30 Augusti 2008

Hej sötnosar, ledsen att jag inte bloggat idag men har som sagt spelat DM i tyresö idag och det gick väl lite sisådär. Men jag är inte bitter, spelar i morgon 11.30 mot Kungsängen.

Nu ska vi kolla på P.S I love you ! Måste gå, hörs senare eller i morgon. Ledsen för tråkigt inlägg. Puss

God morgon !

Visst är det härligt att gå upp halv 8 på en lördag? Ja självklart om det har med handbollen att göra !

Ska iväg och spela DM i Tyresö, blir upphämtade av Marcus runt 9 vid benevento. Spelar två matcher idag så jag är väl hemma vid 5 tiden skulle jag tippa på. Mamma och pappa kom hem i natt också. Farmor mådde inte så bra så dom åkte hem tidigare, så nu är hela matsalsbordet fullproppat av presenter :) Nej nu måste jag göra mig i ordning, äta frukost och se till att syrran och sofia kommer upp !

Vi hörs i efter middag, önska mig lycka till ! :) Puss

29 Augusti 2008

Hej mina sötnosar, min älskade bästa vän är här nu ! :) mötte henne i tumba vid 2 tiden, tog bussen till Gula villan, köpte lunch och handlade på ICA, gick hem och åt pizzan Mumma, sen tog vi en liten tupplur :) Super skönt, nu skulle vi ut men det blir inte så.. inte så stor lust att sitta utomhus nu så det blir hemma mys i stället så kanske vi går ut i morgon i stället :) Nu ska jag inte sitta här mer, hörs kanske senare annars i morgon.

Puss

God morgon

Hoppas ni alla har sovit gott, det har i alla fall jag gjort. Men vaknade dock upp med ont i halsen och huvudvärk så jag blir hemma idag så jag känner mig bra i morgon då det är DM.

Min bästa vän kommer hit idag också, har längtat enormt mycket efter dig hjärtat.

Nej nu ska jag sova någon timma till och hoppas på att vakna upp och må bättre.

Ha en underbar dag mina vänner, Puss


28 Augusti 2008

Hej söta, hoppas ni har haft en bra dag ! Det har jag i alla fall, skolan, hem, middag, hjälp tränare hos 95orna, nu hemma och lagar mat igen.

Ska städa lite också, mitt rum och dammsuga huset. Min älskade bästis kommer i morgon :D Måste gå, hörs i morgon Puss

Mat och hjälp tränare

Hej sötnosar, jag var hemma vid 4 tiden som jag sa men har inte haft tid att blogga förräns nu. Sitter och äter lasange just nu och ska snart bli upphämtad för att hjälpa till på 95 tjejernas träning.

Skriver mer sen, måste äta nu puss !

God morgon !

Hoppas ni alla har sovit gott, det har jag i alla fall gjort. Tränade inte i morse, har så himla ont i min vad. Måste nog gå och kolla upp det. Så min nästa lektion är 13.05-13-55 det känns väl lagom nödvändigt ! Men dit ska jag ändå, min buss går om en timma och jag sitter fortfarande i mamma och pappas säng med pyjamasen på så nu får jag skynda mig lite.

Har föreningsarbete den lektionen som är idag, sen ska jag springa till Farsta Centrum och köpa en klänning på Gina till min syster, sen till Tumba och göra ett bankärende, lite mat shopping och hem till min syster igen. Måste klämma in ett gym pass idag också men har lovat att hjälpa till med små tjejernas träning. Men det ska gå ändå!

Nej nu måste jag sprina in i duschen, vi hörs senare Puss

27 Augusti 2008

Hej, nu är jag hemma igen ! Eller har varit hemma en timma, har nyss ätit lövbiff med potatis. Mums ! Jag är helt slut efter dagen så nu ska jag snart krypa ner i mamma och pappas säng och sova. vi hörs i morgon, puss

Svenska B

Hej mina söta, hoppas ni har haft en bra dag hittills. Min dag har varit helt okej. Just nu sitter jag och har svenska b och ska ha det i en timma och 25 minuter till ! Helt sjukt långa lektioner.

