Kusiner :)

image90

Mina två sockersöta små kusiner :) <3

Pärlan och Dennis

Cocktail

image88

29 Februari 2008

Orkar inte sitta här och skriva just nu så det kommer ett super kort inlägg.

Städad och gjort lite annat idag. kollar just nu på cinderella man på 5an.

ska städa lite till nu,

i morgon: först lunch hos fam thor-backman, sen hem till mira, baka och göra oss i ordning och tillsist hem till Kajs för tjejmiddag med alla tjejer från klassen :)

Hörs i morgon. Pusspuss !

Grekland : 152 dagar kvar !

God morgon världen :)

Som sagt i ett tidigare inlägg så vaknade jag runt halv 5 tiden och var hur pigg som helst efter endast drygt 2 timmars sömn. Är fortfarande vaken och fortfarande hur pigg som helst, verkligen super härligt. Länge sen jag vaknade så här tidigt och var pigg.

Gjorde i ordning frukost till mamma när hon hade vaknat så hon fick i sig något innan hon åkte till jobbet, följde även med i bilen ner till stationen när pappa skulle lämna av henne. Kändes skönt med en lite bil tur så tidigt på morgonen, och hur härligt är det inte att vara vaken vid 6 och det är 3 plus grader ute och dessutom att höra fåglarna kvittra när man går ut :) Fick även en chans att prata med pappa om lite saker, mesta dels handbollen vilket jag tycker är underbart. Det är så skönt att få prata med någon som verkligen kan handboll och verkligen kan och förstår mig som spelare.

Sitter här vid datan nu och vet inte riktigt vad jag ska hitta på. En löprunda skulle inte sitta fel :) Så det tror jag att det blir. Sen blir det städ hemma i huset. Ska även låta syrran sova ut idag så jag ska inte ställa till med allt för mycket oväsen. Nej nu blir det tv en stund och så fort pappa åkt till jobbet, en löprunda på ungefär 45 minuter :)

Hörs senare. Puss

(mobilbloggar) somnade och vaknade ungefär en och en halv timma senare o

DSC00426.JPG
(mobilbloggar) somnade och vaknade ungefär en och en halv timma senare och är verkligen hur pigg som helst nu! Kan inte somna om, åh jag blir så arg. Så just nu ligger jag och kollar på Fashion House på 5an och väntar på att mamma ska gå upp. Pratade även i telefon med en väldigt söt person innan jag somnade :) nej nu ska jag fortsätta kolla på tv. Hörs senare idag. Puss

Ligger i sängen och lyssnar på ljudboken nu, önskar att jag var som%

DSC00218.JPG
Ligger i sängen och lyssnar på ljudboken nu, önskar att jag var som sötnosen på bilden som bara kan gå och lägga sig och somna direkt :( nej nu ska jag verkligen försöka. Puss

Nattsudd..

Usch detta är inte bra, klockan är 02.05 och jag har inte kommit i säng ännu !

Datorer och internet är verkligen inte bra, man fastnar verkligen vid dem, säger att man ska gå i från men gör aldrig det förräns flera timmar efteråt. Men just nu är jag inte heller trött :/ vilket jag känner är väldigt konstigt med tanke på att jag gick upp runt 11 tiden idag och har haft ett 2 timmars handbollspass :/ nej nu ska jag lägga mig i sängen och lyssna lite på en ljudbok och försöka somna. Puss och sov sött !

28 Februari 2008

Idag har jag inte gjort mycket alls, precis som övriga dagar på lovet :) Vaknade, åt frukost och satte igång med städandet :)

Fick lite smått panik när jag märker att jag helt glömt bort tiden och ska snart träna men som tur är har man en underbar mamma som gör något man kan äta på vägen så springer jag iväg. kollar på klockan och vet att det snart går en buss som jag kan ta istället för promenaden som var tänkt ner till träningen :)

Träningen gick väl sådär. inte topp men inte botten heller :) Idag fick vi även veta att Ellen ska sluta spela, tråkigt.
Nej nu ska jag ner till familjen :) hörs i morgon. Pusspuss !

Grekland : 153 dagar kvar !

Min :)

image83

Ja snart är denna jackan min :)
Just nu är den väl på väg så nu väntar jag bara på avin så jag kan hämta ut den :)

27 Februari 2008

Underbar dag, började dagen tidigt städade, lagade mat mm.
Blev avsläppt i Tumba av pappa och syrran runt kvart i 5 där jag gick till HM och köpte lite nytt smink och satte mig sedan på en bänk för att vänta på Carro och Becca :)

Ringde till min älskade Mira medans jag väntade :) <3

När de väl kommit efter ett försenat tåg gick vi till idrottshuset och satte oss där, efter ett tag så gick jag även och hämtade en boll så vi kunde leka lite i väntan på min träning och de väntade på att herrmatchen mellan Tumba och Warta skulle börja.

Träningen idag bestod av fys för att herrlaget hade match så vi inte kunde träna på våran träningstid. Det var faktiskt riktigt jobbigt och varmt inne i den lilla hallen med så många människor. Tog en snabb dusch efter träningen och sedan tog jag mig upp till läktaren för att kolla på matchen med Carro och Becca :)
Inte direkt den bästa matchen från Tumbas sida men de vann i alla fall med 32-19 om jag minns rätt.
Åkte hem och tog en promenad till ICA med syrran och köpte lite läsk och snacks :)

Har även fått veta idag att vi ska hem till Familjen Thor-Backman på lördag och äta lunch :) Mysigt, plus att man får träffa den nya lilla familje medlemmen för första gången :) SUPER MYS !

Nej nu ska jag krypa ner under täcket och fortsätta äta mina chips ;p hörs i morgon. Pusspuss !

Grekland: 154 dagar kvar !

