...

Mår inte särskilt bra just nu, har jätte smärtor i ryggen och huvudet.. ska krypa ner i sängen med ostkaka,grädde och hallonsylt och en bra film. hörs i morgon, puss

Återhämtning för min stackars kropp

Känner mig fortfarande trött i kroppen så idag blev det lite återhämtningsjogg bara. Kändes riktigt stelt i början men efter ett tag så släppte det riktigt ordentligt.

Nu har jag precis smällt i mig en massa god mat, lövbiff och pommes med tzatziki. Ska ta ett långt, varmt och skönt bad nu sen få massage av mamma. Sen tänkte jag faktiskt ta och renbädda sängen så den är så där super mysig också och krypa ner och kolla på någon film och somna riktigt tidigt idag.

Kommer inte bli störd av ljuset från datan, utifrån eller mobilen nu i natt eftersom jag fått min sovmask. Jätte söt med rosa text på.  Nej nu ska jag börja fylla badkaret för att mjuka upp musklerna lite. Vi hörs i morgon, Puss



Hemma igen

Hallå allesammans, nu är jag hemma i Stockholm igen. Har haft ett par riktigt härliga dagar nere i Helsingborg med tuffa träningen och helt fantastiska människor. Blev mottagen på ett sätt jag faktiskt inte kunnat föreställa mig. Alla var verkligen hur trevliga och härliga som helst !

Staden Helsingborg var också underbar, tyckte om den riktigt mycket. Om jag ska vara ärlig så skulle jag vilja flytta dit nu på en gång ! Kände mig verkligen jätte välkommen.

Nu känner man i kroppen att det var ett tag sen man tränade handboll och så mycket snabba start och stopp men det kommer mer med tiden.

Nu ska jag ta och krypa ner i sängen och somna in till en film. Imorgon är en ny dag och träning står på schemat. Får se vad pappa hittar på för trevliga övningar. Sov sött allesammans, puss

God morgon

Hoppas ni alla har sovit gott, det gjorde jag i alla fall. När jag väl lyckades somna. Tidig upp gång i morse, 05:30 för att åka hem ifrån 06:30 och åka in mot centralen.

Åkte tidigt för att vara på den säkra sidan så jag inte skulle missa bussen. Var inne vid city terminalen ganska så mycket för tidigt eftersom pendeltågen gick som dom skulle, så jag och lilla mamma var där runt 07:45 och min buss gick inte förrän 09:00.

Nu sitter jag i alla fall på bussen och passerar snart Alby, ca 7 timmars resa kvar. Blir till att sova nu och sen kolla på film. Vi hörs senare ikväll, så jag önskar er alla en underbar dag. Puss



En Gina Tricot outfit blir dagens. Svarta jeans leggins, vitt slappt linne och vit mysig kofta.

Tidig morgon

Dags att äta lite frukost, köra mamma till jobbet sen ut och svettas i spåret. Löpning nu på morgonen. Vi hörs senare under dagen, god morgon Sverige :)

God natt för mig..

Nu är det dags för mig att krypa ner i sängen med lite glass och en film och sakta men säkert somna in och drömma söta drömmar.

Var med mamma och pappa och kollade i lite affärer och hittade en hel del olika saker som jag skulle vilja ha om jag får för mig att göra om rummet eller skaffa eget.

Imorgon blir det en löprunda och fys på förmiddagen och sen ta vara på soltimmarna som kommer (om dom kommer, vilket jag hoppas.. ). Ligga ute på baksidan och steka med andra ord, vill ju ha lite färg innan vi åker till Kreta. Sen på eftermiddagen blir det lite mathandling och sova tidigt. Måste vara riktigt pigg och utvilad till måndag.

Ha en underbar kväll eller natt är det snart. Sov sött , puss

Shopping med mamma och pappa

Nu drar jag iväg till bla Skärholmen och Hornbach med mamma och pappa för att kolla på lite inredningssaker och annat. Vi hörs senare ikväll. Puss


Myskväll

Hej igen, min kväll har varit super mysig. Riktig mysig film kväll med min syster. Just nu sitter vi vid varsin dator och väntar på mamma och pappa som är på väg hem och skulle mellanlanda på Mc donalds och köpa med lite natt mat åt oss.