Har nyss haft hälsopedagogik i ungefär 2 timmar också ! Ska träna direkt efter skolan så jag är väl hemma runt 9 tiden. vi hörs senare, pus

Dags för skola

God morgon sötnosar, nu ska jag gå till bussen om ett par minuter. Börjar dagen med träning mellan 8-10. Slutar skolan runt 17, träning mellan 18-20 sen hem. om jag inte bloggar från skolan så kommer det ett inlägg när jag kommer hem vid 21 tiden.

Ha en bra dag , puss

26 Augusti 2008

Hej igen mina sötnosar, hoppas ni har haft en underbar dag och kväll ! Min dag och kväll har varit helt okej. Började dagen med att gå upp runt halv 8 tiden, göra mig i ordning, få skjuts till tåget av pappa, åka mot skolan, möta kajsa, mira och matte i älvsjö, och även jozzan, becca, axel och sara på tåget från älvsjö. Började skolan 10.05 med 35 minuters projekt arbete.

Hade lunch efter det, god mat som vanligt i skolan. Sen var det dags för religionskunskap och arbetssätt och lärande sen mentor och sen slut. Fick sällskap av Kajsa till älvsjö sen tog jag tåget till tumba, sprang in till tatueraren för att lämna in bilden på tatueringen och sen hem.

Åt middag med familjen, åkte och lämnade mamma i skolan, handlade med pappa, hem kolla film och nu sitter jag här med familjen och äter glass. Ska gå och sova nu snart, träning klockan 8 i morgon bitti !

Vi kanske hörs i morgon bitti annars i morgon kväll ! Sov sött allesammans, Puss

Hemma igen

Hej mina vänner, nu är jag hemma igen. Eller har varit hemma lite mer än en timma. Har nyss ätit middag och ska snart köra mamma till skolan. Sen handla lite med pappa är väl hemma om en timma eller så igen. Vi hörs då ! Puss

God morgon !

Solen skiner är det inte underbart ! Just nu håller jag på göra mig i ordning för skolan, börjar 10.05 och går till 14.30. Ganska så kort dag idag ! På fredag kommer min älskade bästa vän hit och jag har längtar så mycket efter dig hjärtat ! Fick även veta igår att jag ska spela DM i helgen men vi kommer ha det kul ändå !

Bussen jag ska ta går om lite mindre än en timma så jag har gott om tid på mig, men nu ska jag fortsätta fixa mig. Kanske bloggar från skolan, om jag orkar hämta datan. Annars när jag har kommit hem från skolan, ska förbi tatueraren snabbt efteråt sen hem. Förresten dom har gjort om lite i skolan så vi har nu fått ett klassrum som ligger längst bort i skolan verkligen, långt till matsalen, långt till dataskåpen mm men man ska inte klaga eller hur? Nej vi hörs senare Puss !

25 Augusti 2008

JAG ÄR HELT SLUT ! SYRRAN SKA HA DATAN OCH JAG SKA SOVA ! SKOLA, SEN GYM OCH LÖPNING NU HEMMA. DET VAR MIN DAG, VI HÖRS I MORGON ! PUSS

24 Augusti 2008

Jag är så ledsen mina sötnosar, verkligen jätte ledsen att jag inte har bloggat överhuvudtaget idag men jag har verkligen inte hunnit eller haft tid.

Gick upp vid 9 tiden, gjorde mig i ordning skulle vara i idrotthuset klockan 10 för Nike-dagen. Vi skulle få våra nya matchställ, prova skor, fotograferas mm. Så nu i höst ser ni mig spela i nr 20,  jag var alltså i idrottshuset från 10 till ungefär 5 tiden. Kollade på herrlaget när de spelade träningsmatch mot norska Stavranger mellan 3 och 5, sen hem och sen åka direkt igen. Åkte och handlade mat mm hem eftersom mamma och pappa snart åker bort. Sen hem och sen vi kom hem har jag inte gjort mycket alls !

Förresten, jag gjorde lite tråk shopping idag också, nya block, pennor och en ny kalender till skolan. Har ju redan börjat men inte med riktiga lektioner det gör jag i morgon.

Nej nu ska jag sova, vi hörs i morgon Puss !

23 Augusti 2008

Trött, kroppen trött, haft träningsdag. orkar inte blogga.

God morgon

Hoppas ni hade en bra kväll igår och får en mycket bra dag och även kväll idag. Nu har jag varit vaken i ungefär 30 minuter, klätt på mig, packat väskan nu är det bara frukosten som ska ner i magen sen ska jag gå.