26 Februari 2008

Så ska ett lov vara, precis som idag.

Har inte gjort ett dugg idag, vaknade upp tog en promenad till affären och handlade lite. Kom hem och satte igång med lunchen som idag blev Soltorkade tomater och basilika soppa med makaroner :) Mums, åkte ner till affären igen med pappa för att hämta ut lite paket jag har beställt med bla sängkläder. Åkte sedan till bauhaus med pappa för att handla lite saker till badrummet som är under renovering.

Hem och byta om för att åka ner till idrotthuset och träna :) ÄLSKAR VERKLIGEN HANDBOLLEN ! finns inget annat i mitt liv som betyder så mycket som handbollen gör, förutom min familj så klart ! Plus att jag känner att handbollen går sjukt bra för mig just nu vilket är mycket positivt :D Nej nu ska jag äta lite och sen sova :) Hörs i morgon då jag ska upp tidigt städa rummet träna och kolla på Tumba-Warta med min älskade carro :) Pusspuss !

Grekland: 155 dagar kvar !

25 Februari 2008

Gick faktiskt upp tidigt idag även fast det var lov, vaknade runt 9 tiden men låg faktiskt och kollade på tv en timma ungefär. gick upp och åkte ner till gymmet för att prata med syrran.

Gymet gick bra, och vi tittade även på regionalträningen för 90-91 killar en stund, träffade 2 super söta vänner jag inte träffat på länge nämligen Patrik och Crippa :) Åkte sedan och handlade med familjen faktiskt riktigt mysigt :)

Ligger i sängen och kollar på tv nu ska snart sova för att inte sova bort hela dagen i morgon. Hörs i morgon,

Pusspuss !

Grekland : 156 dagar kvar  !

Första dagen på lovet.

Härligt väder och gud va härligt med lov, ligger fortfarande i sängen vaknade för en si sådär 30 minuter sen.
Ska snart göra mig i ordning, äta frukost och sedan åka ner och träna med syrran.

Hörs senare idag. Puss !

24 Februari 2008

Oj, många att gratta idag så det är väl bara att sätta igång.

Grattis till min farbror Jörgen som fyller 43 år idag, till Jenny i mina 95tjejer på 13års dagen samt till Sara Lindblom och Sophie Hedberg som båda fyller 19 år idag. :) <3


Började dagen lugnt, gjorde inte så mycket alls, åkte ner till idrottshuset för att spela match vilket gick så där..
Tycker inte det är så roligt att man aldrig får spela ihop sig eller spela med de man är ihop spelt med men men. Torsk med hm 9 bollar tror jag.

Åkte till farmor och farfar där jag även sprang på min farbror. Kollade på tv fikade mm.
är nu hemma har ätit middag och så, kollar på Wallander nu och ska sedan sova för att gå upp tidigt och åka till idrotthuset och gymma i morgon bitti. Och även träffa min söta vän Patrik :)

Hörs i morgon, Pusspuss !

Grekland: 157 dagar kvar !

:)

Hej allesammans, nu har jag varit vaken ett par timma men inte gjort något speciellt. ska snart göra mig i ordning för att sedan åka ner till idrottshuset och spela match mot Örebro SK.. Hoppas bara att vi har fler spelare än förra helgen :) Blir sedan att åka till Farmor och Farfar och hälsa på lite, samt träffa min farbror. Hörs senare i kväll. Ha en fortsatt underbar söndag :) Pusspuss !

image79

Finns verkligen inget bättre ! <3

Ett sent grattis !

Till Madde, Peter och Cissi !

Som blev föräldrar igen samt storasyster kl 13.45 den 5 Februari 2008,
till en liten kille på 49cm och 3186g.

image81

Helt underbart söt !

Grattis igen och hoppas att vi ses snart igen !

Puss Nattis

23 Februari 2008

Somnade hyfsat tidigt igår för att gå upp rätt tidigt idag och ha match i Gustavsberg med mina små tjejer. Vann matchen med 15-13, hade inte en enda avbytare, 2 inlånade 97or Robin och Sofie ( varav en stod i mål ) Sara våran 96a och 95or Hanna, Jenny, Louise och Gizem. Stolt över ni som var med och spelade ! Nej nu ska jag städa lite, och sova tidigt match i morgon. Hörs i morgon, Pusspuss !

Grekland: 158 dagar kvar!

22 Februari 2008

Grattis Nathalie N-K på din 18års dag <3 :)


Har inte gjort något alls, vaknade och kände mig inge bra i morse så jag har varit hemma hela dagen. Hörs i morgon, Pusspuss !

Grekland : 159 dagar kvar !


vet att inlägget är en dag försent men tydligen så hade inte inlägget publiserats.

21 Februari 2008

Grattis Antonia på din 18 års dag, samt min lagledare Lennart på din 50 års dag ! :) <3


Började dagen bra med en super mysig frukost med min Mira <3

Hade sedan svenska som var helt okej idag faktiskt, efteråt kom en lååång rast så vi gjorde oss klara för att leka lite med Antonia som fyllde 18, fixade en väldigt fin tröja samt lite lappar med saker som hon var tvungen att genomföra vilket hon även gjorde. Hoppade på henne direkt när hon kom innan för dörren och satte på ögonbindel på henne. Kan lova att hon blev rädd. :)

Hade sedan lektion, kommunikation och projektarbete. Kan lova att jag becca och mick skrattade enormt mycket under den tiden. Nu var det lunch som gällde mums, hade matte vilken jag höll på att somna på. sen engelska som gick bra.

Blev att åka direkt till Tumba för att hämta väskan i bilen och sedan sitta i idrotthuset och vänta i ungefär en timma tills min egen träning började. Var väldigt några på träningen idag men det gick sjukt bra för mig :) Hemma och ska snart sova.

