Sommarlov eller kanske arbetslös..

Hej alla ! Mycket dåligt på uppdateringsfronten nu igen.. Men jag har ju sommarlov, eller arbetslöshet kanske det kallas. Nej sommarlov säger jag !

Sover ut på dagarna och solar massor. Har hunnit med en hel del sen sist, haft middag för några vänner för att fira min födelsedag i torsdags, firat mamma, varit hos älskade mira i lördags och firat hennes födelsedag och sen blev det firande med släkten för mig, mamma och farfar i söndags och igår fyllde jag år.

Var med mamma hela dagen och myste, åt lunch och hade det skönt. Just nu sitter jag ute på baksidan med mamma och pappa och myser !


Jag kan

Just nu håller jag på att städa i ordning på övervånigen, är klar med badrummet och håller just nu på med mitt eget rum. Såg min fina studentmössa på sin plats på en hylla och kände för att läsa lite i den. Fastnade vid en kommentar från en av tjejerna i klassen, fastnade för den även under studentdagen.

"Lycka till med allt sötnos, du kan!♥"

Varför jag fastnade för just denna kommentaren kan ha mycket med att göra hur jobbigt jag har haft det under min gymnasietid men ändå lyckats kämpa och klara mig. Och vet ni, jag kan ! Vad jag än vill så kan jag. Alla mina mål och drömma ska jag uppfylla, för jag KAN !

Tack så jätte mycket för att du skrev denna kommentaren till mig, den har fått mig att inse hur mycket jag som individ kan åstakomma. Det kommer följa med mig en lång tid framöver. TACK ♥

Solbränd och trött

Hej allesammans, idag har jag hunnit med en väldans massa då jag gick upp runt 8. Skulle ha gått upp vid 6 men trött som jag var blev det lite sovmorgon. Har varit i väg och handlat en massa med syster, fixat en massa på tomten och självklart solat i det underbara vädret.

Har inte direkt någon lust att skriva så mycket idag, ligger just nu i sängen med chips påsen och väntar på att Calle och chokladfabriken sak börja. Vi hörs i morgon. Puss


Mys lördag.

Idag har jag faktiskt hunnit med en hel del, blev en promenad på en timma med syster i morse som avslutades med en sväng till ICA, ätit underbar lunch ute i solen på baksidan med familjen, kollat på en massa gamla foton från när vi var små och planerat lite inför torsdag och inför kreta resan i augusti eftersom min syster jobbar så himla mycket nu.

Tänkte krypa upp bland kuddarna i sängen nu och kolla på lite kläder och kanske läsa lite i boken jag håller på med just nu: Flickan från ovan. Snart är det dags för middag, kyckling och klyftpotatis ! Mums, sen blir det nog att kolla på någon film och sova tidigt.


Glad midsommar !

Nu är det städat och fint här hemma, pappa och jag ska åka iväg och hämta mamma och syster från jobbet nu. Sen hem och bara mysa, och umgås ! Hoppas ni har en underbar midsommar. Puss


Midsommar

Glad midsommar allesammans ! Hoppas ni får en fin dag tillsammans med era nära och kära. Själv ska jag vara hemma och umgås med min underbara familj som jag alltid varit. Jag ska snart sätta igång och städa upp rummet, sen göra mig midsommar fin.


Sleep tight

Nu är det dags för mig att krypa ner i sängen och somna in. Börjar känna mig lite små dålig, ont i halsen och huvuvdet och sen ska vi inte ens prata om träningsvärken jag har.

Funderar lite på att berätta en liten hemlighet för er alla.. Ska jag? Varför inte..

Jag är kär ! I en helt underbar kille, vem det är tänker jag inte säga men jag tycker om honom helt sjukt mycket. Du vet själv vem du är. puss hjärtat !


Borta bra men hemma bäst

Äntligen fick jag sova i min egna alldeles underbara säng. Dock inte särskilt skönt eftersom jag fått så jäkla ont i ryggen nu när jag var nere i Göteborg.

Sov ut länge idag, fick upp runt 11 tiden, och gick för att möta syster vid affären. Ska ta och fixa något att äta nu sen sätta igång och städa mitt rum.


X2000

Sitter på tåget nu, har nyss åkt från Göteborg på väg hem till underbara (?) Stockholm.

Nu blir det att kolla film och vila. Puss

Snart hemma i Sthlm igen

Hej allesammans, hoppas ni har det bra. Själv sitter jag och kollar på tv och ska äta middag, lövbiff, potatiskroketter och bea så klart ;) Har packat ihop allt och är redo för att åka hem till Sthlm igen. Tåget går runt 20:30 ikväll så jag är hemma i Södertälje runt 23:30.