Har som sagt träningsdag idag så första passet är mellan 10 och 12 och andra mellan 14-16 sen blir det till att duscha snabbt, sen kräftskiva på gatan dock kommer jag bara dit för att äta sen in och sova. Vi hörs i eftermiddag/kväll när jag kommit hem.

Ha en underbar dag sötnosar, Puss !

22 Augusti 2008

Hej mina vänner, hoppas ni har haft en bra dag. Min dag har varit helt ok ! Hade aktivitetsdag på gubbängsfältet hela dagen och jag måste ju bara säga att mitt lag vann. Dagens roliga: Hagman fick fågelbajs i håret. Oj vad vi skrattade.

Mamma och pappa var så snälla och kom och hämtade mig när vi slutade, åkte hem, duschade kollade på semin i OS mellan Island - Spanien (handboll) och sen somnade jag. Riktigt skönt. Blev väckt lite innan 7, gick ner åt, åkte och köpte godis och nu sitter jag här.

Ska krypa ner i sängen med min godispåse och sen sova. Upp tidigt och ha träningsdag i morgon sen kräftskiva på gatan men får se hur pigg jag är på det. Blir väl att jag går ut och äter sen hem igen. Precis som förra året.

Nej nu ska jag kolla på någon film och somna in, kanske bloggar i morgon bitti innan jag går hem ifrån. Ha en bra fredagskväll.

Puss !!

God morgon !

Jag vaknade upp för ungefär en kvart sen och vill bara fortsätta sova ! Hur dåligt väder som helst, eller nej okej det skulle kunnat regna vilket hade gjort det ännu sämre men men.

Jag börjar skolan kvart över 9 på gubbängsfältet, hoppas regnet håller sig borta eftersom vi ska vara ute hela dagen. Jag ska börja göra mig i ordning nu, packa väskan och äta lite frukost. Slutar vid halv 3 tiden idag så vi hörs någon gång efter det. Ha en bra dag, Puss

21 Augusti 2008

TRÖTT, SÄNGEN ROPAR PÅ MIG !
HÖRS I MORGON, PUSS

TATUERING !!

NU ÄR TIDEN BOKAD ! Jag är redan nu sjukt nervös, den 29 september klockan 10.00 ska jag tatueras. Aaah, vet inte vad jag ska skriva är helt uppspelt. Vi hörs senare, puss !

Systers ben

Jag vet att det är äckligt men jag var tvungen !




20 Augusti 2008

Hej mina underbaringar.

Jag är helt slut, kroppen är trött, hjärnan är trött och jag vill bara sova sova sova. Så nu ska jag krypa ner och somna. Eller nej måste föna håret först sen be mamma om massage och sen somna. Börjar skolan i morgon, ska faktiskt bli riktigt skönt ! Men jag måste åka och shoppa skolsaker som tex pennor, block och en ny almenacka. Men det får bli i nästa vecka någon gång.

Dagen idag då, syster opererade sin ena benhinna så hon hoppar runt på kryckor nu och har riktigt ont. Jag har umgåts med en vän och tränat. Gymmat plus massa cykling. Så nu är som sagt kroppen trött, vissa spelade match i dag i DM mot Jakobsberg och vann med 40-12 om jag inte minns helt fel. Nej nu måste jag gå från datan, snälla som dom är så har mina föräldrar gått med på att köra mig i morgon bitti och hämta mig sen. Hörs i morgon bitti kanske, Puss

Sista dagen på sommarlovet!

I morgon 08.00 börjar skolan, ska bli skönt men känns ändå som om sommaren har gått för fort. Sitter och kollar på Kvartsfinalen i herrarnas OS mellan Kroatien och Danmark med pappa just nu. Mamma och syrran ligger och sover, syrran opererade sin ena benhinna nu i morse. Hoppas det hjälper henne.

Nej nu ska jag tillbaka till soffan, vi hörs senare Puss

19 Augusti 2008

Hej mina vänner, jag är helt slut. Hade milen idag på träningen, gick faktiskt bra men jag är riktigt trött. Fick sitta i idrottshuset typ 2 timmar efter träningen och vänta på pappa och syrran.

Nu ska jag kolla på film, vi hörs i morgon. Puss !

Ingen lust.