Hörs i morgon, pusspuss !

Grekland: 160 dagar kvar !

I skolan...

sitter i skolan just nu och väntar på att matte lektionen ska börja om ungefär 5 minuter.. dagen hittills har varit mycket bra.. ska åka direkt från skolan till träningen och är hemma någon gång runt 21 tiden..

Men vet ni en sak som jag inte fattar.. Hur dumma i huvudet människor kan vara?! I morse på tåget så sitter det en tjej i ungefär 12-13 års som sitter mitt emot mig på tåget och bredvid mig sitter i äldre dam i ungefär 50-60 års åldern och hon verkligen sitter och stirrar på tjejen mitt emot mig som sitter helt normalt. Tillslut så säger damen till henne, eller rättare sagt skäller på henne för att hon sitter enligt damen "slafsigt". Tjejen blir nu jätte chockad och börjar be om ursäkt. Fattar inte hur folk beter sig längre.. Får man inte ens sitta som man vill längre?! Usch nej jag blir bara så arg.

Nej nu har lektionen börjat. Puss

20 Februari 2008

Hallå allesammans, började dagen med att gå upp för tidigt. Usch blev inte glad.. Åkte till skolan och hade sällskap av mamma till älvsjö. skola till 15.50 åkte sedan till idro för att gymma med syrran och sen ha 2 timmars handbolls träning.. det var dagen i stora drag. orkar inte mer nu. hörs i morgon. pusspuss !

Grekland: 161 dagar kvar !

19 Februari 2008

Ja gårdagens inlägg kommer en dag försent jag vet. Men det är så att jag verkligen inte kunde komma in på bloggen igår kväll efter träningen.

Dagen idag har väl varit helt okej, började med 2 timmars handbollsträning som gick bra faktiskt :) Hade sedan 2 timmar på oss att duscha, göra oss i ordning och äta lunch innan vi skulle befinna oss på Östermalms IP för att träna på att åka långfärdsskridskor. Detta gick väl lite sådär :p men kul hade vi. Tog mig sedan till Östertälje där pappa hämtade upp mig.

Åkte hem, åt middag och gick och la mig för att sova en stund innan jag skulle träna. Träningen idag bestod bara av massa lekar, faktiskt riktigt kul att bryta av och leka lite ibland... Var kul att se att alla var så glada och verkligen hade kul !

Nu ska jag sova. Hörs i morgon! Pusspuss!

Grekland: 162 dagar kvar !

God morgon världen :)

Just nu sitter jag nere i köket med min laptop och väntar på att frukostgröten ska bli klar och att pappa ska vakna så vi kan åka hemifrån :)

Vet ni en sak..?
Jag var verkligen hur pigg som helst när jag vaknade i morse :) Helt sjukt.
Ska snart om ca 10 minuter åka ner till stationen och ta mitt första tåg mot skolan, möta upp min älskling tjej i älvsjö och åka mot farsta hallen för 2 timmars handbolls träning.

Efter träningen så blir det till att åka till Östermalms IP om jag inte minns helt fel för att åka långfärdsskridskor med klassen, woho super kul ;p (inte) Men sånt som måste göras. Har även träning i kväll mellan 20-22.

Bloggar mer senare. Ha en super underbar dag allesammans. Puss


Handboll :)

Haha fick precis veta av min kära vän Bardia att jag var med på en bild i en tidning :p

image79

Haha usch vad man kan se ut när man spelar :p

18 Februari 2008

Började dagen med att vakna upp  till väckarklockan 4.30 och kände att jag verkligen verkligen inte orkade ta mig till skolan en timma tidigare och äta frukost med matte. Ledsen för det matte :) satt uppe lite för länge i natt och pratade med en viss person på msn :) tack för det du fick mig att må mycket bättre :) somnade om helt underbart skönt, sov som en prinsessa :) och vaknade 30 min innan bussen skulle gå ! Hade nu 20 minuter på mig att göra mig i ordning. Och dum som jag är så la jag inte fram kläder kvällen innan, men det gick bra gjorde mig i ordning på hela 9 minuter ! Sjukt snabbt ;p

Tog bussen till tumba centrum för att sedan ta tåget till älvsjö och byta där mot Farsta strand. Kom till skolan och mötte matte där :) Skrev psykologiprovet som jag tyckte gick bra. Haft en bra idag i skolan idag. Orkar inte skriva mycket mer i dag. Hörs i morgon. Pusspuss !

Grekland: 163 dagar kvar !


17 Februari 2008

Grattis till min söta storasyster Alexandra på namnsdagen :) <3

Började dagen med att gå upp runt 8 tiden, klädde på mig domarkläderna och åkte ner till idrottshuset för att döma 4 matcher på miniplan samt ha 2 matcher i elitserien med mina småtjejer.

Dömningen gick faktiskt väldigt bra, visst att det finns en del som skriker och så med det är bara att ignorera ;) Första matchen för mina små tjejer gick inte så jätte bra, förlust mot skånela, andra matchen gick sjukt mycket bättre stor vinst mot Vassunda.

