi kanske hörs innan middagen annars efter, ha det bra så länge. Puss

God Morgon

Som jag har sagt många gånger tidigare så blir jag så glad att vakna upp och se solen skina utanför fönstret ! Riktig lycka från min sida. Just nu håller jag på och klä på mig, ska ta en sväng till Farmor och Farfar med Pappa. Sen blir det nog att hämta upp Mamma och åka för att handla lite. Nej nu ska jag åka, slänger in en liten bild så som jag ser ut nu på morgonen, Puss !


KRETA


11 Juli 2008

Hej igen allesammans, nu börjar dagen lida mot sitt slut och jag börjar bli lite små trött. Ska krypa ner i sängen med chips, dip och cola nu och se på någon bra film eller kanske låna syrrans SATC box. Vi får se, i morgon blir det väl till att gå upp rätt tidigt och fixa lite till på rummet sen blir det middag hemma hos Fa, Thoor-Backman vid 16 tiden. Nej ni får ha en fortsatt bra kväll så hörs vi i morgon, Puss sov sött !

Bara massa städning

Bara massa städ, men vad ska man göra annars i regnet. Nu har jag gjort klart hela nedervåningen och ska fortsätta med mitt eget rum. Pappa har kommit hem så nu saknas bara mamma och syrran. Väntar även på dom från HP som ska komma och hämta den bärbara datan så den blir fixad. Saknar att kunna använda den, mycket skönare än stationära datorer. Nej nu ska jag fixa klart mitt rum! Hörs senare, Puss





KRETA


God morgon :)

Fast för mig var det god morgon för ungefär 2 timmar sen. Just nu sitter jag vid datorn och har en liten paus, har nyligen duschat så nu ska jag fortsätta städa. Hade tänkt hinna klart med hela huset innan familjen kommer hem från sina jobb ! Så nu är det bara att köra, musiken är på hög volym och huset väntar på att få bli skinande rent. Vi hörs senare sötnosar, Puss


10 Juli 2008

Jag är så himla trött just nu och har riktigt ont i nacken. Har suttit på tok för mycket framför datorn idag och fixat lite bloggar, bland annat min egen och Jenny&Josefins blogg. Och hur gick det då med städningen, verkligen inte bra alls har inte hunnit något alls men nu ska jag sätta igång lite och förhoppningsvis bli klar så det bara är dammsugning och golvtorkning kvar i morgon. Vi hörs i morgon, Puss !

Usch vad lång tid det tar.

Det tar verkligen på tok för lång tid för mig att städa ! Hittar alltid på massa andra saker jag "måste" göra innan. Plus att jag mellanlandar vid datorn hela tiden, men nu är det dags fr ett ryck. TVn är av, musiken på hög volym och jag är redo för att städa ! Hörs senare Puss

Saknaden är stor !


Ny design

Som ni säkert redan har märkt så har jag ändrat min design på bloggen. Vad tycker ni? Är den finare än den förra?

KRETA

3 VECKOR KVAR !!


9 Juli 2008

Nej, vet ni vad. Jag har fortfarande inte kommit ifrån datorn! Mamma, pappa och syster kom dock hem nyss. MED OSTBÅGAR ! :) Så nu är jag mycket glad. Ska in och städa nu sen försöka sova hyftsat tidigt, så detta blir dagens sista inlägg. Sov sött Puss

Hemma igen.

Håller just nu på att städa mitt rum, har gjort om lite där idag. Fick bland annat för mig att släpa ner en byrå uppe från vinden och det var inte det smartaste att göra när man är ensam hemma men tillslut gick det. Väntar på att familjen ska komma hem nu också, nej nu ropar rummet på mig och vill bli färdig städat! Hörs senare, Puss

Träning

Nu ska jag snart iväg och träna, blir runt 5 km löpning plus massa härlig fys som gör att jag knappt kommer upp ur sängen i morgon. Men usch vad duktig man känner sig efteråt ! Nej nu måste jag kila i väg mamma och pappa ropar på mig. Hörs senare mina sötnosar, Puss

Handbollen är verkligen det jag lever för !



Sol !

