29 Oktober 2008

Vart tar tiden vägen?!

Dagarna bara springer förbi och jag är konstant trött ! Blir ett riktigt tråkigt inlägg idag igen, måste sova. Har praktik i morgon igen, 12 till ca 17 sen ska jag på hockey med pappa !

Bloggar i morgon bitti igen, förlåt. Puss !

28 Oktober 2008

God natt bloggen !

Nu är det dags för lilla mig att gå och sova. Är hur trött och helst och har praktik i morgon igen.

Ledsen för ett tråkigt inlägg. Puss

Myspys

Hej bloggen, har inte haft någon tid alls att skriva idag. Har varit hemma lite mer än en timma nu. Började dagen med att sola tillsammans med min syster och sen var det dags att åka till praktiken. Mötte upp Carro på tunnelbanan så började vi praktiken på kansliet idag också. Idag var vi där ungefär 2 timmar och jobbade med intervjufrågor mm sen åkte vi till Sats vid södra station där Hammarbys träning skulle vara. Dom körde Core och Spinning, riktigt kul !

Hade ett möte/samtal med Andreas (en av tränarna i Hammarby) efteråt som var riktigt givande. Just nu är jag helt ensam hemma, mamma är i skolan och pappa och syster hos farmor.

Jag ligger bara på soffan och glor på tv. Har en riktigt jobbig rethosta också, så nu myser jag framför tvn med massa tända ljus och te. Vi hörs senare, Puss !


Så här hittar ni mig just nu.




JULAFTON!

Hej igen bloggen, vet ni en sak? Jag längtar så enormt mycket efter vinter, jul och julafton ! Allt pynt, presentinslagning och allt ! Just nu städar jag mitt rum och lyssnar på jul musik. Åh vad mysigt det ska bli med julen, som det alltid har varit. Här hemma hos oss sparar man inte på något utan man går verkligen allout ! Pynt över allt, både inne- och utomhus, massa paket och super fina inslagningar.

Åh jag känner mig som ett litet barn ! =)




Fy på mig

Jag ber åter igen om ursäkt för en riktigt kass uppdatering ! Men nu har det kommit upp lite andra saker igen om jag valt att prioritera istället.

Idag var då min första dag av praktiken, nej jag har inte lov nu som alla andra utan jag hade mitt lov förra veckan och nu har jag två veckors praktik. Praktiken idag var lite smått annorlunda, vi visste inte riktigt vad vi skulle göra och de stackarna som var på kansliet visste inte heller. Så kort och gott så har vi inte gjort så mycket, har ringt runt lite och fixat inför morgon dagen.

När jag skriver vi så är det jag och min vän carro =) vi har våran praktik med/hos Hammarby handboll så i morgon är det träning som gäller, eller först lite kansli jobb och sen träning. Nej nu ska jag vila mig lite, ingen träning för min del ikväll är super hes och hostar massa.

Puss !

Praktiken dag 1.



Denna bilden har inget med praktiken att göra utan det var en kille jag såg medans jag väntade på carro i morse. Han hade matchat sina kläder så sjukt gulligt, Röd mössa, röd tröja, röda strumpor och rött i bröstfickan och sen grå halsduk, grå kavaj, gråa byxor och gråa skor. Sjukt gulligt !


Tack till alla er som bryr sig !

Hej!
 
Lovade ju igår att det skulle bli en bättring med uppdateringen av min blogg. Från och med nu ska det vara bättre. Vad har jag gjort hittills idag då, sista dagen av mitt lov. Gick upp super tidigt för att åka till skolan och hämta lite böcker så jag kan plugga lite, gick upp till Farsta Centrum efteråt en stund, tog mig hem och mötte upp min syster vid ICA som skulle hämta ut lite paket. Kom hem och fikade med mamma, syster och mormor.

Trött som jag var så gick jag upp och sov efteråt, på tok för länge så nu får vi se när jag somnar i natt.. Ligger i sängen och kollar på Hammarby-LUGI som var i Onsdags just nu, väntar på att pappa ska komma hem så ska vi åka och handla lite.

Om min rubrik, det är kort och enkelt ett tack till alla er som bryr sig om mig , som ringer och kollar hur allt är och stöttar mig. Tack, utan er vore jag inget alls.

Nej nu ska jag kolla klart, puss !

23 Oktober 2008

Jag är ledsen mina vänner, har inte haft lust, tid eller ork att blogga. Blir ändring på det från och med i morgon nu måste lilla jag sova !!