Åkte sedan till Bauhaus för att köpa lite kakel till badrummet som pappa håller på med, och sen upp till farmor och farfar och hälsa på en snabbis. Åkte hem för att äta lite lunch, duscha och klä på mig för att åka ner till idrottshuset igen med syrran och kolla på herrmatchen, Tumba-Hästö som Tumba vann med hm 39-24 om jag inte minns fel :) Såg någon på matchen som verkligen var sjukt söt :) Verkligen ögongodis :) Hihi :) Blev hämtade av pappa efter matchen, och väl hemma så var det middag som väntade :)

Gick sedan upp till datan för att plugga sen. Och det gör jag fortfarande :) Har prov i Psykologi i morgonbitti 9.15 , Depression och Neuroser :) Kommer nog gå bra tror jag :) Hoppas jag :) Känns så nu, kändes verkligen inte så för någon timma sen men nu känns det bra :)

Dagen i morgon då, ska ta bussen som går från mig runt 7 tiden för att möta upp min underbara vän Mattias 8.15 för en liten mys frukost, psykologi prov 9.15-10.15, har sedan rast/lunch till 11.15 då jag har naturkunskap och sen ska vi på någon form av opera och slutligen psykologi lektion. Slutar skolan någon gång runt 16.35 tiden.. Blir då till att åka direkt till idrottshuset och ha träning med mina små tjejer. Kommer förmodligen att blogga från skolan i morgon men annars om jag mot förmodan inte skulle hinna så är jag hemma runt halv 9 tiden i morgon kväll.

Hörs i morgon. Pusspuss !

Grekland : 164 dagar kvar !

16 Februari 2008

Hej allesammans :) Nu sitter jag här på golvet i min systers rum och skriver.

Sjukt jobbig dag idag, började med att gå upp runt 10 tiden åka ner till idrottshuset och döma 3 matcher, fick sedan stressa ut till bussen som skulle gå 12.15 till Norrköping och dagens match.

Men matchen är verkligen inget att skriva om :p hade 1 niometers spelare (Mickis) 3 m6or (Gabban, Laura och Exon) 5 kantspelare (Jag, Pertan, Sofia 91a, Kicki 91a och Emma 92a) samt Sarah i mål. Lyckat ! väldigt lyckat! Förlorade matchen med hmm jadu *host* 39-14. Men vad ska man göra bara att skratta, finns inget mer att göra när man får åka till en match med en 9a och resten 6 metersspelare. men men :)

Åt väldigt god middag med familjen när jag kom hem, och har sen dess legat i soffan och glott på film med mamma och pappa och även ätit lite kladdkaka :) Ska gå och lägga mig i sängen och fortsätta glo på filmen Se upp för dårarna :) och sakta men säkert somna in för att gå upp 7,30 i morgon för att döma samt ha matcher med mina småtjejer :)

Hörs i morgon. Pusspuss !

Grekland: 165 dagar kvar !

15 Februari 2008

Vaknade upp runt halv 9 tiden idag, på riktigt bra humör när jag märkte att det var helt blå himmel och SOL ! något som inte höll hela dagen, jävla piss snö.

Gjorde mig i ordning och gick till bussen. När jag sen kom ner till Tumba och när jag väl hade satt mig på tåget så tog det 45! minuter från tumba till älvsjö pga signalfel i flemingsberg vilket innebar att vi först fick stå stilla mellan tullinge och flemingsberg och sen även mellan flemingsberg och huddinge. men kom i tid till skola då jag valt att ta en tidigare buss och ett tidigare tåg. Hade en lektion, prov i samhällskunskap. gick helt okej kändes det som i alla fall.

Åkte till pappas jobb efter skolan och var där en stund, hämtade upp mamma vid östertälje station och åkte hem. Åt middag och åkte hem till min farmor och farfar :) super mys, åkte och handlade lite på ICA Maxi och sen hem.

Ligger i sängen med min bärbara och kollar på American Pie - The wedding. Ska snart packa min väska för morgon dagen och faktiskt gå och lägga mig tidigt ikväll, är riktigt trött faktiskt..

Ska upp relativt tidigt i morgon och döma 3 matcher i idrottshuset sen ta bussen 12.15 från idro till Norrköping för att spela match. Hemma någon gång runt 8 kanske.

Hörs i morgon, Pusspuss !

Grekland: 166 dagar kvar !




En liten bild på mig :)

Prov..

Sitter i skolan och har precis skrivit prov. gick faktiskt bra känns det som... Sitter och väntar på att sara ska bli klar nu också så jag får sällskap en bit ;) skriver sen. Puss

14 Februari 2008

Grattis Therese gumman på din 18 års dag ! :) <3




Ja, och även grattis på alla hjärtans dag allesammans..

Dagen idag. började med att jag försov mig och missade min mys frukost med Mira och Matte :( ! Händer inte alls ofta, fick panik men hann till skolan och var bara runt 30 min försenad. Började dagen med 2 timmars svenska.

Efter lektionen hände något som jag inte tänker nämna här och det har väl i princip förstört hela dagen, fattar inte hur du kan säga när vi berättar att du är arg och besviken på oss som inte pratat med dig först när det är vad vi har försöka och göra ! Men tänker inte säga mer än så, de som är inblandade vet och det räcker så !

Hade sedan låång håltimma, runt 3,5 timme. Men jag och ett par till bla super söta Micha var nere i lilla aulan och skulle prata med Marias (våran lärare) lärarstudenter. Mycket kul och intressant. Gjorde även klart psykologi uppgiften med Matte, duktigt ;) Sen hade vi matte i 1,5 timme och avslutade dagen med redovisningar i idrottsskador.

Åkte till Tumba och fick min väska lämnad till mig av pappa, åkte till idro och satt i hallen och väntade på träningen :) Tränade och är hemma nu, eller varit det ett tag men ja :) Ska sova nu sen skola i morgon. Hörs mer i morgon. Pusspuss !

Grekland : 167 dagar kvar !

13 Februari 2008

Hemma idag. Inte gjort något speciellt..

Tränade nu på kvällen mellan 18-19.30 sitter i soffan och kollar på tv nu. Ska faktiskt gå och sova nu snart ! Skola i morgon.. 8-16.35 om jag inte minns fel. Men först mys frukost med Mira och möjligtvis någon mer :) Hörs i morgon ! Pusspuss!

Grekland: 168 dagar kvar !