Nej nu blir det mat ! Ha en bra kväll, puss

Mat, fotboll och en ömmande kropp

Hej allesammans, just nu halv ligger jag i soffan med mat tallriken liggandes på magen. Helt slut i kroppen efter två tuffa träningar när nere i Göteborg, idag skulle det vara brottning men var inte riktigt det utan någon form av fys med massa olika jobbiga övningar. Så nu blir det till att bara dega järnet resten av kväll, kolla klart på fotbollen och bara ligga i soffan och inte gör mycket alls.


Strålande göteborg

Hej allesammans, hoppas ni sovit gott ! Det kan jag lova att jag har gjort ialla fall. Tänkte ta och äta lite lunch nu sen funderar jag på att gå ut och sätta mig någon stans för solen skiner här i Göteborg. Om några timmar ska jag åka iväg och möta min bästis Christian. Nej nu ska jag ta och fixa lite, vi hörs senare. Puss

Göteborg

Blir ett snabbt och kort inlägg, är i Göteborg nu. Underbart ! Ska springa ner till rälsbussen (spårvagnen) nu. Ska iväg och se min bästa vän spela match. Vi hörs senare, puss


God morgon

Inte direkt nyvaken utan har varit vaken ungefär en timma. Hade planer på att åka och kolla på Eken cup med Mira men lat som jag är så stängde jag av larmet i morse. Plus att vädret inte ser så lovande ut..

Nu måste jag i alla fall ta mig i kragen och komma upp ur min varma och mysiga säng. Idag är det lördag och vad ska jag göra? Absolut inget alls, nu blir det frukost sen total städning av rummet och sen lite packning. Eller mycket packning, GÖTEBORG i morgon !!

Nej usch och fy, dags för mig att gå upp. Ha en underbar lördag allesammans, puss

Mumma !

Nu är det dags för mig att krypa upp bland kuddarna i sängen och kolla på film och samtidigt äta grönsaker och dipp !
Hoppas ni alla får en underbar kväll ! Puss


Uppdatering.

Hej igen, nu ska jag ta och skärpa mig och skriva ordentligt här i bloggen. Idag har jag faktiskt utfört mycket nytta.. Gått upp tidigt för att ringa ett samtal, hjälpt mamma och pappa att bära en massa gräsmatterullar till baksidan, varit en stan med mamma och fixat tågbiljetter som jag skrev tidigare, lagat mat, gått till ICA och handlat och nu efter middagen så ligger jag i sängen och myser. Tänkte ta och fixa lite dipp och grönsaker snart men först kommer min lilla update om vad som har hänt på sistone, kommer inte skriva om allt men lite i stora drag bara.

Tisdag 2/6: Studentlunchen i skolan, underbart god mat och riktigt roligt var det. Alla klasser hade fått förbereda något som dom skulle antingen visa upp, sjunga eller så. Efteråt så var det spray tanning med syster, riktigt fin färg fick vi.

Onsdag 3/6: En heldag på Sätra IP som funktionär på Ungdoms spelen, som är en idrottstävling för barn och ungdomar med olika former av funktionsnedsättningar.

Torsdag 4/6: Vårdag med hela arbetslaget, brännboll i regnet, riktigt mysigt ;) Min älskade stora syster fyllde även 20 denna dagen. älskar dig.

FREDAG 5/6:  STUDENTEN !!! Den absolut bästa dagen i hela mitt liv. Riktigt lycklig och stolt över mig själv. Tack till alla som gjorde min dag så underbar !

Resten av tiden fram till nu.. vad har jag gjort, abolut inget alls. Sovit och tränat en hel, inte gjort så mycket mer.

På söndag är det dags för Göteborg, ska bli super skönt att komma ner till den underbara staden igen..

Nej nu ska jag fixa grönsakerna och dippen, sen kolla på någon film. Det blir nog filmen att göra en pudel på 5an. Hoppas den är bra, vi hörs lite senare, puss

Hur kan jag ha glömt bort..

min älskade blogg ! Sitter ju och läser flera andra bloggar varje dag men har totalt glömt att uppdatera min egen !

Jag lovar er att komma med en lång uppdatering ikväll, för nu måste jag klä på mig och åka till stan med mamma och köpa tågbiljetter.

GÖTEBORG på söndag !! Min favoritstad.
puss

Im back

En vecka sen den senaste uppdateringen.. inte bra där Nathalie. Men en hel del har jag hunnit med. Klassresa med världens bästa klass ! Shopping och massa annat. Idag är en ganska slapp dag, sitter här och äter frukost ska snart klä på mig och åka till skolan för studentlunch med alla andra 3or och alla lärare.

Sen efteråt blir det att åka till Rådhuset och ta mig vidare till RoomBRUN med syster för spray tanning. Nu börjar det bli dags att klä på sig och fixa håret. Vi hörs senare ikväll, puss


RSS 2.0