Puss


Mysväder

Hej mina sötnosar.

Vet ni vad jag har gjort idag? Absolut inget alls, sov fram tills 12.30 sen har jag bara legat här i sängen och inte gjort något alls.

Ska ta mig upp nu, städa lite sen äta och sen träning. Skriver mer ikväll när jag kommit hem, Puss !

20 Oktober 2008

Hej bloggen,

ledsen att jag har varit så dålig på att uppdatera och idag blir det en lite mindre bra uppdatering.
Är på tok för trött att sitta här plus att syrran ska ha datan nu snart.

Dagen idag har bestått av träning, deg och solande. Var och solade med min syster i tullinge, riktigt skönt var ett tag sen. Så nu har man fått lite färg, blir en gång till i nästa vecka tror jag. Skönt, riktigt jobbig träning nu på kvällen också, först löpning som var helt ok sen massa spänst hopp och massa massa mage med Ranes super bra räkning.. En minut som var ungefär 2-3 minuter i stället. Men men, bara snyggare muskler ;)

Nej nu ska jag krypa ner i sängen och kolla på film. Hörs i morgon mina sötnosar.

Puss !

Inte en god morgon

Hej bloggen.

Nu är jag vaken, har sovit ungefär 2-3 timmar allt som allt i natt. Mår inte alls bra, huvudvärk, ont i halsen, frossa mm. Men måste åka ner till hallen och dömma ett par matcher. Men det klarar jag av, sen ska jag förbi ICA och hämta ut ett paket och sen sova en stund tror jag.

Måste plugga lite senare idag också, och självklart kolla på handbollen på TV ikväll. Champions league mellan Chambery Savoie (Frankrine) och självklart Hammarby ! Nej nu ska jag få i mig något att äta. Hörs senare, Puss !

17 Oktober 2008

Hej mina älsklingar ! Hoppas eran fredag har varit bra. Min har varit helt okej, har varit och hämtat ut mitt ID-kort och städat. Lagat middag har jag också gjort tillsammans med pappa.

Just nu ligger jag i sängen och kollar på Camp Rock med den extremt snygga Joe Jonas. (Se bilden till vänster.) Ikväll ska jag inte göra mer än att bara ligga i sängen och slappa. Är riktigt trött så jag ska väl sova skapligt tidigt också.

Imorgon då, vad ska jag göra då... Har inget alls planerat, blir en plugg lördag. Usch vad tråkigt det låter men sånt som måste göras ! Nej nu ska jag kolla klart på filmen, eller nej dammsuga först sen se klart på filmen. Ha en fortsatt underbar fredagskväll allesammans.

Puss !!

(Förresten, detta blir mitt 600de inlägg här i bloggen)


Studiedag

God morgon bloggen !

Nu är jag vaken, eller har varit det ett tag. Ska bara klä på mig nu och sen gå till bussen. Har studiedag idag men ska ner till Tumba och hämta ut mitt ID-kort bland annat. Riktigt fint väder är det ute idag också, funderar på att strunta i bussen och gå ner. Nej men vi får se. Nu måste jag klä på mig, hörs senare igen.

Puss !

15 Oktober 2008

Hej min kära blogg !

Nu är jag äntligen hemma igen, eller ja jag har varit hemma i ca 30 minuter nu.
Hade en tung dag i skolan idag, 08.00-ca 16.20 sen direkt till tåget och mot träningen. Jag och Mira sprang in på Konsum i Älvsjö och köpte lite att äta innan träningen. Mums ! Hann med ett tidigare tåg än vi räknat med från Älvsjö och hade gott om tid att chilla innan träningen.

Träningen i sig gick jätte bra för mig tycker jag, lite segt i början dock men det gick bara bättre och bättre ju längre träningen gick. Man är verkligen super glad efteråt när man sitter i omklädningsrummet och vet att träningen gick super bra. Hoppas det går lika bra på båda träningarna i morgon.

Nu börjar mina ögonlock kännas väldigt tunga så jag ska gå ner och äta någon sen sova, helst innan klockan 22. Dagen i morgon ser ut så här, träning 08.00-10.00 sen skola 10.55-16.30. Sen tror jag att jag kommer hjälp till på små tjejernas träning och sen är det egen träning 20.00-22.00 så jag är hemma sent i morgon också. Kommer verkligen försöka hinna blogga minst en gång från skolan i morgon. Nu ska jag äta, puss !