Kärlek <3

Underbara tjejer ! <3

image77

12 Februari 2008

Det enda jag kan säga just nu är att det har varit en helt sjukt jobbig dag idag. Började dagen med att gå upp kl 05.00 klä på mig packa klart väskan ÄTA FRUKOST! och sedan sätta mig i bilen för att åka ner till stationen och upptäcka att mitt tåg är inställt ! Men ingen fara det gick ett tåg ca 10 min efter :)

Möte söta Mira i älvsjö som hade färgat håret och var mindre nöjd men men :) Åkte till skolan och hade 2 timmars handboll som gick sjukt bra enligt mig :) Rast/håltimma i 2 timmar sen matte och sist mentorstid.

Åkte sen hem för att plugga i stället för mina små tjejers match i tyresö. Väl hemma så pluggade jag, åt och funderade starkt på att hoppa över träningen eftersom jag var så trött men åkte ner och ångrar inte ett dugg att jag gjorde det :) Tyckte det var en bra och rolig träning faktiskt även fast majoriteten av laget var sjuka/skadade. Gick helt okej även på denna träningen.

Nej nu ska jag hoppa i säng för att återigen gå upp kl 05.00 och träna i morgon bitti igen :) Hörs i morgon.

Pusspuss!

Grekland: 169 dagar kvar !


Hemma igen.

Valde att inte åka till tyresö utan att åka hem istället för att plugga och ta det lite lugnt innan träningen. Nej nu är det mat sen plugg. Hörs i kväll . Puss

Skolan

Sitter i klassrummet och väntar på matte lektionen ska börja.. Den börjar väl om sisådär 25 minuter. Gud så trevligt... Hade två timmars handbollsträning i morse som gick väldigt bra faktiskt.. nej nu ska jag vara lite social mot de andra. hörs sen. Pusspuss

God morgon.

De flesta kanske fortfarande ligger och sover men inte jag. Jag har varit vaken i lite mer än en timma nu och är alldelles snart klar för att åka. Väntar i princip bara på att pappa ska vakna och att klockan ska slå 6,15.  Börjar dagen med träning sen matte och sist mentorstid. Ska sedan ta mig från skolan till Wättingehallen i Tyresö för mina små tjejer har seriematch mot ja just Tyresö. Sen blir det väl till att åka från Tyresö direkt till min egen träning kl 20.00 i idrottshuset. Tränar till klockan 22.00 idag så det blir ett sent inlägg ikväll. Men om jag känner för det och har tid så bloggar jag självklart från skolan :) Ha en super bra dag allesammans. Puss

11 Februari 2008

Grattis Emelie Karlsson på din 18års dag :) (L) 





Dagen idag har inte varit så rolig. Varit hemma och städat samt pluggat, tog en liten promenad i det sköna vädret ner till ICA och köpte kladdkaka :) Sen bara suttit hemma. Ska städa lite till nu sen sova. Hörs i morgon bitti. Pusspuss !

Grekland : 170 dagar kvar !

Varför gör man så?

Visst snackar alla skit ibland, men en del gör det på tok för mycket och jag börjar bli riktigt less på det nu ! Jag förstår inte att man kan göra på det sättet mot någon som man kallar sin vän, och jag undrar när du snackar skit om andra till mig vad säger du då om mig till andra när jag inte är i närheten? Det undrar jag verkligen ! Och ditt beteende, fattar du inte hur taskig du är mot en del ibland? Även fast du kanske tror att de andra tar det på skoj så gör inte alla det.

När du säger taskiga saker eller kommer med riktigt dumma kommentarer så sårar du folk på riktigt, men jag har svaret på varför du gör på det sättet som du gör och beter dig som du gör. Du är så j*vla feg och osäker och därför måste du trycka ner andra för att själv kunna känna dig bra och lycklig. usch vad jag ogillar människor som gör så att andra kan må så j*vla dåligt  !

Det värsta jag vet är falska personer, lögner och svek. När man så råkar ut för det så blir man alldeles häpen för man tror ju inte att det kan vara sant att en del människor faktiskt har sådana egenskaper. Jag har i grunden en väldigt stark tilltro till människan och dennes förmåga. Vad är det som driver en person till att ljuga och manipulera för egen vinning? Hur långt kan man gå för att skada och nedvärdera andra?Det måste vara människor som mår dåligt och som i grunden har en otrygg tillvaro med en svag självkänsla, eller? Tyvärr så kommer jag säkert att råka ut för det fler gånger och jag kommer att bli lika ledsen och förvånad varje gång. Jag ska dock inte låta dessa personer rubba min människosyn.

/ Nattis

Vårväder ! :)

Gud vilken underbar liten promenad det var :) Riktigt härligt vårväder ute. Längtar så mycket tills sommaren är här !

 

En sak till, Ska jag ta och klippa mig? Vad tycker ni?



Puss Nattis

Då har det hänt igen..

Har blivit sjuk.. IGEN !! orkar inte vara sjuk hela tiden längre. Börjar undra om det är något riktigt fel på mig. Men klarar dock inte av att sitta still. ska ta mig en liten promenad till ICA och köpa kladdkaka till mig och min syster. Hörs sen. Då kommer det ett (enligt mig) väldigt intressant inlägg. Pusspuss

10 Februari 2008

Är så stolt över att vara tränare för IFK Tumba HK F95, ni är helt underbara tjejer ! Kom på andra plats i C-ungdomspropagandan idag :) Och det sumerar min dag också, Handboll hela dagen helt slut nu så jag ska faktiskt gå och sova nu ! Hörs i morgon innan skolan. Pusspuss !


Grekland: 171 dagar kvar !

