Just my luck

Nu har jag gått och blivit sjuk. Har jätte ont i halsen och huvudet =( Så ingen skol för mig idag. Ska ta och städa upp lite på mitt rum och plugga. Så vi hörs senare, Puss!

26 November 2008

Ledsen för en super kass uppdatering under dagen men jag har inte haft tid och har inte det nu heller. Sitter och skriver klart ett arbete som ska vara inne i morgon så jag måste verkligen göra klart det nu ! Sen sova, träning i morgon bitti 08.00. Puss ! sov sött

God morgon

Hoppas ni alla har sovit gott, det har i alla fall jag ! Somnade strax efter halv 11 igår kväll och gick ut nu för ca 20 minuter sen. Ska ta och klä på mig träningskläderna och packa väskan för att om ca en timma ta tåget från tumba mot skolan och börja dagen med två timmars träning.

Slutar någon gång runt 16 tiden idag om jag inte minns helt fel. Ikväll blir det en riktig pluggkväll, usch säger jag bara. Men dock sånt som måste göras. Nej nu har jag inte tid att sitta här längre, vi hörs under dagen Puss !

Plugg, plugg och åter plugg.

Hej bloggen, skulle ha skrivit ett till inlägg igår kväll men jag somnade framför TVn super tidigt. Så därav blev det inget inlägg. Hade möte med min tränare Marcus igår som gick helt okej.......

Började plugga, gjorde klart mitt och saras arbete och somnade sen. Vaknade upp pigg och utvilad i morse.
Har skola idag till 14.30 sen träning 18-20. Nej nu måste jag fortsätta plugga. Puss !

Snön faller utanför fönstret

Hej bloggen ! Min nystart blev inte så lyckad men nu ska jag komma igång igen !

Just nu sitter jag i skolan och har Svenska C som slutar om ungefär 5 minuter, efteråt är det Naturkunskap B och redovisningar som gäller. Jag är beredd och riktigt taggad =) Jag , Sara och Axel ska prata om kylhydrater, bla mono- och disackarider.

Går i skolan till 16 idag sen är det träning ikväll tror jag i alla fall. Nej nu börjar naturen, hörs sen. Wish me luck !

Puss !

Fredric, nöjd nu när jag uppdaterat igen? ;)

IFK TUMBA HANDBOLL F-95

Som ni säkert vet så slutade jag som tränare för Tumba´s F95 nu när säsongen började i augusti, men resten av familjen fortsatte så jag var med och hjälpte till lite när jag kunde så det kändes inte som om jag hade slutat. Men nu i tordags så var vi nere i hallen och resten av familjen meddelade tjejerna att vi skulle sluta helt och hållet. Tjejerna blev super ledsen och en del började gråta och tillslut jag också. Kändes så fruktansvärt tungt att veta att man inte kommer gå ner och träna dessa underbara tjejer igen och riktigt jobbigt att de tog det så hårt och började gråta.

Jag säger som Alexandra, det är dags att gå vidare nu. Även fast det är riktigt tungt och otroligt jobbigt. Jag kommer aldrig att glömma allt stunder vi har haft tillsammans. Ni är mitt första lag jag någonsin har tränat och ni kommer alltid ha en stor plats i mitt hjärta. Ni är enormt bra handbollsspelare med stor potential allesammans. Ni kommer lyckas och bli bra handbollsspelare, men glöm inte bort oss då.

Även fast jag inte är eran tränare så vill jag fortsätta ha kontakt med er alla, ni är underbara personer och jag älskar er allesammans. Alla stunder vi har haft tillsammans är minnen för livet. Jag är enormt tacksam över att få ha varit eran tränare i många år nu och är även enormt tacksam över att få ha lärt känna er alla. Ni är guldvärda och tveka inte över att höra av er om det är något !

Jag älskar er massor , tack för den här tiden ! Många pussar och kramar från eran Nattis <3




Im sorry !

Ber verkligen om ursäkt för den super dåliga uppdateringen !

Jag har inte haft någon tid överhuvudtaget att skriva men nu blir det ändring. eller så fort handbollen på tv är slut ;)

hörs senare, pusspuss


God Morgon

Nu är det snart dags att åka, bussen går 37 och jag är helt färdig för att gå. Men ett litet tag till ska jag vänta, annars kommer jag få stå och frysa vid bussen =)

Nu på morgonen ska vi till västerhaninge och besöka mormonkyrkan sen är det bara att åka tillbaka till skolan. Slutar någon gång runt halv 3 tror jag. Hem, äta och sen träna.

