Sista dagen av denna veckan.

Ännu en vecka har sprungit förbi och mitt bloggade har varit enormt dåligt. Hinner inte med längre, har så mycket som ska göras i skolan och inte mycket tid kvar. Studenten om ungefär 8 veckor om jag inte minns fel.

På tal om studenten så beställde jag min studentklänning och även en klänning till studentskivan (tema röda mattan) i onsdags om jag inte är helt dag vild. Slänger in bilden på slutet.

Nu ska jag ta en liten paus från pluggande och åka ut till nynäshamn och havet med familjen. Hörs senare ikväll. Puss !


UPDATE: Bilderna på klännigarna kom tydligen inte med när jag publicerade inlägget så jag lägger upp det nu istället.



24 Mars 2009

Hej igen bloggen.

Kommer med ett litet inlägg så här på eftermiddagen. Ska äta middag med min syster nu, klyftpotatis, kyckling och ugns grönsaker. MUMS !

Om 40 minuter börjar hockey sändningen så jag kommer spendera min kväll i soffan. Ville bara titta in och säga hej en snabbis. Ha en mysig tisdags kväll.
Puss

I skolan

Hej allesammans, hoppas ni har en bra dag. Jag sitter i skolan just nu och fixar lite med ett Svenska C arbete. Om ungefär 35 minuter slutar jag för dagen. Egentligen har vi idrott men eftersom jag inte alls mår särskilt bra och har fruktansvärt ont i halsen så ska jag inte vara med.


Så istället åker jag hem och pluggar lite annat som behövs. Bla historia och föreningskunskap. Sen ikväll blir det att laga och äta middag med syster eftersom mamma är i skolan och pappa på hockey. Sen självklart ska vi även kolla på SSK-Rögle på TVn.


Puss


Myspys

Sitter och kollar på film och äter chockladpudding med mira just nu, har även varit och ätit pizza efter matchen som vi förövrigt torskade med 5 bollar. Datan dör vilken sekund som helst så jag måste avsluta nu, blir nog bara att ligga i soffan i kväll eller så ska vi hem till alex och kollar på tv. Puss

Fredag 20 Mars 2009

Hej allesammans, föreläsningarna igår gick riktigt bra tillslut faktiskt. Just nu sitter jag nere i soffan och har precis stoppat i mig alvedon, har en riktigt hemsk huvudvärk. Ska upp och bädda sängen snart och sen måste jag åka med pappa och handla lite när han kommer hem från jobbet.

Resten av dagen och kvällen blir en myskväll tillsammans med Pappa eftersom att mamma och syrran jobbar. Blir även säng tidigt idag, känner mig inte riktigt bra och har match i morgon.
Puss

Föreläsningar

Hej bloggen, nu har jag äntligen lite tid att varva ner och skriva lite i bloggen. Har precis varit uppe i Broängen (min gamla skola) och föreläst för handbolls 7orna tillsammans med Mira och Hanna, det gick väl lite si så där. Vi gjorde det bra tycker jag men ändå gick det lite så där.

Just nu sitter vi i soffan och kollar på den gamla julkaldendern Mysteriet på greveholm. Ska snart äta lite och sen ska vi upp till broängen och ha två föreläsningar till för tjejerna i 8 och 9 hb och sen killarna i 8 och 9 hb.


Vi hörs senare under dagen, puss


GRATTIS ÄLSKLING !!


Söndag 15 Mars

Hej,
Tyvärr vet jag inte riktigt vad jag ska skriva eftersom jag har lite bloggtorka som ni kanske har märkt. Jag har i alla fall hunnit med en hel del saker idag redan, har varit nere i hallen och dömt, varit på Hornbach med mamma och pappa och nyss ätit.

Tänkte sätta mig och göra klart min naturkunskapsläxa nu snart, kolla lite hockey senare och sen ska jag bort ikväll så detta blir dagens ända inlägg.. Kommer höras mer i morgon när jag kommit hem igen, så nu återstår det bara för mig att önska er alla en underbar söndag.
Puss

Vart tar tiden vägen?!

Återigen dålig uppdatering från mig. Skärpning nu Nathalie. Men tiden bara flyger iväg och skolan tar enormt mycket tid just nu. Handbollen lika så.

Veckan i stora drag då.. Skola, handboll, lite mer skola och lite mer handboll.. Idag var det borta match mot RP i linköping.. En match som vi inte hade så höga förväntningar på, slutade med förlust med ungefär 13 bollar. Men en riktigt bra kämpar insats från oss, tycker jag ! Med en avbytare, och anna lena som kunde hoppa in också.

Nu är det film med syster som gäller, men även sova tidigt. Ska döma i morgon. Hörs i morgon allesammans, sov sött.

Puss


Party party

Hej allesammans, hoppas ni har haft en bra dag. Vi har spenderat våran i hallen hela dagen. Massa handboll, just nu håller vi på att göra oss klara. Dags för utgång ! Så detta blir som tidigare ett kort inlägg. Ha en underbar kväll allesammans.

Pusspuss

God natt

jag är helt slut efter en bra dag. har varit i stan kollat handboll och träffat vänner. Har inte mycket att skriva ska snart ta oss ner till våran lilla lägenhet och sova. så vi hörs i morgon, pusss

Göteborg

Hej bloggen ! Dålig uppdatering men dock har jag inte haft tiden att skriva. Befinner mig just nu i den underbara staden Göteborg. Kom hit igår och har spenderat natten tillsammans med min syster i min vän Magnus lägenhet. Just nu är han på gymet och är duktig, jag och syster slappar i soffan. Ska till den andra lägenheten där vi ska bo om ett tag.

sen blir det att möta min älskade sofia inne i stan och spendera dagen med henne, sen till ÖHK hallen för att titta på handboll där vi även kommer möta upp Jozzan och Carro.

Mitt sim kort strular så jag har gått tillbaka till mitt gamla nummer igen !!!

Puss

God morgon !

Hur har ni alla sovit? Bra hoppas jag. Själv är jag lite små seg just nu, har precis klätt på mig och ska ner för att äta frukost nu. Sen åker jag och pappa hem ifrån om ungefär 15 minuter.

Börjar dagen med träning, ska bli skönt fasktiskt förutom att jag har en sån jävla träningsvärk i ryggen. Vi hörs senare under dagen bloggen, Puss

Så har det hänt igen

En dålig uppdatering av mig igen.. Tar lördag lite snabbt, mötte upp Carro, Mira och Sara på centralen för att gå och leta efter födelsedags presenter till Jozzan och Becca. Efter det tog vi oss hem till Jozzan och gick för att handla saker till maten som blev hemma gjord pizza! Blev super gott. Sen blev det att äta och film mys med marängswiss (stavning?) Pappa och alexandra kom och hämtade mig runt halv tolv tiden.

Söndagen blev att gå upp runt sju tiden för att vara i Nacka till halv nio och dömma Bygg Ole cup. Som gick bra, förutom lite små saker. Mysmiddag med familjen, kyckling grillspätt och massa gott och kvällen avslutades med mamma och pappa och beck - den japanska shungamålningen.

Gårdagen, skolan, direkt till idrottshuset, löpning och gym med mira sen kollade vi på herrmatchen Tumba-Sävehof och syster kom ner till hallen. Riktigt bra match och torsk med en för tumba.

Dagen, skola, hem kollade på Dirty Dancing och fikade med syster, somnade efteråt och nu är det plugg och lite packning som står på schemat. GÖTEBORG PÅ TORSDAG !!! =D Vi hörs i morgon, puss

RSS 2.0