9 Februari 2008

Skulle åka till Lidingö och spela c-propagandan med mina små tjejer i morse men mådde inte alls bra när jag vaknade så jag var hemma i stället. Inte gjort något speciellt alls. Ska snart krypa ner i sängen och titta på Grabben i graven bredvid som visas på 4an sen sova tidigt eftersom mina underbara små tjejer gick till semifinal som spelas i morgon i Eriksdalshallen :) Hörs i morgon. pusspuss !

Grekland: 172 dagar kvar !


Tävling hos enlitentax.blogg.se

Nu är det tävlig hos enlitentax.blogg.se där man kan vinna en nalle från nallebudet.se
Tävlingen är igång till och med söndag den 10/2 klockan 16.00
Gå in på enlitentax.blogg.se för mer info.
image66

8 Februari 2008

Dagen idag, vaknade upp när klockan ringde 4.40 och mådde inte bra var hemma från skolan. Sov tills kl 15.00 gick upp gjorde inte så mycket åt middag med familjen runt halv 5 åkte sedan hem till farmor och farfar och var där ett tag :) Hemma nu och ska snart sova eftersom mina 95 tjejer har c-propagandan i morgon på lidingö, samlig 8.30 på lidingö, tungt. men men . hörs i morgon. Pusspuss !

Grekland : 173 dagar kvar !

Sjuk?!

Vaknade upp när klockan ringde 4.40 i morse och kände mig absolut inte bra. Ont i halsen och huvudet igen :(  Gaah blir så arg och irriterad. Har inte tid att vara sjuk igen. Men har i princip legat och sovit / vilat mig hela dagen och känner mig bättre. Nej nu ska jag ta mig upp och ta en dusch, äta middag snart sen åka till farmor och farfar. Hörs i kväll. Pusspuss !

7 Februari 2008

Mycket jobbig dag ! Usch säger jag bara. Skola 8-16.45.. Mötte söt Mira i älvsjö 07,10 för att åka till skolan och äta en mysig frukost tillsammans. Hade sedan Svenska, och debatt om vare sig det är rätt eller fel att skaffa barn när man är 50+.. Gick hyffsat bra men lite små gnabb. Hade sedan Psykologi, gud vad jag älskar det ämnet, sen pedagogiskt ledarskap och till sist histora med ännu en debatt som var betydligt roligare :) Tog mig från skolan till Tumba för att hämta väskan som låg i bilen och sen gå till idrottshuset för träning. Tyckte träningen gick bra och kändes väldigt bra idag :) Gud va glad jag känner mig :) Nej nu ska jag faktiskt gå och sova, HÖR OCH HÄPNA ! Jag ska gå och lägga mig 22.20. det var inte igår man gjorde det :) Nej men vi hörs i morgon. Pusspuss !


Grekland : 174 dagar kvar !

6 Februari 2008

Hej :) ligger/sitter i sängen nu och kollar på tv. Dagen idag har varit helt okej.. Träningen gick helt okej :) Blir ett super kort inlägg ska nämligen in till fridhemsplan nu och hämta mamma :) Hörs kanske lite senare eller i morgon. Pusspuss !

Grekland: 175 dagar kvar !


I skolan...

Sitter i skolan och har engelska nu, har tränat i morse. Stukade foten det sista som hände, men som tur var så var det höger foten och en väldigt lätt stukning. :) men stod över idrottslektionen eftersom jag satt lindad.. Nej nu ska jag koncentrera mig lite.. Puss

God natt världen.

Nu är det dags för mig att gå och borsta tänderna, tvätta ansiktet och så. sen packa väskan och SOOOOVA ! Tidig morgon i morgon också. Träning 08.00 skola till 16.35 och blir att ta mig från skolan direkt till träningen som börjar 18.00 eftersom jag verkligen inte hinner hem. Så i morgon är jag hemma efter träningen vilket blir runt hm 20 - 20.30.. Seegt ! Bloggar nog lite från skolan i morgon. Sov sött allesammans. Puss

Mira ! <3

image65
 

Detta inlägg kommer att handla om denna tjejen !

Hej allesammans, jag vill verkligen berätta för alla om min underbara vän Mira ! Hon har verkligen allt man kan begära av en kompis, hon finns alltid till hands när man behöver henne, i hennes sällskap kan man bara sitta helt tyst och ändå känna sig glad, trygg och lycklig. Även fast jag och Mira inte varit kompisar i lite mer än ett år så har vi ändå kommit varandra super nära och jag skulle verkligen inte byta ut henne mot något alls i världen. Har även så många minnen tillsammans med henne på så himla kort tid ! Finns sjukt mycket minnen, men de orkar jag inte skriva upp här. Mira är även den tjejen som är snäll mot allt och alla, finns verkligen för en när man verkligen behöver det! Vad det än är så är hon bara ett telefon samtal ifrån. Hon hjälper en med allt verkligen, från killar till skolan. Verkligen allt ! Mira du är en av mina absoluta bästa vänner skulle aldrig byta ut dig, kommer finnas vid din sida föralltid och hoppas du gör det samma. Älskar dig av hela mitt hjärta snutten <3

Om jag skulle beskriva Mira med ett ord skulle det ordet vara UNIK! <3

5 Februari 2008

Började dagen med skola från 8,00 till 14,30 hem och plugga järnet sitter fortfarande med böckerna framför mig och missar där med träningen. Fattar inte hur taskiga lärare kan vara och ge oss på jävla mycket på en vecka. Sen nästa vecka så är det i princip inte ett piss. Åh så irriterande. men men ska fortsätta plugga nu. Pusspuss!


Grekland: 176 dagar kvar !

4 Februari 2008

Grattis Magnus Höglund på din 20 års dag :) (L)



God kväll allesammans, ligger här i sängen och kollar på tv nu. Dagen idag har varit helt okej och sprungit förbi ruskigt fort. Hjälp vart tog dagen vägen. Skola från 11,15 till 16,35 men det gick väldigt snabbt :) sen hem och sen direkt till idro för träning :) hemma nu. funderar på att ta ett bad på sisådär 20 min sen packa väskan och sova :) hörs i morgon. Pusspuss!

