Underbara klass

I morgon åker vi iväg på våran sista resa tillsammans. Klassresan till Nyköping och boda borg. Ska bli riktigt kul men kommer ändå kännas jobbigt och konstigt när man vet att det är den absolut sista resan vi göra som ID3 !

Vi ska träffas i morgon bitti vid 9 tiden så jag måste ta och packa sen sova tidigt, så detta blir ett kort litet inlägg så hörs vi på torsdag. Puss

Filmmys

Nu har jag äntligen blivit klar och skickat in projektarbetes rapporten! Vilken befrielse, känns verkligen som en sten lyfts från bröstet. Nu är jag förtjänt av lite filmmys i soffan ! Puss


Glöm inte att kolla in min musikblogg ! Http://ndahlin.blogg.se/music

Livets vägskäl..

Jag lever, sitter och pluggar fortfarande och så lär det bli hela kvällen / natten för att bli klar och kunna njuta av studenten på riktigt.

Just nu står jag även vid ett jobbigt vägskäl i livet, vad ska jag göra? Vad ska jag välja? Vill både och men måste välja ett.. Kan tyvärr inte berätta vad detta handlar om ännu men snart ska ni få veta. Varför kan inte bara någon annan välja åt en?

Plugg + ny blogg

Hej allesammans, jag sitter fortfarande och sliter med skolarbeten. Men just nu har jag tagit en liten paus för att dels äta lite men även för att starta en ny blogg. En musik blogg där jag kommer lägga in musik som jag älskar, musik som berör och sånt som är bra just nu. Hoppas ni kommer att gilla den. Nu är det dags att gå tillbaka till pluggandet. Puss

Http://ndahlin.blogg.se/music - kolla in den

Snart så är det över!

Hej mina söta, hoppas ni har det bra. Själv så sitter jag och pluggar som en idiot. Men snart så är det över. Det är bara det sista som ska fixas nu innan betygssättningen.

Har även hunnit med en lite springtur för någon timma sen, vilken var helt sjukt jobbig. Har varit sjuk i över en vecka nu så det var riktigt tungt. Nej nu ska jag ta tag i mig själv, skriva klart arbetet jag håller på med sen krypa upp i soffan och be mamma om lite ryggmassage. Puss

Back to paradise


Skolan

Hej mina söta ! Hoppas allt är bra med er. Själv är jag helt slut, både i kroppen och i huvuvdet. Jag vill bara åka hem och lägga mig i sängen under täcket och sova hur länge som helst. Men det går ju verkligen inte nu... Massa plugg och en vecka till betygssättning. Panik?! Ohja !

Jag lever

tror jag i alla fall... har pluggat i flera timmar och är super trött !!

Har bara lite plugg kvar nu att göra idag, ni ser ju själva att högen nästan är borta.

I morgon blir det skola ett par timmar och sen hem och fortsätta plugga. Ska möta upp Sara runt 07:45 i morgon, äta frukost och göra klart / göra vårat grupparbete som ska redovisas på onsdag.

Nej nu ska jag fortsätta vara duktig, sen laga lite mat innan jag ska sova. Puss


Plugg måndag



Just nu vill jag helst bara gå och lägga mig i sängen och vakna upp om 17 dagar, fredagen den 5 Juni, dagen då vi tar studenten. Men tyvärr kan jag verkligen inte göra det, betygssättningen är nästa tisdag, och jag har hela denna underbara högen att göra. Idag är det ledigt från skolan så jag tänkte försöka hinna göra klart allt detta. Så idag blir det inte någon mer blogg uppdatering om inte det kommer in någon kort senare ikväll så ni får veta om jag har överlevt dagen eller inte. Nej nu måste jag sätta igång, börjar med grupparbetet via msn med Sara. Vi hörs kanske senare, ha en underbar dag allesammans.

Puss


Fredagsmys

Nu blir det fredagsmys i sängen med chips, dipp och film ! Ska kurera mig så mycket som möjligt och blir frisk! Nu måste det bli slut på halsont, huvud ont och täppt näsa !

Snart är det slut..

Hej allesammans, ledsen för en dålig uppdatering. Igår var jag i skolan några timmar och sen på studentskiva på kvällen, vilken var riktigt rolig ! Dock kanske det inte var så lyckat eftersom jag var / är små sjuk. Så i morse när jag vaknade var min röst i princip helt borta, så jag stannade hemma från skolan idag. Blev till att åka till pappas jobb med ett papper som behövde faxas. Så stannade jag kvar där tills han slutade.

Har suttit och pluggat hela kvällen och är nyss klar, så nu ska jag ta min glass från frysen och sätta mig i soffan och kolla klart på Criminal minds tror jag det är. I morgon bitti har jag mitt absolut sista prov i skolan.. Snart är det slut, som rubriken säger.