Nej nu ska jag borsta tänderna =), ha en bra dag mina vänner, Puss !

17 November 2008

Bara skola idag, skulle som sagt möta Micha för att plugga i morse ungefär en timma innan vi började men hon dök inte upp och svarar varken på samtal eller sms.. Något glad blev man i morse... Sitta i skolan och bara vänta när man kunde åkt hem ifrån ungefär en timma senare.. Men mitt hjärta Mira kom tidigare och åt lunch med mig =)

Hade historia prov första lektionen, en snabb naturkunskaps lektion då jag , sara och axel gjorde klart vårt grupparbete sen skulle vi dansa afrodans nere i farsta hallen och sen på idrotten hade vi bugg..

Åkte hem och började plugga och nu sitter jag bara här.. Ska ta och sova nu så vi hörs i morgon bitti. Puss !

SÖDERTÄLJE SPORTKLUBB

KOM IGEN SSK ! KÖTTA, SLAKTA O GÅ PÅ,
INGET KAN STOPPA VÅRAN MASKIN !


Update från gårdagen

Hej igen, nu sitter jag i skolan och väntar på att Micha ska komma. Börjar om ungefär en timma men som sagt så ska vi plugga lite innan..

Gårdagen då, blev tidig uppgång och ner till hallen för att döma två matcher. Det gick jätte bra och alla var nöjda. Efteråt spelade mina gamla 95 tjejer så det blev till att kolla på dom och sen åka hem med pappa. Somnade på soffan när vi kom hem och sen var det vara att åka ner till hallen igen för träning med 95 tjejerna. Eftersom jag inte hade något att göra så åkte jag med. Mamma kom dit och sen åkte vi och handlade med mormor och sen hem.

Ja det var väl min gårdag i stora drag. Nu hoppas jag att Micha kommer snart så vi kan börja. Hörs senare, Puss !

God Morgon

Nu är jag på klädd, sminkad och redo för att åka till skolan. Bussen går om ungefär 20 minuter, och jag måste börja gå snart men tänkte skriva lite här innan.

Idag börjar skolan 11.25 men jag ska möta upp Micha 10.30 för att plugga lite innan skolan börjar. Vet inte riktigt när jag slutar idag eftersom vi har hälsovecka. Ingen träning i kväll heller så jag kommer sitta och plugga hela kvällen. Nej nu måste jag sticka, vi hörs senare, Puss !

16 November 2008

Bad update ! And now im going to sleep, see you tomorrow !

Love !

Jag älskar dig !

 Hej bloggen ! Nu har jag kommit hem igen, eller för ungefär 50 minuter sen. Var i Botkyrka hallen och kollade på Tumba-RIK, en match som Tumba ledde med 19-10 i halvtid men förlorade med 31-30.. Bra upphämtning av RIK mindre bra andra halvlek av Tumba. Men så är handbollen, allt kan hända.

Jag fick äntligen träffa min älskade Lina nu på matchen, du är så söt mitt hjärta och tillsammans klarar vi allt ! Det kommer bli bra gumman ! Tack för det underbara sällskapet !

Fick även träffa två andra underbara vänner, nämligen Richard och Almir. Länge sen jag träffade er båda och det var riktigt kul att se er igen, grattis till vinsten =)

Efter jag pratat med mina vänner så gick jag hem till farmor och farfar där pappa var och kollade på hockeyn. Tyvärr så gick det inte allt för bra för SSK så när de låg under med 2-0 så åkte vi, tog en sväng förbi ICA och hämtade hem lite gott till kvällen. Just nu sitter jag vid datan i vardagsrummet men ska gå och fixa maten nu så den är klar tills mamma och pappa kommer hem. Vi hörs senare, Pusspuss !

Jag är pigg !

För första gången på länge så är jag pigg ! Somnade super tidigt igår, runt halv 6 tiden och sov fram till 10 nu på morgonen.. Sitter just nu och väntar på att pappa ska komma hem, senare idag ska jag troligtvis kolla när Tumba möter RIK och få träffa Almir en snabbis. Länge sen nu, nej nu ska jag äta lite hörs senare, Puss !

Snart helg !

Om några minuter slutar skoldagen och jag får helg ! Får skjuts hem av Emmy så jag slipper regnet :) Nu är jag glad ;) När jag kommer hem blir det att kolla film, se klart fjärillen i glaskupan och skriva en filmanalys.

Blir en mindre rolig fredag idag med massa plugg , men måste om jag ska hinna med vad jag vill i morgon ! :)

Nej nu slutar vi snart, hörs sen Puss !