Blir man inte ledsen när det är så här mörkt ute på morgonen när man ska till skolan.

I skolan

Hej igen bloggen.

Just nu har jag Svenska B och slutar om ca 30 minuter sen blir det till att handla mat och sen direkt till träningen med Miris =) Har inte så mycket tid att blogga nu, har en genomgång inför nationella provet. Men jag lovar att uppdatera ordentligt när jag kommer hem ikväll efter träningen. Någon gång runt 20.30-21.

Puss !

Tidig morgon och en trött Nattis

God morgon bloggen !

Nu har det kommit tillbaka, jag kan inte sova ordentligt ! Vaknar flera gånger per natt och är super pigg. I natt vaknade jag nog runt 6 ggr och trodde jag hade försovit mig ! Men ändå kom jag upp i tid och ska bara packa väskan till träningen ikväll så är jag klar för att gå. Bussen går 06.38 om ca 30 minuter med andra ord.

Hade resursdag första halvan av dagen, mellan 8 och 12. Sen är det "vanlig" skola, ska möta upp min Mira i älvsjö strax efter 7 tiden nu på morgonen så ska vi äta frukost innan skolan börjar. Vet inte om det är någon mer men det brukar det alltid vara. =)

Nej nu måste jag som sagt packa väskan, försöker blogga från skolan lite senare annars om jag inte hinner så är jag hemma runt 21 tiden ikväll. Ha en underbar dag allesammans. Puss

14 Oktober 2008

Hej sötnosar,

hur är det med er? Jag är riktigt trött nu, sitter och äter just nu ska snart hoppa in i duschen och sen sova.
Jag sov ända till klockan 2 idag på dan. Var så trött, nu har jag varit och tränat.

I morgon är det skola mellan 8 och 16.50 sen träning klockan 18 till 20. Jobbig dag i morgon.

Måste få min sömn, hörs i morgon bitti. Puss !

13 Oktober 2008

Hej bloggen.

Nu har jag äntligen kommit hem !

Hade som sagt möte klockan 18 som jag tyckte var bra. Kände att jag fick ur mig det jag ville säga och allt kändes jätte bra. Hade fysträning efteråt mellan 18.30 och 20.00 vilket gick bra men var lite små tungt.

Nu är jag riktigt trött och ska bara föna håret sen sova, i morgon är det skola mellan 11.20 och 14.30. Hörs i morgon. Puss !

Kycklingsallad

  Hej bloggen, just nu sitter jag och äta kycklingsallad med pasta och kollade på desperate housewifes samtidigt.

Så fort jag har ätit upp ska jag dammsuga mitt golv och sen är det nästa dags att röra på sig igen. Har ett möte klockan 18 sen träning 18.30.

Sen blir det till att stanna kvar i hallen tills klockan 10 för att stänga och låsa. Så jag är väl hemma runt halv 11 tiden ikväll..


Vi hörs senare, Puss !




God morgon

Hur har ni alla sovit? Jag har verkligen sovit som en princessa.

Nu har jag varit vaken i ungefär en halv timma och ska snart börja göra mig i ordning, bussen ner till Tumba går om en timma och en kvart ungefär. Ska ner till hallen och döma handboll mellan 12 och 16 sen hjälpa till på småtjejernas träning och även kanske träna lite skott själv.

Nej nu måste jag hoppa upp och klä på mig, sex and the city filmen får vara på i bakgrunden.

Ha en underbar söndag allesammans. Puss !

11 Oktober 2008

Hej bloggen.

Förlåt för en dålig uppdatering. Idag har jag inte gjort mycket alls, sov till ungefär halv 2, städade lite till, kollade på Tumba-Ystad på webbtvn, åkte och handlade med pappa, kollade på hammarby-celje på tv och sen åt vi.

Just nu sitter jag här bara, ska gå till köket och göra lite glass med varma hallon, Mums ! Och sen krypa upp i soffan och kolla på exorcisten.

Imorgon blir det att gå upp tidigt, åka ner till hallen och döma hela dagen. Sen kolla på småtjejernas träning och sen hem och sova. Rolig helg jag har va? ;)

Nej nu ska jag sätta igång, ha en underbar fortsatt lördag kväll. Puss !



UPDATE:       MUMMA! VISST SER DET GOTT UT?


Städa, städa varje fredag..

Hej bloggen.

