090129

Hej allesammans, tänkte börja dagens inlägg med att säga grattis till en vän som jag har känt sen vi var ungefär 6-7år nämligen Emelie Andersson-Hildeby som fyller 19 år idag. Grattis !

Riktigt seg dag idag, hade en lektion.. Två timmars handboll, det gick bra men mitt lår gör så jävla ont... Muskelbristning, kul ! Borde vila men vill inte, i alla fall inte från handbollen i skolan eftersom det är betyg som gäller. Dock blir det vila nu fram till måndag. Vill bara vara helt skadefri! Dock var vi inte så många.. eller jo men inte många 3or, jag, kajs, hedd och becca var de 3or som var där. Duktiga vi är tjejer ! Även Tommy kom ner till hallen, nyss hemkommen från handbolls vm i kroatien där han spelade för Australien. Han blev förövrigt bästa svenska målskytt men spelade som sagt inte för sverige.

Efteråt så segade vi oss super mycket, tog Kajs bil upp till skolan för att äta lunch och sen körde hon mig och becca till älvsjö. Tack gumman. Kom hem, böt kläder snabbt och åkte sedan till Karolinska i Solna med pappa. Vi var hos farfar och hälsade på honom. Han mår bra och nu hoppas jag allt blir bra igen. Åkte förbi hemma hos farmor och kollade att hon hade det bra. En sväng till Willys för att handla lite, hämtade upp mamma vid tåget, hem kolla på handbollen och äta middag.

Nu sitter jag bara i soffan och håller på att somna. Ska hålla mig vaken en liten stund till, tills familjen kommit hem igen sen blir det sova som gäller. Vi hörs i morgon, puss

090128

Oj, nu var det en dålig uppdatering igen.

Skolan tar upp enormt mycket tid för mig just nu, plus att den gör mig helt död ! Jag vill gå och sova vid sju tiden varje kväll. Men nu tar jag mig tid till en snabb uppdatering.

Gårdagen var den roligaste dagen på länge, middag och bowling med mitt underbara lag+tränare,lagledare och styrelsen. Tack så mycket alla ni som gjorde kvällen super bra ! Sov hos mitt hjärta Mira efteråt, super mys.

Idag, skolan. Dock bara handboll och idrott, åkte till farfar på sjukhuset efteråt och sen hem. Har precis tagit en dusch och nu är det dags att plugga ! Hörs i morgon, kommer hem tidigt har bara två timmars handboll och ett kort möte. Puss

090125

Oj, sen uppdatering idag. Har inte haft datorn på överhuvudtaget förrän nu faktiskt.

Har ändå hunnit med rätt mycket idag faktiskt, vaknade 09:50 helt av mig själv, gick upp men kröp tillbaka ner i sängen och tittade lite på tv, ut och tog en promenad med min syster, hälsat på farmor och farfar, kollat på handboll i massor, tagit en powernap och ätit mys middag med familjen.

Just nu ligger jag i sängen, kollar på Law and order: special wictims unit och pluggar naturkunskap inför provet i morgon. Hade tänkt att krypa ner under täcket och kolla på tvn nu och somna så fort det är slut. Vi hörs i morgon, puss


Chips, dipp och film





Kan det bli bättre? Ligger i sängen nu, kollar fortfarande på Wallander. Det får räcka med plugg idag, nu ska jag ner och hämta chips och dipp och fortsätta glo på filmen. Mys pys ! Hörs som sagt i morgon. Puss




090124

Hej mina söta !

Hoppas ni har haft en bra lördag, min har varit riktigt skön och slapp. Gick inte upp förrän 15:30 idag, satte igång att städa rummet och sen lagom tills jag var klar kom mina älskade föräldrar hem från kryssningen med massa godis ! =) Vi åt middag och kollade på handbollen mellan sverige och frankrike som inte alls var bra från svenskarnas sida.

Just nu sitter jag i sängen, kollar på Wallander-mörkret och pluggar Religion. I morgon blir det massa plugg och besök hos farmor och farfar. Hörs i morgon, puss


Myspys kväll !

Hej igen.