Hej igen allesammans, nu ligger jag ute i solen och steker. Syrran gick hem ifrån för ungefär en halv timma sen för att åka till jobbet så nu är jag helt ensam hemma förutom katten. Syrran och jag planerade lite inför kreta innan hon gick och usch vad vi längtar ! Nej nu ska jag ut igen, hörs senare ! Puss

KRETA


God morgon

God morgon på er alla, igår kväll hade jag varken lust,tid eller ork att sitta vid datorn. Städade mitt rum, rensade ur byråer och garderober samt började planera lite vad jag ska ha med till Kreta. Att bero på Kreta, när jag vaknade upp för ca 30 minuter sen så säger min syster till mig att det har blivit ändringar på vårat plan. Jag tror så klart att det rä något dåligt som har hänt men självklart är det bara något bättre ! Tycker vi  i alla fall, i stället för att planet ska gå 07.00 som det skulle så går det 05.10 från Arlanda i stället. Det betyder bara mer tid i Grekland ! Underbart ! Nej nu ska jag kila ner till nedervåningen och laga mat till mig och syrran. Hörs sen ! Puss

KRETA


Jag vill bara försvinna !






Varför ska livet vara så jävla jobbigt ibland? Just nu vill jag bara försvinna här ifrån, snälla kom och ta mig här ifrån ! Känner mig så nedstämd, dyster och bara helt ledsen hela tiden, jag orkar inte känna så längre. Snälla ta mig här ifrån !







7 Juli 2008

Hej igen allesammans, nu har jag väl varit hemma i lite mer än en timma. Tränade mellan 18-20.30, förbi hos mormor en sväng och sen hem. Tog en långt och varmt bubbelbad när jag kom hem. Hur underbart som helst ! Och nu sitter jag bara här, nybadad och i mina mys kläder. Fryser riktigt mycket, varför ska det vara kallt och äckligt nu??! Det är ju sommar, det ska vara varmt och man ska kunna sitta ute på kvällen och mysa. Men men, så är det inte nu och jag hoppas bara att vädergudarna ändrar sig nu ! Men om 24 dagar sitter jag på någon mysig bar eller ett mysigt café på Kreta tillsammans med världens bästa syster ! Ska bli helt underbart att komma bort från äckliga Sverige och alla falskheter. Usch det är verkligen det värsta jag vet. Eller nej, det är att personerna kallar sig själva en av dina bästa vänner. Usch och fy, nej nu ska jag sova. Puss sötnosar vi hörs i morgon!

Träning !

Nu är det dags för middag och sen träning. Ska förbi hemma hos mormor efter träningen så jag är väl tillbaka runt 10 tiden ! Puss



Svensk sommar = regn

Blir bara så trött på vädret nu ! Längtar till Kreta och solen. Vad kan man göra när det är så tråkigt väder ute?! Ligga inne och kolla på TV hela dagen? Visst men det blir ju super tråkigt efter ett tag. Nej nu ska jag städa lite sen fixa maten. Pappa kommer hem om ungefär 1 timma och sen ska vi träna klockan 6. Hörs sen, Puss

KRETA


6 Juli 2008

Det är en väldigt trött och seg Nattis som sitter här nu och skriver. Har verkligen ingen ork i kroppen eller knoppen att sitta här. Nu är det dags för mig att lägga mig i sängen och kolla klart på Vingar av glas. Eller nej vet ni jag tror jag ska ut och springa lite så jag är helt slut så det bara är att slockna direkt sen ! Vi får se, hörs i morgon sötnosar Puss !

KRETA


Hos Farmor och Farfar

Just nu sitter jag hemma hos farmor och farfar, hjälper dom och pappa att fixa lite saker inför deras resa till Danmark, tyskland mm. Väntar på att mamma ska komma hit från jobbet. Ska fortsätta söka på deras resa nu. Vi hörs senare, Puss

5 Juli 2008

Hoppas ni alla har haft en underbar dag, det har jag men väldigt jobbig har den varit också. Nu sitter jag här äter chips, fixar bilder på facebook, bloggar, pratar med Fredrik och kollar på filmen the perfect score på 4an. Ska fortsätta med allt nu så vi hörs i morgon, Puss !

KRETA


Hårt jobb

Hej allesammans, hoppas ni har det bra och skönt i värmen. Själv har jag jobbat ute på baksidan med pappa i princip hela dagen. Gick upp lite efter 9, åkte till Bauhaus med pappa för att köpa lite saker till baksidan och sen vi kom hem där ifrån så har vi bara jobbat hela dagen. Det finns inte så jätte mycket kvar att göra så allt börjar bli klart ! Ser finare och finare ut hela tiden. Tänkte slänga in några bilder så ni får se hur det ser ut just nu. Nej nu kommer pappa snart hem med mamma och syrran så jag ska ut och fortsätta. Hörs senare, Puss !