Jag har verkligen ingen lust att blogga överhuvudtaget nu. kanske för att jag inte bloggat på två veckor så det är lite segt att komma igång.. Nu ska jag bara ta och vila sen är det milen som gäller på träningen. Usch, fy och blä. Känner mig inte taggad överhuvudtaget. vi hörs senare, Puss

Förlåt mig !

Jag har inte kunnat komma in på bloggen ! Det har inte funkat att logga in, så jag ber om ursäkt för att det inte kom något inlägg igår. Jag var nere i hallen igår också, hade som sagt träningshelg med små tjejerna. Sen träningsmatcher på slutet mot Swithiod och Skogås, vann båda. Sen hem och chilla sen till en vän.

Idag sov jag rätt länge, till 2 tiden faktiskt. Gick upp, duscha, åt sen kom min älskade Mira. Har saknat dig älskling, vi pratade kollade på TV och åt sen var  det träning. Gick väl si så där. Men det var ju min första boll träning sen juni. Klisterblåsor har jag fått såklart ! Fyra stycken på vänsterhanden. Nej nu ska jag dit ner en stund vi hörs senare, Puss !

16 Augusti 2008

Hej igen mina vänner, hoppas ni har haft en bra lördag. Jag har spenderat min i hallen och hos farmor och farfar.

Är helt slut ska krypa ner i sängen, puss vi hörs i morgon !

En liten bild från kreta.


God morgon

Hoppas ni alla har sovit gott ! Jag har sovit helt underbart, den första "hela" natten i min egen säng.

Nu håller jag på klä på mig sen om ungefär 20 minuter åka ner till idrottshuset för träning. Vi hörs senare i kväll, har två träningar med tjejerna och direkt efter den sista ska vi hem till farmor och farfar och fira farmor som fyller 73 år idag.

Ha en underbar lördag, Puss nattis

15 Augusti 2008

Hej mina vänner, jag är helt slut !

Har bara sovit och tagit det lugnt idag, haft träning med 95 tjejerna också.

Ska krypa ner i sängen nu och sova.

Puss !

KRETA

hej mina älsklingar, jag har verkligen saknat att blogga nu under de här 2 veckorna på kreta. Jag har skrivit blogg inläggen i sms till min vän Fredrik som har skrivit in dem här. TACK FÖR HJÄLPEN FREDRIK !

Men nu är jag i alla fall hemma ! Och det är underbart, visst att jag saknar Kreta och värmen men jag tycker det är skönt att vara hemma. Kom hem tid 4 tiden i natt och sov till ungefär 12 tiden. Landade på Arlanda runt 02.40.

Nu ska vi snart åka ner och hämta mamma sen handla lite, sen är börjar träningslägret med 95orna! Hörs senare mina underbara älsklingar.

Puss !

13 augusti 2008 kreta dag 14

Hej mina sötnosar!

Årets resa börjar närma sig sitt slut. Har legat på stranden flera timmar idag. Ätit på Dome som vanligt och sen stan. Nu är vi på hotellet och ska packa. Måste checka ut innan 12 imorgon och bussen går 20.10!
Vi hörs imorgon!

Puss Nattis!

12 augusti 2008 kreta dag 13

Stranden idag igen, var ganska mycket moln i morse men det försvann efter ett tag. Solstolsnissen ville ta med mig och syrran ut ikväll, USCH! Typ 35 årig gubbe! Så vi ska ta solstolar på ett annat ställe imorgon. Sen middag på Dome och sen en liten promenad. Nu ska vi krypa ner i sängen.

Puss Nattis!

11 augusti 2008 kreta dag 12

Samma som alla andra dagar, sol, bad, middag på Dome och promenad till stan och lite shopping. Sitter på terassen och äter glass. Hörs imorgon!

Puss Nattis!

10 augusti 2008 kreta dag 11

Hej mina söta!

Idag har dagen varit precis som alla andra. Stek och bad på stranden. Men idag har det varit helt sjukt varmt. Absolut varmaste dagen utan tvekan. Nu sitter vi ute vid den ena poolen och äter glass. Hörs imorgon!

Pussar Nattis!

9 augusti 2008 kreta dag 10

Hej mina vänner!

