Projektredovisning

Axel redovisar sitt projektarbete just nu, efter är det min tur. Jag är super nervös just nu och mår riktigt illa. Hoppas att det kommer gå bra ändå. Får lägga mer energi på rapporten istället. Nej nu måste jag läst igenom allt en gång till. Önska mig lycka till !


Panik !

Ledsen att jag inte har skrivit på ett bra tag men det är så att min älskade lilla data har gett upp. Började för en vecka sen med att saker försvann från datan tills att den nu är helt död. Startar men är bara svart..

Så just nu är det panik, jag har ALLA mina skolarbeten på datan och kommer inte åt dom på något sätt så nu har jag lånat pappas data och ska försöka skriva om alla arbeten.. Önska mig lycka till, det lär behövas!

Mys i solen

Hej mina söta vänner !

Hoppas ni har och har haft en bra dag i den underbara solen. Jag och pappa har fixat i ordning på baksidan största delen av förmiddagen, men just nu sitter vi bara i varsin solstol och njuter. Mamma och Alexandra ringde precis och är på väg hem från jobbet.

Idag blir det inte till att göra något speciellt, bara njuta av solen så länge det går och sen bara mysa framför TVn. Hoppas ni får en fortsatt bra dag. Puss

Snälla kan det ta slut någon gång ?!

Detta jäkla plugg ! Det tar aldrig slut, jag sitter på en lördag och pluggar som en idiot. Jag sitter i och försig ute i solen så jätte synd är det inte om mig. Skulle ha hjälpt pappa att fixa baksidan idag men vi tar det i morgon istället .

Jag sitter som sagt och pluggar nu och det lär bli så i princip hela dagen. Får hoppas att jag hinner göra bort en hel del plugg idag så jag kan ta lite ledig tid i morgon. Men man får väl se det positiva som finns att se fram emot !

30 April : Mösspåtagning
5-6 Maj : Gymnasie SM i Göteborg
6 Maj : STUDENTSKIVAN !
26 Maj : Betygssättningen
5 JUNI : STUDENTEN !!!!!

Stressig dag..

Hej allesammans, idag var jag ledig från skolan eftersom våran historia lärare lät oss jobba hem ifrån. Självklart tog jag sovmorgon och gick inte upp förrän runt 12 tiden.

Har städat och pluggat en hel del idag, men även fixat med lite annat. Så som inbjudningarna jag och min syster ska skicka ut till den 5 juni. Dagen jag tar studenten och så ska vi även fira Alexandras 20 års dag då (Hon fyller den 4 juni). Planerat lite med maten tillsammans med mamma och så. Längtar något enormt mycket, bara 48 dagar kvar nu !


Just nu sitter jag i syrrans rum och tittar på Romeo and Juliette med henne, men ska snart gå ner och kolla på en film som heter Windtalkers med pappa som börjar 00:10. Sen i morgon blir det att gå upp tidigt och jobba ute på baksidan tillsammans med pappa.


Ni får sova så gott allesammans, Puss


Sjuk och rastlös..

Ont i halsen, ont i huvudet och vill bara sova.. Exakt så känner jag mig idag. Dock har jag ändå hjälpt mamma att städa ut våran klädkammare. Tänkte ta tag i mitt rum nu och städa det fint. Sen blir det bara att ligga i sängen och dega hela dagen, var ett bra tag sen jag tittade på Twilight så det blir nog att se den senare. Nu känner jag mig så himla rastlös så jag ska ta och sysselsätta mig lite nu. Vi hörs senare, puss

Kan inte allt plugg bara försvinna..

Hej allesammans, var för trött igår efter träningen så jag satte inte ens på datan. Vaknade sjuk i morse så jag har sovit ungefär halva dagen, ätit lite och pluggat som en idiot.. Hur mycket jag än pluggar så känns det som om högen med uppgifter aldrig blir mindre. Vill bara slippa skolan nu ! Måste tyvärr fortsätta plugga så detta är det enda inlägget som kommer idag. Puss

Snabbt hej

Måste gå och byta om nu snart, men tänkte bara titta in och säga hej snabbt. Har varit i skolan och varit riktigt duktig idag och fått mycket uträttat. Riktigt stolt över mig själv idag, men nu måste jag tyvärr gå. Ska som sagt byta om , hinna äta och sen träna !! Saknat handbollen så det ska bli sjukt kul. Vi hörs senare i kväll, puss

Snart är det fullt

Min hjärna jobbar på högvarv just nu. Har suttit och pluggat i snart fyra timmar. Men det positiva är att det faktiskt går in i huvudet på mig. Skulle ha varit duktig och pluggat på lovet men så blev det ju verkligen inte. Tog verkligen paus från skolan så veckan som kommer ser inte rolig ut. Massa massa plugg, och sen så är det träningar igen också ! =) Dom började igen förra måndagen men eftersom jag varit i Göteborg har jag inte kunnat vara med.