4 Juli 2008

Hej allesammans, har inte haft lust att sitta vid datorn idag! Har varit ute i solen, sovit länge mm. Plattar håret och kollar på 8 Mile just nu, blir nog till att sova efteråt. Ska upp tidigt, åka till Bauhaus med pappa och sen hem för att jobba vidare på baksidan som snart är klar :) Vi hörs i morgon, sov sött Puss!

KRETA


I LOVE YOU !



UNDERBARA BÄSTA VÄN !

3 Juli 2008

Nu är det dags att sova, är riktigt trött och ska upp tidigt för att sola i morgon ! Har nyss kollat klart på Dodgeball på 6an. Vi hörs i morgon sötnosar, sov underbart och dröm söta drömmer. Hoppas jag drömmer lika sött som jag gjorde i natt ;) Puss !

Pearl Harbor

Ligger nere i soffan och kollar på Pearl Harbro just nu, älskar verkligen den filmen. Spännande och sorglig på samma gång ! Väntar på att familjen ska komma hem nu ! Mamma och pappa har åkt för att hämta syrran från jobbet. Nej nu kallar filmen på mig igen, hörs senare! Puss













KRETA


2 Juli 2008

Lite ledsen i ögat är jag idag , eftersom jag vaknade upp hemma i min egen säng i morse. Brukar spendera denna veckan i Göteborg, glassa runt och kolla på Partille Cup ! Men så blev det inte för mig i år eftersom jag snart åker till Kreta med syster. Just nu sitter jag bara här vid datorn och gör verkligen inget alls förutom att dricka ett glas apelsin juice. Funderar på att gå och lägga mig i sängen och läsa lite för att somna tidigt, måste försöka vända tillbaka dygnet lite och eftersom det ska vara fint väder i morgon så vill jag vara ute tidigt för att få så mycket sol som möjligt när den är framme :) Vi hörs i morgon, Puss och sov sött!


Ett stort grattis till min vän Fredrik som klarade teoriprovet idag på tredje försöket ;) Grattis Fredrik ! <3

Jag längtar !



Jag längtar verkligen något fruktansvärt mycket till Kreta nu ! Det blir tredje gången jag åker till Kreta, Rethymnon och Litsa´s Lefkoniko Beach Hotel. Springer runt här hemma, plockar lite, fixar disken och lyssnar på Grekisk musik. Finns verkligen inget så underbart som grekland. Att få flytta dit vore en dröm som blev sann. Nej nu måste jag fortsätta pappa är väl hemma om drygt en timma. Hörs sen, Puss!

På bilden: Min absoluta favorit mat, Moussaka !








KRETA


1 Juli 2008

Dagen börjar lida mot sitt slut, jag växlar mellan att ligga i sängen och kolla på 48 Hour Mystery på 9an och vara ute och prata med mamma och pappa. Älskar att bara få sitta och prata med dom och ta det lugnt. Jag har på sistone börjat förstå hur lyckligt lottad jag är som har en mamma och pappa att prata med, som ställer upp för mig och min syster no matter what ! Nej nu ska jag gå ut igen, hoppas på lika underbart väder i morgon så man kan ligga och steka lite till :) Puss !

Mästerkockar

Hej igen allesammans, nu har jag precis ätit middag tillsammans med familjen ! Det tog riktigt lång tid för min och min syster att göra allt. Men nu är allt klart och nere i magen redan. Riktigt gott blev det, ugns potatis med vitlök, tzatziki, färsbiffar och massa sallad ! Mums.

Äntligen sol !

Man blir verkligen så glad när solen skiner ! Gick upp rätt sent, vid 11 tiden klädde på mig och promenerade till ICA med syster för att handla hem det vi behöver till middagen ikväll. Vi ska va snälla mot mamma och pappa och laga middagen till i kväll. Har nyss legat ute i solen och stekt i ungefär 3 timmar så nu är det dags för mig att gå ner och städa undan i köket för att sedan börja med maten ! Vi hörs senare, Puss !

En bra bok, jordgubbar och syster är underbart sällskap när man solar !
Om 30 dagar åker jag och syster till Kreta i 2 veckor !



 


RSS 2.0