Im back !

Hej allesammans, förlåt för en riktigt dålig uppdatering men mobilen dog andra dagen på Kreta och tråkigt nog hade min laddare sprungit i väg från mig så det blev två veckor utan mobil !

Kom hem igen i Torsdags efter två helt underbara veckor, men vill inte vara hemma igen.. Vill tillbaka till vårat underbara paradis med världens bästa storesyster.

Men det finns även något jag ska avslöja som jag skrivit för många veckor sen.. Jag lämnar Stockholm. Redan i morgon faktiskt. För spela i OV Helsingborg. Så som sagt åker jag ner i morgon, med min syster. Sen så kommer mamma och pappa ner på fredag med min säng och sånt. Ska bli riktigt roligt att komma ner och få testa på en ny stad.

Kanske slänger in lite bilder från Kreta i kväll eller i morgon på tåget. Annars så kommer det finnas på Facebook..
Ha en bra dag, nu måste jag fortsätta packa. Puss


BYE BYE SWEDEN

NU STICKER VI !


Hemma igen

Hallå igen bloggen !

Nu är jag hemma igen, har precis varit ute och sprungit i spåret som jag skrev om innan.

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen krypa upp i sängen och läsa lite innan middagen. Ikväll blir det moussaka, MUMS ! Sen ska jag packa det sista och sova tidigt. I morgon bitti / i natt åker vi till arlanda och sen Kreta!! Ska bli helt underbart. Nej nu är det dusch. Vi hörs nog inget förrän i morgon bitti. Puss

Testar

Hej bloggen! Tänkte bara testa om det fungerade att blogga från min mobil. Alltså via internet. Sitter just nu i bilen utanför willys och väntar på mamma och mormor som är inne och handlar. Ska hem och byta om snart och ut till spåret och la en löprunda. Vi hörs senare. Puss

Ännu en härlig dag.

God morgon allesammans, ännu en dag med helt underbart väder. Ska alldeles strax åka iväg och sola och bada. Sen är det en ganska så hektisk eftermiddag.. Måste till Skärholmen för att syrran ska växla pengar, hem till Farmor och Farfar, till Idrottshuset och få en ska påskriven.. Och packa !! Åker ju till Kreta på Torsdag och jag har hittills packat ner.. Inget alls !

Nej nu måste jag röra på mig, vi hörs sen. Puss

God morgon

Hoppas ni alla hade en bra dag igår. Min var jätte mysig, jätte kul att träffa Fam thoor-backman igen.

Blir ett kort litet inlägg nu, ska ut och lägga mig i solen för vem vill vara inne nu när vädret är så underbart. Vi hörs senare, puss

Underbar Lördag

Hej bloggen !

Som rubriken avslöjar så är det en helt underbar lördag. Har ganska nyligen kommit hem, har varit och fixat lite saker så som köpt blommor och varit nere på apoteket för att hämta ut piller..

Ska ut och lägga mig i solen några timmar nu sen ska vi på middag hemma hos Fam Thoor-Backman. Ska blir riktigt roligt att träffa dom igen och få se lille Elias som nog inte är så liten längre. Återstår bara ett problem.. Vad ska man ha på sig?!?! Nej det får jag ta tag i senare, nu ropar solstolen på mig. Ha en underbar dag, puss


God morgon

Hoppas ni alla har sovit gott, det gjorde jag i alla fall när jag väl somnade vid 5 tiden i morse..

Just nu sitter jag och ringer runt lite, till bla folktandvården för att avboka min tandläkartid jag fått och så. Ska snart åka iväg till farmor och farfar med pappa och mamma. Så det är dags att göra sig i ordning. Vi hörs senare, Puss

Ännu en dag har gått

Hallå igen, hoppas ni alla har haft en bra dag. Själv har jag både slappat och slängt runt lite. Låg ute och solade några timmar på baksidan under förmiddagen, sen var det middag med mamma och pappa. Blev en sväng förbi IKEA och kolla in lite saker och visa mamma och pappa vad jag hade tänkt mig. Efteråt blev det att hämta syrran från jobbet och åka hem, har precis fikat med familjen och nu snart ska jag hoppa i säng för att gå upp riktigt tidigt i morgon. Åka med pappa och lämna in bilen på service och sen till sjukhuset för att pappa ska ta prover.

Vi hörs i morgon, sov sött Puss

En vecka kvar !!

Om en vecka så befinner jag mig just nu på ett plan på väg ner till underbara Kreta, längtar så sjukt mycket. Är nog dags att börja skriva packlista och börja packa, jag som alltid brukar börja runt 2 veckor innan..

Mamma och pappa är hemma igen, satt och pratade med dom en stund i natt när dom precis kommit hem. Nu ska jag ta mig ut till baksidan och steka i solen för att ha en lite bättre bränna innan Kreta. Vi hörs sen, puss

Ghost Whisperer och popcorn

Hej allesammans, har inte alls känt mig bra idag. Har haft ont i halsen och en sån riktigt jobbig huvudvärk. Vill inte bli sjuk nu.