Nu har Mira åkt hem för ett tag sen, jag och syrran ligger nu i varsin soffa och ska kolla på filmen Solstice blodröd sommar. Hoppas den är bra, super mys att ligga och kolla på skräckfilm nu när det är tyst i huset och mörkt ute.

Kvällen med Mira och Alexandra har varit super mysig, vi åt kycklig fajitas (Stavning?) och min dumlekladdkaka som jag bakade medans de tittade lite på den tredje pirates filmen. Sedan kollade vi lite på Lets dance och sen Jiddra inte med Zohan, och som en del redan vet så åkte allas våran blondinbella ut från lets dance.

Nej nu säger syrran till mig att stänga av, vi hörs i morgon! Puss


   
Kladdkake bak, mumsig kladdkaka med dumle och kokos,
 
syster som lagar mat, Myspys med tända ljus.

Irriterad men glad

Hej bloggen.

Tog en sovmorgon i morse så därför har det inte blivit något inlägg förrän nu. Började skolan 09:10 idag och skulle ha pedagogiskt ledarskap, men våra lärare dök inte upp. Efter att jag ringde dom och fått till svar att de inte skulle komma så blev vi ganska så irriterade, jag menar det var liksom två timmar tills nästa lektion skulle börja nu. Som tur var så var Magnus, våran historia lärare redan i skolan och hade inga lektioner förrän våran skulle börjar 11:15 så vi drog igång med den tidigare och fick sluta betydligt mycket tidigare.

Kom hem och hjälpte mamma och pappa med det sista så som att stryka byxor, skjortor mm innan de skulle gå till bussen för att åka in till Londonviadukten och åka på Whiskeykryssningen de fick av mig i julklapp. Så eftersom jag och syrran är ensamna hemma ikväll har vi bjudit hit Mira som landar här om ungefär 10 minuter så det ska bli en riktig myskväll med bla bakning, mat lagning och film mys.

Nu ska jag ta och fixa ordning lite här hemma. Vi hörs senare ikväll, ha en underbar fredag mina söta. Puss

Jag är stolt

Det är jag verkligen, över mig själv faktiskt! Låter kanske egoistiskt men jag är riktigt stolt över mig själv idag.

Började dagen med tester till Jozzans projektarbete, max tester i bänkpress, knäböj och marklyft. Jag är riktigt nöjd med mina resultat, över förväntan faktiskt. Så ja Jossan nu är det hej då till att mesa och hej till mitt nya liv på väg mot biff.

Efteråt var det dags att stressa, 30 minuter tills föreningskunskapen började men det var lugnt. Vi kom nästan i tid, bara ungefär 10 minuter sena men nu har vi flyttat fram den lektionen så vi ska hinna äta mellan den och handbollen. Efter lektionen så sprang jag och Mira snabbt ner till studion för jag skulle prata med en lärare om kursen religion som jag ska läsa nu. Det gick väl lite si sådär, segare människa är nog svårt att finna. Men tillslut blev det bra och vi gick ner till matsalen för att äta lite innan vi åkte hem.

Just nu sitter jag nere i vardagsrummet och skriver, har gjort en liten beställning till mamma och pappa som ska på kryssning i morgon. Nu ska jag ta mig upp och städa lite på rummet innan handbollen börjar, Heja Sverige. Krossa Hrvatska ;) Eller hur Dennis?!  Sen blir det att sova tidigt eftersom jag känner mig helt slut.

Vi hörs troligtvis innan skolan i morgon, ha en underbar kväll allesammans. Puss

Good night and sleep tight

Dåligt med blogg uppdateringen idag men har inte haft tid.
Var i skolan mellan 8 och 12:30 ungefär, åkte hem och somnade nästan direkt.

Ingen träning för mig idag, varken i morse eller på kvällen med laget. Eller jo i morse så cyklade jag i en timma, körde lite lätt styrka och stod lite i försvar. Har gjort något knas igen, skadad igen ! Typiskt mig, eller skadad och skadad vet inte riktigt än men har enorma smärtor i höger lår, så fort jag går, springer eller bara spänner mig. Har verkligen ingen aning om vad det kan vara så det blir väl att kolla upp det snart, min tränare Annika i skolan trodde att det kunde vara tre olika saker, intensiv träningsvärk som hänger kvar, muskelbristning eller en sträckning. Hoppas verkligen på det första men vi får väl se vad läkarna säger. Nu är det nog dags för mig att ta och sova, upp och träna i skolan i morgon bitti igen. Blir först lite tester till Jozzans projektarbete och sen cykel igen. Kul...