Imorgon blir det att gå upp tidigt och ta en lång promenad med min syster, sen hem och hjälpa mamma städa huset, massera mamma som jag lovat och sen ut och shoppa med mamma och pappa. Ska kolla på lite inredningssaker också.. En mysdag med världens bästa familj helt enkelt och senare på eftermiddagen / kvällen blir det träning. Löpning plus fys, blir magen och ryggen som får jobba i morgon tror jag..

Sov sött allesammans, Puss

Sisters night

Med mamma och pappa på Ulf Lundell på Skansen ikväll blir det en helkväll med min älskade syster. Vi ska snart börja med middagen, lövbiff och råris. Mums ! Sen blir det massa filmer och chips ikväll, bla drag me to hell..

Hoppas den inte är allt för läskig. Nej nu ska jag börja laga maten. Vi hörs senare ikväll. Puss

My day so far..

Tog en rejäl sovmorgon idag, vaknade runt 12 tiden men gick inte ur sängen förrän strax före 13. Lagade frukost/lunch som blev kyckling och ris sen har jag bara legat nere i soffan och kollar på The City men nu är det dags att få sig lite färg. Ska ut på baksidan, sätta mig i solen och kolla lite i H&Ms höstkatalog som kom idag och även kolla runt på lite inredning bla IKEAs hemsida.

Nej nu ska jag ut i den underbara värmen. Puss


Storstädning

Hej allesammans, hoppas ni har och har haft en bra dag. Själv blev man väckt av ett bultande ljud runt halv 10 tiden i morse, fattade först inte vad det var som kunde låta så mycket så jag tog mig upp och gick för att kolla ut genom fönstret och ser då grannarnas två små tvillingar på 2 år som har slitit upp alla våra diod-fjärilar vi har på baksidan och haft sönder en av dom. Så sitter dom och slår på plexiglas skivorna vi har som skydd till "hålen" ner till fönstrerna i vardagsrummet.

Jag skriker till Alexandra att hon måste komma och hjälpa mig så hon springer upp helt yrvaken och vi säger till ungarna som inte verkar fatta något överhuvudtaget. Kul sätt att bli väckt på va?! Jag kom upp tidigt i alla fall..

Nej nu ska jag som rubriken avslöjar storstäda mitt rum, det ska rensas ut en massa kläder, damma allt hyllorna och göra kliniskt rent. Vi hörs sen, puss


Så duktig

Känner mig verkligen riktigt duktig nu, blev runt två timmars träning med bla 4 km löpning och sen spänstträning så som borsowhopp, enbents hopp mm.

Nu blir det till att fixa lite lunch, blir kyckling och sen slänga mig i soffan och glo på dumburken. Vi hörs senare. puss

Skjut mig snälla !

08:30, telefonen ringer och jag vet direkt att det är pappa. Dags att pallra sig upp och möta min syster för ett träningspasss. Låter inte alls särskilt roligt och lockande nu när sängen står här gapande tom och ser så mysig ut. Bara se glad ut och gå lydigt iväg för att träna. Kommer bli så jätte lätt verkligen , jag som är världens morgonpiggaste människor. Verkligen.



J*vla granne

Jag vill sova! Ja jag sover länge varje dag men det är så underbart och nu vill jag sova. Men grannen som bor precis bredvid mitt rum håller på att sätta upp någon skärmvägg mellan våran tomt och hans så han börjar borra i väggen vid halv 11 så hela mitt rum skakar.

JAG VILL SOVA ! Nu blir det väl att pallra sig upp ändå. Åh va sur jag blir!

Strålande sol

Hej allesammans, hoppas ni har haft en bra dag i solen! Eller även ni som inte haft strålande sol. Själv har jag haft en underbar och slapp lördag. En fika med mamma, pappa, farmor och farfar som nu har bokat boende till sin resa i början på Augusti. Det blir en tripp uppåt i landet och en sväng till Kemi i Finland där farmor är född.