Har sovit ganska mycket idag, varit i farmor och farfars lägenhet för att ta posten och vattna blommorna med alexandra. Sen bara degat, kollat på skräckfilmen The Strangers sjukt äcklig enligt mig.

Nu ligger jag i den ena soffan och kollar på Ghost Whisperer och äter popcorn som rubriken kanske avslöjar. Syrran ligger i den andra soffan, kollar på so you think you can dance på TV och äter chips.

Ska fortsätta kolla nu, tänkte bara uppdatera så ni vet att jag lever. Mamma och pappa kommer hem om några timmar också. Har saknat dom riktigt mycket faktiskt. Vi hörs i morgon, puss

Slapp dag..

Träning i morse.. Hm ja det gick ju bra. Både jag och syrran sov på tok för länge.

Blev i alla fall en promenad på lite mer än en timma. Sen har vi bara myst hemma. Lagat god mat och bara inte gjort något. Nu är det lite försmak på Grekland som gäller. Saganaki, tzatziki och kalamanta oliver. Mums ! Sov sött , hörs i morgon. Puss


God natt

Dags för mig att krypa ner i min säng, eller nej rättare sagt mamma och pappas säng. Eftersom dom är bortresta så sover jag så klart i deras stora och mjuka säng. Istället för min hårda dock skön men hård.. Ryggen kommer inte må bra efter en vecka i mamma och pappas säng kan jag lova.

Dagen har varit riktigt bra, tränade som sagt i morse vilket börjar kännas i kroppen nu, solat ett par timmar och sen en liten tripp till Skärholmen och kollat kläder med syrran sen till IKEA och kollat möbler. Hittade en jätte fin soffa jag vill ha, så nu ska jag smöra för mamma och pappa.

Sen blev det middag på Mc donalds och sen bio, den nya Harry Potter. Den va bra tyckte jag, lite olik de andra men dock bra. Har glott lite på TV nu och ligger som sagt i mamma och pappas säng nu, ska kolla klart på en film jag började se igår nu och sen sova. Klockan ringer 08:45 då är det dags för ännu mer härlig fys!

Och vet ni, inom kort tid kommer ett stort avslöjande från min sida. Sov sött puss


God morgon

Vilket det var för mig för ungefär 2 timmar sen. Min familj är bra rolig ibland.. Syrran går upp 04:45 för att jobba, och ställer då sin väckar klocka på 9 som pappa bett henne och ställer den utanför mitt rum så jag ska behöva gå upp och stänga av den. För att jag verkligen ska vakna. Kul, väldigt kul !

Men tidigt kom jag upp i alla fall, kom hem för dryga halvtimman sen. Varit ute och sprungit och tränat massa spänsthopp. Nog nyss en dusch och nu ska jag ut och njuta av solen lite drygt 2 timmar innan det är dags för mig att göra mig i ordning för att ta bussen som går härifrån strax efter 14 för att åka till Skärholmen och möta upp min syster, ta en sväng in på IKEA och kolla in lite inredning sen blir det bio i eftermiddag. Ska se den nya Harry Potter filmen, tog en hyfsat tidig bio 17:45 eftersom filmen är så pass lång och vi vill inte åka buss hem mitt i natten.

Nej nu ska jag som sagt ut i solen, ni får ha en underbar dag allesammans så kanske jag slänger in en liten bild på mig innan jag sticker iväg. Puss

Nattmat

Mamma och pappa är på semester, syrran och katten sover, och jag sitter så klart vaken. Trött? Nej inte alls..
Kollar på Law and order just nu, och har precis gjort lite nattmat. Chicken nuggets. Ska dra igång en film snart och somna in till den. I morgon blir det att gå upp tidigt och träna. Vi hörs i morgon, sov sött puss


Sol

Hej allesammans, hoppas allt är bra. Själv har jag det jätte bra. Ligger ute på baksidan och steker i solen. Ska väl göra det ett par timmar till, sen måste jag och min syster ta en liten sväng ner till ICA och handla till middagen.

Mamma och Pappa åkte iväg på semester klockan 8 i morse så nu är det jag och syrran som får sköta allt i en vecka, laga mat själva, städa och ta hand om huset.

Ikväll så blir det nog filmmys och även fysträning. Låter kul va? Filmmyset i alla fall. Ha en bra dag nu allesammans, Puss!

Sweet dreams


Nattsudd..

Vad gör man när man inte kan sova? Jo sätter igång en riktig tjej film, i detta fallet Clueless och fixar naglarna. Mina är helt fixade och fina nu. Blev svarta med vita stjärnor på, me like !




Vad tycks, blev dom fina?

RSS 2.0