Även fast det bli en plugg vecka så finns det en del positiva saker ändå, eftersom 2orna är på sin vinterutbildning i Åre denna veckan så går en massa lektioner bort så veckan är riktigt slapp. I morgon tisdag är det resursdag då jag ska skriva två prov, onsdag är det handboll och Svenska C, torsdag endast handboll och fredag endast historia. Riktigt skönt.


Nej nu ska jag fortsätta plugga i ungefär en timma sen tänkte jag krypa ner i sängen med viol glass och kolla på Harry potter vid åtta. Ha en bra kväll allesammans, puss


Man sover alltid bäst i sin egna säng

Hej allesammans, första natten i min underbara säng på ett par dagar nu och en rejäl sovmorgon blev det. Gick inte upp förrän runt 13:30-13:45.. Skulle ha åkt med pappa och syrran till skärholmen för shopping idag men sängen lockade mer.

Idag blir det ingen rolig dag överhuvudtaget, bara plugg, plugg och ännu mer plugg hela dagen och sen försöka sova tidigt. Skolan börar ju trots allt i morgon. Kul att starta med två prov dagen efter lov. Verkligen jätte kul !

Nej nu måste jag begrava mig i böckerna. Det som lyser upp min vardag just nu är att jag vet att jag är tillbaka i Göteborg om 22 dagar ! Puss

Home sweet home

Now im back ! =)

Hemma i lilla Tumba igen efter en underbar helg i Göteborg, som alltid vill jag stanna kvar istället för att åka hem men nu är det endast 23 dagar kvar tills jag är nere i Göteborg igen.

Har hunnit med en hel del sen vi kom hem också, har varit ute på en löprunda, suttit ute i den underbara solen, ätit mys middag med familjen och tagit en promend till ICA med syster. Just nu ligger jag i sängen, kollar på singing bee och äter glass. Ska kolla klart nu sen blir det någon film och sova tidigt. Vi hörs i morgon, puss


Hjärtattack och shopping

Hej igen, nu är vi tillbaka. Jag har precis gjort naglarna fina och alexandra har duschat. Ska hoppa in jag med snart..
Har varit inne i stan och shoppat lite, nagellack och en kjol blev det. Får se om det blir mer shopping i morgon med syrran.

Pappa ringde mig precis och gav mig nästan en hjärtattack !
Min nya telefonräkning hade kommit och han sa att den var på 4400, eftersom jag ringer för runt 1000 kr i månaden så övervägde jag att det han sa var sant. Men som tur var så tyckte han att han skulle vara lite rolig och skoja när jag i själva verket varit duktig och minskat min räkning med ungefär hälften sen jag bytte abonnemang, så istället för 1000 i månaden och 4400 som pappa skojade om var den på 443 kr ! Duktiga Nathalie =) nej nu är det dusch, hörs senare, puss

God morgon soliga Göteborg

Hoppas ni alla har sovit gott det har i alla fall jag. Somnade som en stock efter att ha pratat med lille Fredrik på telefon ett bra tag.

Planerna för idag är inte helt spikade ännu det enda som är helt klart är att vi om en timma ska ta rälsbussen in till stan och fika med älskade Sofia och Fredrik. Ikväll blir det utgång med Sofia och möjligtvis några mer.

Nej nu ska jag klä på mig och äta frukost. Ha en bra dag i solen ! Puss

GÖTEBORG ! =)

Hej bloggen, nu sitter jag här i underbara göteborg med min syster. Åkte hem ifrån strax efter 6 i morse och kom till götet runt 12 tiden. Har hunnit med en hel del, gått till ica och handlat middags grejer, träffa underbara Linus och spelat minigolf. JAG KOM INTE SIST YES !!

Nej nu blir det mat lagning och sen hockey på TV.. SSK-Leksand ! Hörs i morgon, puss

God natt sverige

Väskan är packad och jag är nästan helt klar för att åka ner till underbara Göteborg ! =)

Har ingen lust eller ork att sitta vid datan nu så vi kanske hörs i morgon bitti innan vi åker eller så hörs vi runt 13 tiden när vi är framme. God natt puss

Ännu en kaos dag

Lite duktig har jag i alla fall varit idag, var ute och sprang i morse runt 10 tiden. Kom hem, duschade och såg att jag fått sms av mamma som bad mig handla lite så det var bara att gå ut och ta en promenad ner till ICA och handla.