Grekland: 177 dagar kvar !

Ett sent god morgon

Hallå, lovade ett inlägg innan skolan men hann faktiskt inte det. Sov lite längre istället. :) sitter i skolan med mira och matte nu och diskuterar en sak som vi inte ska nämna här.. Sitter även och väntar på musik lektionen som börjar vid halv.. ska gå och vara lite social hörs sen. Pusspuss


3 Februari 2008

Grattis Björn Höglund på din 20 års dag :) (L)


Bara varit hemma hela dagen, städat lite och fixat om lite i rummet.. Blir ett mycket kort inlägg sitter vid datan i hallen och syrran tjatar på att lampan stör henne. Bloggar innan skolan i morgon. Sov sött alla :) Pusspuss !

Grekland : 178 dagar kvar !

GREKLAND

image63

I want to go back NOW !

2 Februari 2008

Vaknade upp runt 7 tiden i morse och mådde verkligen inte bra, ont i halsen igen.. men det har gått över mer och mer under dagen.. Inte gjort något alls idag, städat lite, ätit middag med familjen och inget alls.. Kollar faktiskt på Harry Potter med mamma och pappa just nu.. Ska vara social nu också. hörs i morgon. Pusspuss !

Grekland : 179 dagar kvar !

1 Februari 2008

Riktig mys fredag :)

Inte gjort något speciellt alls idag :) Legat nerbäddad i soffan och glott på tv, städat och städar fortfarande. Ätit en mycket mysig middag med familjen <3 Och verkligen inte gjort så mycket mer. Ska städa klart mitt rum och fixa om lite här sen ska jag ta ett långt och varmt bad och sova relativt tidigt, tidig morgon i morgon :) Hörs i morgon.
Pusspuss !

Grekland: 180 dagar kvar !

To me, your the best !

image62

Mamma och Pappa !
Jag älskar er mest av allt i hela världen, ni är det bästa som finns för mig.

Älskar er föralltid mest ! Puss <3

:)

Hej allesammans :) Härligt med fredag nu, men själv har vi ju varit lediga torsdag och fredag så min helg började tidigt :) Känner mig faktiskt mycket piggare nu än de tidigare dagarna, men ska ändå stå över matchen ikväll. Något som tränaren sa till mig faktiskt, hade jag själv fått välja hade jag spelat. men men.. ska ner och hjälpa lilla mamma att städa lite nu :) Puss

Josephine <3

Hej igen, nu kommer ett ganska långt inlägg om min älskade vän Josephine.