13 November 2008

Dagen idag då.. Träning mellan 8-10 som gick bra tycker jag, skola till 13.55 och sen till pappas jobb, hem för att plugga , tog en lite paus för att kolla på hockeyn med farmor och farfar och nu hemma och ja arg som ni säkert läst i mitt tidigare inlägg.

Dags för sängen nu ! Möte upp Mira och Hanna i Farsta Centrum 10.15 i morgon, fixa lite plugg innan skolan börjar 11.35. Tidigt slut runt halv 2 tiden.

Hörs i morn, puss

Varför ?!

Det är en mycket arg och irriterad Nattis som sitter här och skriver just nu, egentligen på tok för upprörd för att skriva men måste gå skriva av mig lite !

Jag går i (enligt mig) världens mest underbara klass med helt otroliga personer, vissa kan man bli arg och irriterad på folket i klassen ibland men det är sånt som händer överallt.
För det första så erkänner jag nu att jag sjunker till en otroligt låg nivå med att skriva av mina aggressioner här på bloggen, men det finns andra som har sjunkit till samma nivå !

Jag går just nu mitt sista år på gymnasiet och den 5 juni tar vi studenten ! Ni har bokat lokal till studentskivan, beställt våra studentmössor mm och bokat flak.
Några stycken hoppade av flaket nu för att det blev för dyrt, visst jag tycker också att det blev mycket pengar men what the fuck liksom man tar bara studenten en gång. Men absolut jag förstår att en del kanske inte har råd att betala det eller inte lust att betala så mycket. Visst, det köper jag, tycker absolut inte att det är något fel med det.

Det jag tycker är så jävla konstigt och som jag blir så jävla arg och irriterad över är att en av personerna som har hoppat av flaket går ut och skriver på sin blogg att vi i klassen är elaka och omogna människor som snackar skit om andra bakom deras ryggar och ser ut som en gulliplutt klass utåt och bla bla bla.

Är det inte elakt och omoget att gå ut och skriva på sin blogg att vi är det? Absolut jag tycker själv att jag är lite smått omogen och elak som tar upp detta på min blogg men jag blir så jävla förbannad ! Vi har inte överhuvudtaget snackat skit om någon pga flaket ! Allt vi har sagt är att det blir så mycket dyrare men absolut inget mer !! Vi sa bara det, att det var dyrt men sen sket vi i det liksom. Jag förstår inte att man kan gå runt och säga att vi snackar skit !

Visst, klassen har inte alltid varit som den är nu, vi har haft en del bråk. En hel del kanske jag ska säga men allt är gammalt nu och vi har lagt det bakom oss. Så kom inte och kalla oss omogna och säg att vi snackar skit utan att ens veta något !

Jag ser fram emot en diskussion om detta !!

Min bästis är verkligen bäst !

Ett stort grattis till min underbara bästa vän som tog körkortet igår !
saknar och älskar dig mitt hjärta !

God Morgon

Hoppas ni alla har sovit gott, det har i alla fall jag ! Somnade super tidigt igår och vaknade pigg och utvilad för ungefär 30 minuter sen.

Just nu har jag precis fått i mig min frukost och ska börja klä på mig och packa väskan för att om ungefär 40 minuter åka till Östertälje och sen vidare till skolan för träning. Har en kort dag idag, går mellan 08.00 och 13.40 så efteråt blir det hem för att plugga massor !!

Nej nu måste jag verkligen börja röra på mig och snart väcka pappa. Vi hörs senare, Puss !

Trött

Ja, jag är fortfarande konstant trött ! Jag förstår inte, blir aldrig pigg !
Nu måste jag kolla på filmen Fjärillen i glaskupan för att kunna skriva en film analys på den ! Hörs senare, Puss !

Skolan

Hej, har  Svenska C som slutar nu. Så nu är det Naturkunskap B om ungefär 10 minuter i typ 2,5 timma !! Sen en timmas idrott med styrdans som jag nämnde igår. Efter skolan så får jag skjuts hem av Emmy, underbart ! Grattis till körkortet hjärtat ! Eftersom jag får skjuts är jag hemma lite drygt en timma tidigare så jag hinner äta innan träningen också !

Nej nu måste jag springa till nästa lektion, hörs ikväll. Puss !

God morgon

Svårt att sova? Ohja, somnade någon gång runt 2 tiden och nu är jag vaken. Min buss går om ungefär en timma, nu ska jag klä på mig sen äta lite frukost, kanske kommer en blogg under dagen Puss !