Sov så sött mina vänner, Puss

090120

Jag är trött !!

Har nyss ätit och duschat kom hem från träningen för si sådär 40 minuter sen. Ligger i sängen och kollar på Ali G in da USA just nu men ska krypa ner och läsa lite och sen sova. Träning i morgon bitti igen, och sen beep test på kvällen !!! Usch och fy säger vi bara men bara göra det bästa av situationen.

Som sagt så ska jag krypa ner och läsa lite nu, kort dag i morgon med bara special idrott (handboll) och vanlig idrott sen är det slut för dagen =) Hörs i morgon, puss

Rubrik?!

Nu har jag fått rubrik torka igen, vet verkligen inte vad jag ska skriva för något som rubrik.

Idag har varit en riktigt skön dag, mötte upp Mira i älvsjö åkte till skolan, hade introduktion i föreningskunskap som vi ska intensiv läsa nu i 13 timmar... (Paniken för studenten och slut betygen börjar närma sig nu) Sen fick vi sluta så ungefär en timma var jag i skolan.

Ville hem snabbt så jag struntade i att äta lunch med de andra i skolan och åkte direkt istället, träffade på Stina på tåget när vi skulle gå av och fick prata av mig lite angående handbollen, sprang in på ICA en snabbis för att köpa lite saker till kvällens middag och missade precis bussen. Men med mobilen och sms sällskap går tiden fort.

Kom hem och frös något enormt mycket så jag kröp ner i sängen och kollade på TV. Nu ska jag ta mig ner till köket och börja med middagen för pappa kommer snart hem, sen är det träning 18:45-21. Hörs senare, Puss !


God morgon !

Hoppas ni alla har sovit gott, jag har fått min bästa natts sömn på jätte länge. Hade planerat att gå upp mellan 7 och 8 idag men sängen var på tok för skön så jag tog mig upp för ca 20 minuter sen. Ska gå hemifrån om ungefär 25 minuter så jag har gott om tid på mig ändå.

Kort dag idag då, börjar inte förrän 11.20 och slutar 14.30 sen blir det hem, plugga sen träning. =) Fan jag kunde ju ha sovit minst 10 minuter till, om jag sätter igång och gör mig klar nu så är jag klar om 5-10 minuter, vad ska jag göra sen då enda tills jag måste gå? Åh, sängen är lockande.

Nej nu får jag skärpa mig, skolan snart och inget mer sovande !

Vi hörs antingen när jag är i skolan eller när jag kommit hem igen, ha en underbar dag. puss

sova var det ja

För över en timma sen, datorn är farlig. Man fastnar hur lätt som helst ! Nu ska jag ta och stänga ner, läsa lite och sen sova. Börjar ju sent i morgon så det är ingen fara. Nej nu är det dags, vi hörs i morgon. Sov sött, puss

Vart tar tiden vägen?

Jag har inte skrivit nu på fem dagar, har faktiskt inte riktigt tänkt på bloggen eller rättare sagt hunnit tänka på den förrän nu när min vän Magnus skrev och frågade varför jag inte har uppdaterat på länge.

Det är så kort och gott jag har inte haft tiden. Skolan tar upp en stor del av tiden (även fast vi går korta dagar så måste man sätta sig och plugga så fort man kommer hem), handbollen är seriös nu igen när vi har fått Patrik som tränare, och ja helt enkelt så har jag inte haft tid. Så en lite uppdatering om vad jag har gjort de senaste dagarna,

Torsdag: skola och träning, dock bara runt 6 personer eftersom a-laget hade match i eskilstuna men en riktigt bra träning tillsammans med Patrik.
Fredag: Skolan, och den värsta lektionen någonsin 3 ! timmars historia men idag gick det snabbt och bra, kollade på film och slutade.
Lördag: Match !! Comeback för min del, dock torsk men tyckte min insats var bra kunde dock ha satt någon boll till men nu gjorde jag inte det. VM-premiär för sverige också och självklart var man bänkad framför TVn.
Söndag: Upp tidigt för att döma i idrottshuset och kolla på mina gamla 95 tjejer, hem för att plugga och se på Sverige.