Hoppas allt är bra? Jag mår helt superbra, Har varit lite snorig och haft ont i halsen ett par dagar men det har nästan släppt helt nu. Vi låg vid poolen idag igen, supersköt. Middag på Dome och sen skulle vi in till stan och shoppa lite, men så blev det inte. Blev förföljda av ett riktigt äckel så vi bestämde oss för att skaka av oss honom och gå hem. Nu tittar vi på "10 orsaker att hata dig" Hörs imorgon!

Puss Nattis!

8 augusti 2008 kreta dag 9

Hej allesammans!

Gårdagens inlägg kommer en dag försent. Jag glömde helt och hållet bort det. Vi var på stranden mellan typ halv 10 och halv 5. Sen middag och shopping. Efter middagen var det lite roligt, vi gick från restaurangen och förbi en annan så skulle vi precis gå över gatan så skriker en inkastare no, no, wrong way. Sen var det en typ 7-årig kille som kom fram till oss och sjöng "Im Bringing Sexy Back" Haha nej, men vi hörs senare!

Puss Nattis!

7 augusti 2008 Kreta dag 8

Idag tog vi det lugnt vid poolen igen, har varit ute och ätit, ser nu på criminal minds. Orkar inte skriva mer nu, hörs imorgon.

Puss Nattis!

6 augusti 2008 kreta dag 7

Hallå på er!

Hoppas allt är bra, med oss är det superbra. Vet ni, alla inlägg jag har skrivit har handlat om exackt samma sak i princip. Sol, bad och middag på Dome. Och så har det varit idag också. Låg vid poolen i ungefär sex timmar. Nu sitter vi på terassen, jag åt en glass och Alexandra dricker en öl. Har varit inne och shoppat i stan efter middagen. Vi hörs imorgon!

Puss Nattis!

5 augusti 2008: Kreta dag 6

Hej på er alla där hemma i det kyliga sverige!

Hoppas ni har det bra trots allt regn. Det regnar i Stockholm i alla fall, här är det fortfarande helt underbart. Tror nog att det har varit den varmaste dagen än så länge i dag. Eller det har varit vindstilla hela dagen i princip. Vi har legat på stranden och stekt i ungefär sex timmar idag. Efter det så åt vi självklart middag på DOme, Förresten idag har vi sett två helt sjuka och roliga saker. Först en tjej som låg snett framför oss på stranden på en luftmadrass med handdukar över sig, kanske inte så sjukt eller roligt men sen sätter hon sig upp och sätter på sig strumpor och lägger sig ner igen. Oj vad vi skrattade, sen på Dome så kommer det in ett par, sätter sig ner och kollar igenom menyn lägger ner den och går. Vissa människor är roliga, nej nu ska vi se på tv lite. Hörs i morgon.

Mamma, pappa och pandora ni är så saknade!

Pussar Nattis!

4 augusti 2008 kreta dag 5

Hej mina älsklingar!

Idag har vi bara legat på stranden och solat och badat. Tog en liten paus i solningen vid ett tiden för att gå och äta lite lunch på hotellet. Just nu är vi fortfarande på hotellet köpte hem pizza till middag och nu ska vi snart in till stan för lite shopping. Vi hörs imorgon.

Mamma och pappa jag saknar er så mycket och älskar er!

Puss Nattis!

3 augusti 2008

Idag har vi chillat vid poolen igen. Superskönt och brännan syns mer och mer. Just nu sitter jag och kollar på tv och syrran duschar. Om ett par timmar ska vi till dome och äta sen blir det shopping i stan. Vi hörs imorgon mina älsklingar.

Puss Nattis!

2 augusti 2008 kreta dag 3

Det är som jag har sagt i de tidigare inläggen helt underbart här! Jag mår så bra och vill inte åka hem. Idag låg vi vid poolen, hela dagen, orkade inte gå ner till stranden. Ätit på dome, varit i staden och sitter nu och tar det lugnt på terrasen. Hörs imorgon!

Puss Nattis!

1 augusti 2008 dag 2 kreta

Hej mina vänner!

Allt är super bra här på Kreta. Vi har varit och solat mellan halv 10 och 4. Härligt, och färg har vi fått. Nu är vi på hotellet och tar det lugnt. Alexandra duschar och jag plattar håret. Om lite drygt en timme ska vi till Dome och äta. Efter det vet vi inte riktigt vad vi ska hitta på, vi får se. Hoppas allt är bra med er.

Mamma och pappa, jag saknar er jättemycket och älskar er.

Puss Nattis!

RSS 2.0