I morgon är det som sagt provet på morgonen sen lite idrottspsykologi och grupparbete med Sara, och dagen avslutas med att kolla in fotbollsmatchen mellan lärarna och eleverna. Blir att vara hemma och kurera mig i morgon kväll.

Nej nu hör jag magen ropa efter glassen, vi hörs i morgon. Puss !

God morgon

Hoppas ni alla har sovit bra, det har tyvärr inte jag. Just nu är jag dunder förkyld och vaknar var 10 minut under natten. Skippade handbollsträningen i morse för att få sova lite längre och för att jag ändå inte kunde träna pga halsont mm.

Nu ska jag snart ta mig till skolan för att ha idrottspsykologi 12.30-14.30. Sen ikväll ska jag tydligen på skiva, syrran fick sms om att jag också skulle följa med igår.. Men det blir nog jätte kul, även fast jag känner mig totalt slut i kroppen.

Nej nu måste jag äta lite och klä på mig, vi hörs senare. Puss

LINUS ERIKSSON




Mina damer och herrar, en till underbar vän dyker upp här på bloggen. Vem kan det vara om inte självaste Linus Eriksson ! En otroligt het liten pojke, ganska hyfsad på mini golf när jag och Alexandra spelar med klubban upp och ner. ;)










Fruktsallad och tv mys

Hej igen allesammans, pluggandet har gått bra idag och nu efter några timmar nere i hallen ska jag ta en varm dusch och sedan krypa ner i sängen med fruktsallad (vindruvor, jordgubbar, banan och massa mums) med vanilj visp och cola och mysa framför tvn. I morgon bitti är det fystester som väntar med bland annat cooper tester.. Laddad ? Nej verkligen inte !

Puss

God morgon

Nu är jag uppe och pigg ! Idag kommer att bli en riktigt tråkigt dag, ska spendera allt ledig tid till att plugga idag. Låter riktigt roligt va? Men snart är det över. Nej nu måste jag sätta igång. Vi hörs lite senare, puss

Bästa vänner betyder allt !






Pratar just med min underbara bästa vän Fredrik !
Tack för allt, tack för att du gör mig så glad !

Jag älskar dig massor <3











Här trivs jag



Blev en riktig slapp dag idag, sov länge, kollade på damfinalen i handboll, åkte till havet och bara njöt, hem för att kolla på herrfinalen, åt middag och kollade på robinson. Blir ett kort inlägg. Ska kolla på Twilight nu. Puss

Update

Nu har det varit lite dåligt med bloggningen på en vecka igen.. Har haft massor att göra och inte hunnit med att skriva, men här kommer en snabb liten uppdatering om vad jag har hållt på med den senaste veckan..

I lördags var det lagfest med dam och herrlaget, riktigt roligt var det faktiskt. God mat, mycket skratt, lekar och underbart sällskap !
  

Måndag, skola och sen på kvällen blev det att åka hem till min älskade Mira för att sova där tillsammans med henne och Micha, för att gå upp runt 01:00 och åka in till Eriksdalshallen för samling 03:00 och avgång mot Göteborg och gymnasie sm.

Tisdag - Onsdag, Gymnasie sm i älskade Götet. Efter tisdagens gruppspel slutade vi på en andra plats efter vinster mot Katrinelund 1 och Aspero 2 och en förlust mot Eslöv. Fick träffa massa underbara vänner under dagen, så som Sofia, Martin, Almir, Nacor, Orsa, Seferaj, Frida mm.
Eftersom vi nu kom tvåa i gruppen skulle vi spela b-slutspel som få kämpa om platserna 5-8. Började dagen med semi final mot Katrinelund 2 och det slutade med vinst för oss och matchen om 5-6 plats låg framför oss. Vi skulle få möta Aspero 1 ett lag med sjukt bra spelare och efter en mindre bra genomförd match av oss så stod vi där som det 6:te bästa laget i årets gymnasie sm. En grymt bra genomförd turnering av oss. Sen blev det dags för oss att duscha och säga hej då till resten av laget för att ta oss till central stationen med hjälp av älskade sofia, tack hjärtat ! Vårat tåg hem gick 13:42 och ungefär en timma senare började vi smått föra lite.

Hann vara hemma ungefär två timmar innan det var dags att ta sig in till stan och Tender Bar för våran studentskiva och middagen innan. Tack alla som gjorde min kväll underbart ! Har dock bara bilder från middagen än så länge så de andra får ni vänta på lite till. Tack söta Fredric för att du överraskade mig och kom även fast du sagt att du inte skulle.

  

(blir bara dessa tre bilderna än så länge, det är för tillfället jätte segt att ladda upp bilder)

Detta är väl ungefär vad jag har sysslat med den senaste veckan, från och med nu så kommer uppdateringarna vara mycket bättre ! Har ju så mycket saker att se fram emot !

RSS 2.0