och idag måndag då, vaknade upp med super huvudvärk och halsont så det blev att vara hemma från skolan idag, ingen träning heller eftersom vi skulle göra den själva så hoppade jag över eftersom jag fortfarande inte känner mig bra. Hade möte med laget också, nu känns det verkligen super bra igen ! Sverige spelade även idag, hann nästan se hela matchen, vilken var bra men ändå inte.

Nu håller jag på och städa lite men tänkte krypa ner och sova snart. Hörs i morgon mina söta ! Puss

Snart träning

Hej bloggen !

Hoppas ni alla har haft en bra dag, jag har bara varit hemma idag hade riktigt ont i halsen och huvudet när jag vaknade. Har det fortfarande men det känns mycket bättre i halsen så jag ska ner till träningen och köra så mycket jag kan. Dock ingen ute löpning för min del.

Just nu sitter jag här och kollar på Life of Ryan på MTV, älskar det programmet och att han är grymt snygg gör ju hela programmet tusen gånger bättre.

Är väl hemma någon gång runt halv 10 - 10 i kväll så det kanske blir ett inlägg då om jag inte är för trött. I morgon har jag en riktigt kort dag i alla fall så det är skönt. Skola mellan 08.00 till 12.15 , underbart !

Nej nu ska jag kolla klart sen åka. Puss !



GRYMT SNYGG !

På väg till skolan

Hej allesammans, ledsen för att det inte kom något inlägg igår. Var inte hemma länge mellan skolan och träningen eftersom elena tagit fel på tiden så jag åkte och höll henne sällskap i hallen snäll som jag är (: träningen igår var underbar! Jobbig och rolig. Alla tog i och kämpade, grymt bra tjejer. Just nu sitter jag på tåget på väg till skolan, är snart i stuvsta. Har skola mellan 11.20 och 14.30 idag så det är en kort dag(: ni får ha en underbar dag mina vänner. Pusspuss

God Morgon !

Hoppas ni alla har sovit underbart, jag har faktiskt sovit bra det lilla jag har sovit. Nu är jag helt redo att åka mot skolan väntar bara på att klockan ska bli halv så bilen rullar iväg. Juste shortsen höll jag på att glömma nu ! Så där nu ligger dom i väskan också. =)

Kommer ni ihåg mina nyårs löften, det om att jag skulle försöka hitta tillbaka till gamla vänner. Låg och kollade igenom min telefonbok i går kväll/natt och stannade till på ett nr till en vad ska man säga gammal gammal flört / vän och tänkte, visst jag smsar. Vad är det värsta som kan hända liksom, detta är en person som jag pratade enormt mycket med under perioden 03-05 så jag förväntade mig inte att han skulle ha kvar numret men guess what ?! Han hade kvar samma nr, han kom ihåg mig och vi låg och smsade ett bra tag innan vi båda var tvugna att sova. Så nu har jag tagit upp kontakten med en gammal vän i alla fall och flera ska det bli !


Nej nu måste jag ta mig ner och sätta på mig resten av kläderna ! Kanske något inlägg under dagen annars får ni klara er tills i eftermiddag, ha en underbar dag allesammans. Puss


090111

Hej mina söta ! Hoppas ni har haft en underbar dag, min har varit hur slapp och skön som helst. Gick inte upp förrän klockan var runt 12, la mig i sängen och glodde lite på tv igen men kom till slut upp och började städa. Är faktiskt inte helt klar ännu men det får vänta tills jag har tid.

Just nu sitter jag här i sängen, har nyss badat och satt på mig slappis kläder. Tänkte ta och läsa lite i boken Emma, mias dotter som är den fjärde boken om Mia och hennes familj. (Tidigare böckerna heter Gömde, Asyl och Mias hemlighet) Dags att krypa ner och sova snart också, träning i morgon bitti 08:00 ! Nu ska man komma igång i skolan igen, kommer bli super skönt. Har ett halv år kvar och nu ska det satsas till tusen. Och tänk, om lite mer än ett halv år så bor jag troligtvis inte ens kvar i Sverige. Helt sjukt, men kommer bli så skönt.