Vaknade upp med feber i morse, kan det aldrig sluta. Så som ni säkert förstår så blev det ingen skola för mig. Jag gick upp runt halv 11 tiden, pallrade mig ner till ICA med min syster och handlade hem lite saker.

Nu har jag bara legat i sängen sen jag kom hem, kollat på Våra bästa år och självklart deserate housewifes men nu är det dags för mig att städa klart rummet. Så ska ni få se hur fint det blir.

Puss !

9 Oktober 2008

Hej mina älsklingar.

JAG ÄR HELT SLUT !! Har nyss kommit hem från hallen och träningen som gick bra idag, rolig men ändå jobbig.

Jag är ledsen mina vänner men nu är det dusch och sen lite plugg. Hörs i morgon bitti. Puss !

Till mitt andra hem

Hej igen bloggen.

Visste blev den nya designen bra?! Jag är super nöjd, tack Malin !
Rummet är jag inte riktigt klar med än, men funderar på att lägga upp "före" bilderna nu och "efter" bilderna sen ikväll när jag är klar.

Nu ska jag klä på mig sen åka ner till mitt andra hem, nämligen idrottshuset. Känns som om man spenderar mer av sin vakna tid där än hemma. Nej nu måste jag gå, vi hörs sen. Puss !!







USCH SÅ DET SER UT, ELLER HUR? KLÄDER ÖVERALLT !

Ny design

Just nu håller min kära vän Malin på att göra en ny design till min blogg, jag kan göra själv också men eftersom malin är så mycket bättre än henne så bad jag henne göra en och snäll som hon är så ställer hon upp ! =)

Just nu håller jag på att städa upp mitt rum, gjorde det för inte alls länge sen men nu är det helt förjävligt igen. Kan slänga in en liten bild serie med före och efter av mitt rum sen. Nej nu måste jag fortsätta, blir till att städa till Desperate Housewifes som börjar om ca 10. Hörs senare, Puss !

8 Oktober 2008

Hej bloggen.

Idag var jag hemma från skolan, har städat och pluggat som ett djur. Klar med massa saker som jag verkligen behövde fixa. Massa naturkunskaps pluggande, historia och matte.

Åkte ner och tränade för att koppla bort plugget ett tag, träningen gick mycket bra för mig tycker jag. Dock lite annorlunda fys som var jobbig. Speciellt för handlederna.

I morgon är det skolan som gäller mellan 08.00 och 16.30. Sen har jag träning, vilken tid kommer jag faktiskt inte ihåg. Jag som alltid brukar ha koll.. Men men, ibland är inte allt tomtarna på loftet. Nej nu måste jag sova, upp tidigt i morgon.

Sov sött allesammans, Puss !

7 Oktober 2008

Nu börjar saker bli lite bättre, så jag kände för ett blogg inlägg nu ikväll.

Försov mig idag så det blev ingen skola, har pluggat hemma och sen tränat.
Träningen idag gick riktigt bra för mig, hade dock bara kantavslut i en timmas tid. Lite små tråkigt men sånt som behövs. Började träningen med lite MAQ vilket var riktigt länge sen jag körde nu, ungefär 2 månader sen. Just nu har jag precis ätit ska krypa ner och sova snart. Träning 08.00 i morgon bitti. Ledsen för ett kort inlägg hörs i morgon, Puss

6 Oktober 2008

Förlåt men jag kommer nog ta en paus från bloggandet ett tag tills allt har lugnat ner sig. Hoppas på att allt känns bättre i morgon men kan inte lova något. Förlåt mig Puss !

Jag orkar inte !!

Har nyss kommit hem från skolan, hinner vara hemma ungefär 40 minuter till sen måste jag åka ner till hallen för träning. Jag orkar inte stressa hela tiden !!

Naturkunskap B...

Riktigt intressant ämne med riktigt dålig lärare...

Just nu håller hon på och pratar inför provet nästa måndag med massa salter och sånt. Eller pratar och pratar hon skriver upp en massa saker på tavlan och står och pratar inåt tavlan. Så vi hör en väldigt massa.

Har lektion fram till kvart i tre sen mellan 15 och 16 har vi idrott. Har redan haft en timmas handboll plus en timmas gym och Svenska C.

Måste snabbt hem efter skolan, packa om väskan äta snabbt och sen ner till hallen och ha fys träning.