Fram till nu har jag legat ute på baksidan och solat med mamma och pappa, men just nu är dom nere och fixar middagen som vi snart ska avnjuta här ute. Ikväll blir det en lång promenad med min syster när hon kommit hem från jobbet. Nej nu ska jag ner och se om dom behöver hjälp med något, ha en bra kväll. Puss




Dags för fys

Efter en heldags lathet i solstolen ska jag ta mig upp till fotbollsplanen vid våran gamla högstadieskola och köra ett fyspass tillsammans med min syster. Idag blir det benen som får en ordentlig genomkörare! Blir runt 90 minuters träning nu, ska bli riktigt skönt faktiskt. Speciellt med en syster som pressar mig.

Tror dock att detta blir dagens enda inlägg då datan inte så särskilt lockande när vi har så underbart väder. Så jag säger hej då, vi hörs i morgon nu. Ha en fortsatt underbar fredag allesammans. Puss


Längtar så mycket nu

Kreta om 4 veckor, jag vill åka nu istället ! Men 4 veckor går fort det också. Har suttit ute på altanen och bättrat på brännan lite, men just nu sitter jag inne i soffan, kollar på The hills marathonet som är idag också och väntar på min kyckling jag har i ugnen. Så fort den är klar blir det att ta med lilla Pandora till baksidan och njuta av solen där innan jag städar upp mitt rum.

Har även ett tecken på att träningen igår gjorde nytta, träningsvärk i låren och rumpan. Dock inte så jätte mycket men det känns. Nej nu ska jag ta och kolla upp lite saker så som tågbiljetter, ipod högtalare och kläder så klart.

Vi hörs senare, ha en underbar dag i solen. Puss


My day

Hej igen allesammans, har inte haft så mycket tid för varken datan eller bloggen idag. Men här kommer en liten uppdatering. Sitter just nu i soffan och kollar på Deep blue sea och dricker te för lilla halsen. Jadu vad har jag gjort idag då, kollar massa avsnitt av The Hills, tränat, varit hos farmor och farfar och gått en promenad med min syster. Tänkte slänga in lite bilder på mig som är tagna idag.


Jag innan träning, hos farmor och farfar, innan promenad och sen syster påväg till stället där vi tränade och min älskade te kopp. (Som jag fick i studentpresent av världens bästa Lollo ! )

The hills marathon

Dagen kommer att spenderas i soffan med täcke och kudde eftersom vädret ute är riktigt pissigt. The hills marathon på MTV !


Världens bästa syster


Update

Även fast jag inte mår riktigt helt okej så tänker jag inte sitta inne och uggla när solen värmer ute ! Sitter just nu ute på baksidan och känner solens värme, lukten av nyklippt gräs (eftersom pappa precis klippt det) och skriver min packlista till Grekland.

Kan ju inte sitta inne nu när solen väl är framme !

Rolig dag...

Middag med mina underbara klasskompisar ikväll kan jag bara ta och glömma. Vaknade upp i morse med en sån sjuk huvudvärk och ont i halsen. Just my luck..

Så vad kommer min lördag bestå av.. Ligga hemma och tycka synd om mig själv och knapra halstabletter. Ska försöka ta mig ut och antingen jogga lätt eller ut och gå med min syster när hon kommer hem från jobbet. Kanske planera lite inför Kreta resan också.

Har i alla fall fått träffa farmor och farfar idag så det har gjort dagen lite bättre. Nej nu ska jag sätta mig och prata lite om framtiden med pappa. Vi hörs nog senare under dagen. Puss



Grattis Anton på din 18års dag, hoppas du har en helt underbar födelsedag. Puss

Trevlig kväll

Dagens träning och städning är avklarat ! Nu ska jag ut till havet en stund och mysa lite. Sen blir det en lugn film kväll med popcorn!

