Sov så sött allesammans

Det planerar jag på att göra nu! Är helt slut så detta blir bara ett litet god natt inlägg. Puss på er

Snöstorm

Blir alldeles galen på detta vädret! Just nu har vi en hemsk äcklig snöstorm ute, och jag ska snart bege mig ut i den. Har träning nu ikväll, 18-19.30 eftersom det är snöoväder så slipper vi ute löpningen. Snälla tränare vi har va? Haha.

Vad har jag gjort hela dagen idag då, städat och tvättat som en tok. Efter det så gick jag och la mig och sov ett par timmar. Nu är hela lägenheten skinande ren och fin.

Nej usch och fy om man ska ta och packa väskan och börja klä på sig. Vi hörs när jag är hemma igen, Puss

Halvt sömnlös natt..

Har vaknat var och varannan timma pga mina hemska benhinnor, har haft riktigt ont hela natten. Inte alls kul !

Just nu håller jag på med min veckostädning av lägenheten och tvättar samtidigt. Så skönt att göra det tidigt på morgonen då har man hela dagen ledigt.

Nej jag tänkte bara titta in och säga god morgon, nu måste jag ta tag i mitt disk berg! Usch och fy.

Ha en underbar dag allesammans, Puss!




Jag älskar dig Farfar, allt kommer gå super bra. Puss

Vad är dom bra för?!

Pratar självklart om mina j*vla benhinnor! Blir helt tokig, har så fruktansvärt ont hela tiden. Under tiden när jag tränar så känner jag inte av dom men så fort jag stannar så gör det ont.

Ledsen att det inte blev nå mer inlägg igår, men i bussen på väg dit och hem så myste jag och Bella längst bak med film. Sen var jag alldeles för trött när jag kom hem. Nu blir det faktiskt sängen för min del, ska köra lite värme/kyla på benhinnorna sen sova. Tvättstugan i morgon mellan 07.00 och 12.00, kul riktigt kul!!

Nej nu ska jag dra mig, vi hörs i morgon. Pusss

RSS 2.0