Josephine är och kommer alltid vara en av mina bästa vänner. Josephine försvann från denna jord den 19 december 2006 och kommer aldrig att komma tillbaka. Jag önskar bara att jag kunde spola tillbaka tiden och få en chans att ändra på allt. Men det kommer aldrig att hända. Jag har fortfarande inte förstått vad som hänt och kommer nog aldrig riktigt att göra det. Alla säger till mig varje dag hela tiden det kommer bli bättre men det kommer aldrig bli bättre. Livet kommer aldrig mer vara detsamma. Pratade med dig Jossan på kvällen innan det hände. Du var så glad och levande, vi pratade om Nyårsafton som vi skulle spendera tillsammans med våra familjer som vi gjort de senaste , hm vad är det 14 åren. Kommer du ihåg nyårsafton 2003/2004, när din mamma gick runt och skrev på snön på alla bilrutor  "Leffe was here 03/04" och sen på våran bil "Here livs Leffe". Vi dog verkligen av skratt. Kommer aldrig glömma ditt skratt. Hör det i mitt huvud hela tiden gumman. Och båtbryggan hemma hos er. Din pappa går ut på isen för han tror att dörren är låst och säger "var försiktiga", så tar du i dörren och den går upp direkt. :) hans min glömmer man inte i första taget. Gumman kommer aldrig att glömma våran tid tillsammans. Vill bara egentligen göra slut på mitt sörjande och göra dig sällskap i himlen. Vaknar varje morgon och tror att jag har drömt om allt sammans, men sen så ser jag fotot av dig stå där på mitt lilla bord i mitt rum med ljuset brevid och inser då att det är en verklighet att du inte lever här på jorden med oss andra längre. Att åka förbi platsen där det hände är så hemskt. Känslan av en kniv i hjärtat kommer alltid upp. Stannar alltid till där när jag passerar och pratar med dig . Hoppas att du hör det. Jag saknar dig så Jossan. Varför just du Josephine, du som jämt var så glad och gjorde alla runt om kring dig glada. Men gud ville väl helt enkelt ha tillbaka sin underbara ängel. Jag vill också be dig om förlåtelse Jossan, för att jag inte kom till din begravning. Orkade verkligen inte men ångrar mig nu i efterhand. Men vet med mig att jag inte hade klarat av att se kistan där framme, och veta att det var du som låg i den. Känns så konstigt att träffa din familj nu. Umgås med dem och de är bara 3 stycken som kommer. När dem var här på middag förut så dukade jag fram på bordet för 8 personer så kommer mamma och säger till mig "Nathalie, vi är bara 7 stycken som ska äta nu", jag saknar dig kom tillbaka nu snälla. Låt mig vakna upp i morgon bitti och allt ha varit en stor hemsk mardröm. Stenen vid din grav är så fin gumman, det värmer verkligen mitt häjrta och själ att se hur många som bryr sig om dig och saknar dig. Sitter på mitt rum nu och skriver till dig. Har även ljuset vid din bild tänt. Tårarna rinner från mina ögon ner på kinderna och bildar små blöta fläckar på mina byxor. Varje dag jag är på väg till skolan så åker jag förbi platsen med tåget. Börjar alltid gråta då. Vill inte, Kan inte förstå att det var där, platsen där min vän Josephine blev påkörd, platsen där allt hände. Hoppas du har det bra där uppe i himlen, på ditt lilla moln. Jag vet att du alltid vakar över oss på jorden. Men vill bara få en till chans att förändra ödet och historian. Vi ses i nangijala hjärtat. GUD, ta hand om våran älskade Josephine nu.Kan bara inte sluta tänka på dig för en sekund Jossan, det är helt omöjligt. Varje gång jag gör något så tänker jag- detta kommer aldrig Jossan mer göra här på jorden, varje gång jag andas tänker jag detta kommer Jossan inte heller göra mer här på jorden. men sen kommer jag på mig själv och löftet jag gett dig Jossan. Allt jag gör, gör jag för dig. Tittat på gamla bilder idag, bilder från nyårsaftnar vi haft tillsammans sommar bilder tillsammans. Saknar dig så mycket verkligen. Har ett stort, jätte stort hål inom mig. Men även en brinnande låga inuti mitt hjärta. en låga som brinner för dig josephine. du lever kvar i mitt hjärta. det slår för dig, och det kommer det att göra tills den dagen då jag gör dig sällskap i himlen. Längtar så oändligt mycket till den dagen kommer. Vill bara få en dag till, en endaste dag. Gud kan du inte låta Josephine få komma ner hit till jorden, till mig så vi kan få en bara en dag till. Skulle verkligen kunna göra allt och då menar jag verkligen ALLT för att få den chansen. En dag med dig jossan, eller egentligen bara en sista chans att säga hej då. det skulle vara så mycket värt för mig, att få en sista chans att få krama om dig och säga hej då. nu pratade vi ju med varandra kvällen innan på msn, så glad du var verkligen. snart julafton och nyårsafton då vi skulle vara tillsammans. Nu kommer det aldrig aldrig mer vara särskilt roligt att fira nyårsafton igen och veta att man aldrig mer kommer få göra det tillsammans med dig. Men minnena lever kvar hjärtat, dem kommer alltid leva kvar inuti mig och även i dig. Hoppas du sitter där uppe i himlen och tänker tillbaka på alla våra minnen och skrattar åt allt det roliga vi varit med om tillsammans. Tänkte även idag på den dagen då allt hände, kommer aldrig någonsin kunna glömma den dagen.. hade varit på hammarby-H43 Lund i eriksdalshallen med några vänner hade haft det så roligt verkligen. sen så kommer mamma och pappa och hämtar mig. Jag sätter mig i bilen jätte glad och säger Hej :D. så säger dem till mig det har hänt något. och då svarar jag som vanligt: - vad har jag gjort ? ;D så säger dem nej, det har varit en bilolycka och jag svarar med  vem har dött? Tänkte på min farmor och farfar, mormor, kusinerna, faster katta, farbror jörgen, moster bettan och många fler, inte en tanke gick till dig. kunde inte ens tro att något sånt skulle hända dig. Började direkt stor gråta, kunde inte tro att min mamma och pappa precis berättat för mig att min äldsta och bästabarndoms vän hade blivit på körd och dött. Grät hela vägen hem från eriksdalshallen. höll mamma i handen mesta delen av tiden. sen kommer vi in i tullinge och åker väldigt sakta förbi övergångsstället vid backen ner till hamringe. jag börjar gråta ännu mer. kunde inte tro vad som hänt. men där i mitten av övergångsstället står massa tända ljus och fina saker. det var så fint och värmande i hjärtat att se hur många som bryr sig om dig. kan fortfarande inte nu lite mer än 1 år efter din bortgång förstå vad som har hänt. du betydde så mycket för mig när du var i livet och du betyder lika mycket nu med.Har lyssnat väldigt mycket på en mycket speciell låt det senaste dygnet, den låten är Time to say goodbye med sarah brightman. den låten är väldigt speciell för den spelades på min pappas morfars begravning den 16/2-2007.
Lyssnat på den låten mycket för att när den spelades på reinos begravning kändes den bra, för det var tid att säga hej då till honom. han hade levt ett väldigt långt och bra liv. han hann uppleva så väldigt mycket. som tex han hann vara med och strida för finland i andra världskriget, han hann få barn, barnbarn och även barnbarnsbarn. Men Josephine det var verkligen inte time to say goodbye till henne, vad hann hon?! okej hon hann med väldigt mycket under sin korta men effektiva tid här bland oss på jorden. men tänk på allt hon inte hann.
VARFÖR GUD?! VARFÖR JOSEPHINE AV ALLA MÄNNISKOR?! HON VAR JU BARA 15 ÅR!
varför ska livet behöva vara så jälva orättvist?! Jaha nu kommer tårarna igen. kan aldrig lyckas hålla tillbaka dem. Men alla säger till mig att det är bra att gråta om man vill gråta. och jag vill gråta, eller egentligen inte. vill ha dig här gumman, här på jorden bland oss alla, men nu går inte det så då vill jag gråta. gråta och hoppas på att vakna upp ur drömmen. kan inte förstå att det aldrig kommer att hända. fortsätter hoppas.

Time to say goodbye.
Paesi che non ho mai
veduto e vissuto con te,
adesso sì li vivrò.
Con te partirò
su navi per mari

che, io lo so,
no, no, non esistono più,
it's time to say goodbye.



Tack syster <3

Har glömt att nämna att jag häromdagen, ( i tisdags om jag minns rätt? ) fick ett gulligt litet armband av min älskade stora syster <3 Tack så jätte mycket Alexandra <3


Bild på det söta armbandet jag fick :)


RSS 2.0