Imorgon förmiddag blir det hård fys med pappa och sen middag hos Mick på kvällen ! Ha en trevlig fredags kväll allesammans. Puss


Fredag

Hej bloggen.

För en vecka sen så befann jag mig på Heden i Göteborg och kollade på Partille cup, vill tillbaka ! Nu befinner jag mig i soffan och precis har ätit frukost. Ska ta och städa upp lite sen gymma armar och senare i eftermiddag blir det ett tufft sommarträningspass med bla löpning, massa borsowhopp, snabbhet mm.

Imorgon blir det mys med mina underbara vänner, middag hemma hos Mick. Ska bli kul att träffa alla igen, nästan hela gamla klassen. Känns lite konstigt att vi inte kommer ses på Farsta Gymnasium i augusti igen.. Vissa blir kvar i Stockholm och vissa flyttar iväg ut i landet.. Själv vet jag inte riktigt vart jag ska än, men kommer troligtvis inte bli kvar i Stockholm.

Nej nu ska jag röra på mig, ha en bra fredag allesammans. Puss

Detta lever jag för


Hemska regn

Vad ska man hitta på en sån regning dag som denna? Har absolut inget att göra, så det blir att storstäda mina byråer och garderob. Börjar bli lite för mycket när man har kläderna på högar på hyllor där prydnadssaker ska stå....

Illa där Nathalie, och jag som alltid gnäller över att jag inte har nå kläder att ha på mig. Nej nu ska jag sätta igång. Puss

Im back..

Hej igen allesammans, hoppas ni har det bra. Själv vet jag inte riktigt hur jag har det, eller jo jag mår ju bra men är så sjukt slö..

Vaknade för ungefär en timma sen och ligger fortfarande kvar i sängen, har knappt rört mig ur fläcken mer än att sträcka ner armen till golvet och plocka upp datan. Har dock vaknat upp ett antal ggr tidigare under dagen av bla sms, telefonsamtal och en mamma som är inne och städar mitt rum. Tack mamma, älskar dig !

Nej nu måste jag ta och röra på mig.. men vad ska man hitta på?! Det är ungefär mitten av juli och regnet öser ner.. Måste ut som springa egentligen, men hoppar nog det eftersom jag sprungit både igår och förrgår. Nu blir det att gå ner till nedervåningen och gymma med syster istället. Vi hörs , puss

Paus

Jag tar en paus från bloggen nu ! Vi hörs om ett tag..

x2000

Hej alla, hoppas ni har det bra. Själv sitter jag super trött på tåget ner till Göteborg. Är framme om en timma ungefär, ser just nu på filmen Knowing med syster. Vi hörs senare ikväll, puss

Min dag

Usch och fy vilken dag !

Skulle som jag sa förut möta upp min syster för att fixa nya pass eftersom våra snart går ut, börjar med att bussen åker 3 minuter för tidigt när jag står 10 meter ifrån och väntar på att kunna gå över vägen. Busschaffören ser mig men åker ändå. Så det fick bli en promenad ner till tåget.. 20 minuters gångväg i steksol, riktigt kul ! När jag kommit ner till Tumba ringer min syster och säger att hon blivit försenad från jobbet, så då blev det till att sitta i Flemingsberg och vänta ungefär en halvtimma innan hon kommit fram.

Att fixa passen gick å andra sidan jätte fort, sen när vi kommer till Tumba och ska springa in på ICA och handla fastnar syster hos en tele2 försäljare och får stå där ett tag...

Nu har jag äntligen packat klart inför i morgon och det är bara rummet kvar som ska städas, sen blir det att krypa ner och kolla på film. Vi hörs antingen i morgon bitti innan jag åker eller på tåget. Ha en bra kväll , puss

Händelserik dag

Hej allesammans, idag har jag en massa saker att fixa. Ska städa upp hela rummet så det är super fint, packa till Göteborg i morgon och åka till Flemingsberg och möta min syster för att fixa nya pass.

Men först måste jag orka ta mig upp ur sängen. och hoppa in i duschen. vi hörs senare puss

RSS 2.0