Vi hörs sen, massa pussar

5 Oktober 2008

JAG ÄR HELT SLUT !! Mitt huvud kokar pga naturkunskaps uppgiften. Helt sjukt svår. Vi får ett häfte med massa uppgifter som vi inte ens håller på med eller ens fått någon genomgång av. Så nu har jag gjort allt jag kunnat, har pratat med massa från klassen verkar inte vara någon som gjort hela.

Idag har jag faktiskt tro det eller ej varit nere i hallen. Ovanligt va?! ;) Började med att döma en match klockan 11 sen hem och duscha sen tillbaka och titta på mina gamla 95 tjejer som vann båda sina matcher. Nu är jag trött och hjärnan kokar. Träning i morgon bitti 08.00 dags att sova. Puss och sov sött.

Forskningshistoria och metodik


Det är något jag snart kommer spy på ! Har en inlämningsuppgift tills i morgon i Naturkunskap B och då har vi fått ett häfte på fyra sidor om forskningshistoria och metodik. De första tre delarna var super lätta men del 4 och 5 är helt sjuka. Frågorna är så konstigt formulerade och jag blir galen. Det handlar om allt från Hippokrates till rasbiologi. Jag blir galen !! Tills i morgon får vi denna bamse uppgift och nästa måndag har vi ett bamse prov.



Jag ger snart upp på riktigt. Nej nu måste jag verkligen fortsätta. Hörs senare bloggen !

Puss


4 Oktober 2008

Hej bloggen.

Jag förstår inte vad som är fel.. Vissa kvällar kan jag inte logga in på publishme.se =/
Men ikväll hade jag tur och kom in. =) Igår gick jag och la mig super tidigt, runt halv 10 tiden och gick inte upp förräns klockan 12 idag. 

Och idag var det matcher + lagmys.

Men vet ni, jag är super trött och ska upp och döma tidigt i morgon så en bättre update kommer då !

Sov sött , Puss ! 

Två timmar kvar...

Dagen idag går så otroligt segt !! Har haft natur och friluftsliv B i morse i ungefär två timmar så vi skulle jobba med våra rapporter. Jag skriver min luftföroreningar, nytidens luftföroreningar om man ska vara lite mer specifik.


Nu har vi ungefär två timmars Historia B sen slutar vi. Då ska jag först till farsta centrum med mira och se nupp på stan med mira. Sen hem till henne som jag sagt förut =) nej nu måste jag lyssna .. Puss




UPDATE:
Måste slänga in en kommentar om dagens lunch, riktgit roligt att få skratta så mycket, länge sen jag gjorde det sist. Älskar alla er tjejer i klassen !

God morgon

Hoppas ni alla har sovit underbart. Själv hade jag riktigt svårt att somna i natt igen. Runt 2 tiden tror jag att jag äntligen somnade så nu är jag helt färdig.

Gick ut för ungefär 25 minuter sen, tog en dusch och nu har jag precis fönat klart håret och självklart kollar jag på The Hills samtidigt. Idag har jag gått om tid på mig. Bussen går inte förräns 07.23. Sen har det blivit lite changes of plans för eftermiddagen. Efter skolan åker jag in till stan med min Mira, sen hem till henne och äter och sen till hallen för att se junis matchen.

Nej nu måste jag göra mig klar, och som jag lovade igår kommer en dagens outfit. Jag ska verkligen göra allt jag kan för att hinna med det nu på morgonen annars kommer det ikväll.

Ha en underbart dag mina söta, Puss !

2 oktober 2008

Hej bloggen.

idag har jag inte gjort något speciellt heller. har bara varit hemma, är sjukt trött hela tiden. sover jätte dåligt på nätterna, har svårt att somna. Måste bli en ändring nu !!

Har dock städat mitt rum idag, riktigt fint är det nu. Skinnande rent, dammat och fint. Hjälpte till på 95 tjejernas träning idag också, det gick riktigt bra..

Nu sitter jag här med mina pringles chips och kollar på the hills. Ska sova nu snart. I morgon är det skolan 08.20 - 13.20.  Sen blir det väl snabbt hem äta lite sen ner till hallen och kolla på junis matchen =)

Nej nu ska jag kolla klart =) hörs i morgon bitti, och nu lovar jag er en dagens outfit. Puss sov sött

1 Oktober 2008

BLÄ PÅ HELA DAGEN, SJUK, PISSIGT VÄDER, INGEN TRÄNING ALLT ÄR BLÄ IDAG. ROLIGARE BLOGG KOMMER I MORGON.

RSS 2.0