9 November 2008

Hej bloggen, har inte haft tid att skriva idag eller egentligen lusten. Har bara slappat hela dagen, och nu måste jag sova. Träning i morgon 08.00 och sen skola till 16.00 med idrott sista lektionen. STYRDANS !! haha vi får se hur det går ;) eller hur jozzan. ;)

Nej nu måste jag upp och sova, puss !

NU SKA JAG KLARA DETTA, JAG MÅSTE KÄMPA OCH VISA ATT JAG KLARAR DETTA !! TACK FÖR STÖDET FRÅN ALLA, (NI SOM KÄNNER ER TRÄFFADE TA ÅT ER ! NI ÄR BÄST)

8 November 2008

En mycket trött Nattis idag igen, måste ta tag i mitt sovande nu ! Börjar i morgon ;) Just nu gör jag inte mycket alls, ligger i sängen och glor på TV bara. Samt pratar med min söta lilla Almir. Dagen idag kommer sammanfattas mycket kort men med lite bilder till också!

Var och kollade på Hammarby-Celje med min syster, så jävla bra platser vi fick (tack garpen) , sen mötte vi mamma och pappa utanför hallen som varit ute och gått i lite affärer och fikat, åkte hem, stannade vid affären och handlade hem lite gott. Kom hem, och jag och syrran fixade middagen, tacos !

Det var min dag det, underbar men ändå en chilldag.Hörs i morgon, puss !


UPDATE:

Nehepp, bilder fungerade inte nu. Får lägg in de senare då.

Love it


7 November 2008

Hej bloggen, har inte haft något tid att skriva.

Igår vart det ingen praktik eftersom jag skulle till skolan och skriva prov. Idag var sista dagen av praktiken, riktigt tråkigt faktiskt. Nu ligger jag i sängen och äter godis och väntar på singing bee. =) hörs i morgon, puss

5 November 2008

Nu har jag suttit och pluggat historia sen klockan 15 idag. Min hjärna är totalt slut så nu tänkte jag ta ett varmt och skönt bad och även med en kopp te. Sen fortsätta med att plugga lite matte..

Har nämligen både matte och historia prov i morgon, två stora prov dessutom och har bara 150 minuter på mig att skriva båda två ! Börjar få lite smått panik över att jag inte ska hinna. Nej bad var det nu ja,  kommer tyvärr ingen mer blogg idag då jag som sagt måste plugga mer och sen umgås lite med familjen innan det är dags att sova. I morgon ska jag bara till skolan och skriva proven och börjar inte förräns 14.30 så lite tid innan det har jag att både plugga och blogga. Hörs i morgon, Puss !

Blir man aldrig pigg?!

Jag förstår inte hur jag alltid kan vara så trött ! Just nu sover jag dåligt på grund av min hosta men även innan den började så var jag trött hela tiden.

Just nu sitter jag och pluggar historia inför mitt prov på torsdag. Men ska ta en liten paus och städa upp lite, ser förjävligt ut rent ut sagt.

Skriver mer senare, Puss !

3 November 2008

Nattis är trött !

Har varit på praktiken ett par timmar idag, åkte direkt till sjukhuset för att hälsa på farfar och träffade på Pauline (min farbrors förra fru) utanför sjukhuset. Riktigt kul eftersom jag inte träffat henne på jätte länge. Åh vad jag önskar att dom skulle vara tillsammans nu för då skulle allt vara som vanligt igen.

Var uppe hos farmor i drygt en halv timma, mamma och pappa var redan där när jag kom. Sen åkte vi och hämtade farmor och åkte för att handla lite med henne.

Nu är jag hemma och sitter och pluggar men är på tok för trött så nu ska jag faktiskt ta och sova.

Vi hörs i morgon bitti, puss !

Sista veckan av praktiken

Hej bloggen, nu är jag vaken. Sent, ja jag vet men har sovit jätte dåligt i natt på grund av hostan. Om lite drygt en timma ska jag åka hem ifrån till praktiken, ska först möta upp Carro som kommer hem från Göteborg idag. Nu måste jag verkligen hoppa in i duschen om jag ska hinna! Hörs i kväll allesammans, puss

Dålig uppdatering igen jag vet..

Har ingen ork att blogga ibland om jag ska vara ärlig. Just nu beror det på att jag hostar hela tiden så jag vill bara sova !

Nej nu måste jag hoppa in i duschen ska på hockey med pappa. Puss !

RSS 2.0