Kanske ska ta och uppdatera er lite om vad som har hänt på sistone. I onsdags så kommer våra tränare in i vårat omklädningsrum för vi ska ha ett litet möte. Dom kom in och sa mer eller mindre hej då nu tar vi en paus tills klubben ordnat upp det som är fel.. Så nu står vi här, ett underbart gäng med tjejer helt utan tränare. Känns i alla fall som om klubben engagerar sig lite i damverksamheten nu..

En bra nyhet är att Patrik Windahl (som jag hade som tränar för ett par år sedan) ska ha hand om våran träning i morgon. En riktigt bra tränare som kan enormt mycket handboll, nu är hoppet tillbaka att det kommer lösa sig. Nej mina vänner nu ska jag läsa lite. Sov sött , Pusspuss

090110

Hej bloggen !

Nu blev det en dålig uppdatering igen, skärpning Nathalie ! Dagen idag då.. Har varit inne i stan, närmare bestämt Eriksdalshallen och kollar på Junior SM med min syster. Sen har jag faktiskt inte gjort något mer. Ligger och kollar på World Trade Center på 4an just nu sen ska jag sova tidigt. Har inte bestämt mig om jag ska ta en sväng in till Eriksdalshallen i morgon bitti också, lutar nog inte åt det just nu men man vet aldrig.

Nej nu ska jag kolla klart, vi hörs i morgon. Pusspuss

Dålig uppdatering och tårtbak.

hej bloggen.. ledsen för den dåliga uppdateringen men jag har inte orkat , haft lust eller tid !

Nu är jag igång igen, ska inte svika er något mer jag lovar ;) Just nu kommer det bli ett kort inlägg eftersom jag och syrran håller på och bakar. Pappa fyller år idag =) så nu måste jag fortsätta hjälpa till.

Massa pussar

1 Januari 2009

Konstigt det känns att skriva 2009 nu istället för 2008, men man blir nog van snart =) jag har nyss kommit hem igen, ska skriva lite mer på min års sammanfattning men dock kommer den inte publiseras ikväll utan kommer någon gång i morgon.

Ska krypa ner i soffan och kolla på film med mamma och pappa om 30 minuter. Ska blir det lite shopping i morgon och besök hos farmor och farfar =)

Vi hörs mer i morgon mina vänner, puss

2009 , ett bra år?

Hej allesammans, konstigt jag skrev ett inlägg runt 14 tiden igår men det har inte kommit upp på bloggen står att det är publiserat och allt. Men strunt samma, hoppas ni hade en bra kväll och natt igår. Min var super bra, mys middag hemma hos Jozzan med massa vänner, massa sing star sjungande och själv klart raket skjutande på tolvslaget.


Med andra ord blev det en lugn och skön kväll, som slutade någon gång efter tre tiden då mamma och pappa kom och hämtade oss. Tack mina underbara för en super bra kväll / natt.


Nu hoppas jag verkligen att 2009 ska bli en bra år, och jag ska skärpa till mig riktigt ordentligt på många punkter.


- Hjälpa till mera hemma och städa en gång i veckan. (Bara ;) )

- Vara snäll mot Sara enda fram till studenten ;)

- Träna, träna och träna !
- Sköta skolan bättre. (Inte vara sjuk !)
- Spendera tid med de som betyder något för mig.
- Försöka hitta tillbaka till gamla vänner, de som tar åt sig kan väl höra av sig.


Det är allt jag kan komma på för tillfället, måste ju även säga att jag nästan lyckades med ett av nyårslöftena från förra året. Skulle skriva minst ett inlägg om dagen i bloggen, lyckades inte helt men nästan. Ska lyckas ännu bättre med årets löften, och bloggen kommer jag självklart fortsätta med.

Nej nu ska jag se klart på Ivanhoe med pappa och senare ikväll kommer min lilla sammanfattning av året som varit. Puss


RSS 2.0