Just nu håller jag på med samma som igår, packar och städar.. TOTAL KAOS ! Jag och packa går inte alls ihop. Men tänkte försöka hinna klart innan 16:30 då pappa kommer hem så jag kan umgås lite med honom eftersom mamma och syrran jobbar ikväll. Kolla på hockeyn, äta middag och så.

Nej dags att återgå till städet.. Puss !

UPDATE : Kom på att jag glömt skriva det, fick mina klänningar igår, sjukt fina båda två. Så himla nöjd !

KAOS !!

Just nu är det total kaos överallt, i mitt rum, i min väska, i mitt huvud. Ja verkligen överallt.

Jag och min syster åker ner till underbara Göteborg på torsdag morgon så jag måste se till att packa ner allt så jag har så jag klarar mig. (Om jag känner mig själv rätt så kommer jag ändå glömma något!) Städa upp på rummet måste jag också hinna med idag (/i morgon) åka och hälsa på farmor och farfar för att hämta mina klänningar som har kommit (till studenten och studentskivan)

Nej nu kommer paniken krypande så jag har verkligen inte tid att sitta här mer. Puss

Matlagning och the hills

Syster ringde och sa att hon var påväg hem så det var bara för mig att gå in från den underbara solstolen och påbörja matlagningen vilket jag håller på med just nu och kollar även på The Hills samtidigt.

Kvällens middag blir som sist jag och syrran åt ensamna, klyftpotatis, lövbiff och ugnsgrönsaker. MUMS !

Nej nu måste jag skynda mig. Puss


Sol och plugg

Hej igen alla söta, nu är jag hemma igen efter min sköna promenad och lite handlande på ICA. Sitter ute på baksidan och solar och även pluggar lite. Älskar verkligen solen, kan det inte vara sol året runt här i Sverige?! Då skulle jag må underbart.

Tänkte sitta här ute till ungefär fyra tiden då ska jag gå in och laga middag åt mig och syrran. Sen ikväll blir det Tv mys med hockey ! SSK-AIK, heja tälje ! Nej nu ska jag fortsätta skriva på min essä. Puss

Promenad i solskenet

Nu ska jag ta en lång och skön promenad ute i solskenet som avslutas med ett litet besök på ICA för att handla hem lite saker till kvällens middag. Mamma jobbar kväll, pappa jobbar över, syster slutar jobba 16 så jag ska se till att fixa så att maten är klar när hon kommer hem.

Fick alldeles nyss ett mms av min älskade Mira som har tatuerat sig idag !! Den blev verkligen sjukt snygg och jag blev ännu mer sugen på att göra en ny. Nej nu ska jag traska iväg så jag hinner med allt jag måste göra idag, bla plugga lite och börja packa ! Städa måste jag göra också men har ju en dag i morgon också. Ha en underbar dag i solen allesammans,

Puss


God natt

Jag har suttit och pillat lite med en ny design till min lilla blogg och nu är jag helt slut. Så nu ska jag ta och krypa ner i sängen och kolla på Law and order. Ska upp tidigt och träna i morgon bitti, ha en fortsatt trevlig söndagskväll och sov så sött. 
Puss

Im back!?

Hej allesammans, hoppas ni har det bra i det underbara vårvädret (om man bortser från vädret här i stockholm just idag.) Tack för att ni tittar in på min blogg även fast jag är totalt sämst på att uppdatera nu för tiden.

Jaha, vad har hänt på sistone då? Inte mycket alls, vi har fortfarande träningsuppehåll med laget så mina kvällar har spenderats med massa plugg. Det är inte alls lång tid kvar nu !! Om lite mindre än två månader så springer vi ut från skolan.

Dagen idag kommer spenderas tillsammans med mamma och pappa, och syster fram tills hon ska åka till jobbet. Massa sport på TV idag också, dock går det samtidigt. SM-finalen i hockey och kvarts finalen i handboll. Svårt val där va.. eller inte ;)

nej nu ska jag inte sitta här och slösa bort tiden något mer. Blir en spring runda nu faktiskt ! Vi hörs senare ikväll, och nu lovar jag att uppdatera bättre. Dock kanske inte nästa helg eftersom jag och syrran drar till Göteborg ! =)
Puss

RSS 2.0