Dåligt av mig, igen..

Har faktiskt glömt av bloggen helt och hållet. Är faktiskt inte inne på internet ofta nu heller. Det är bara facebook som jag är inne på i princip.

Lovar att jag ska bli bättre på att blogga igen. Men nu ska jag sova, Puss


Träningsvärk !!

Usch och fy vilken träningsvärk jag har i min mage. Körde en hel del mage på gymet igår och det kändes redan i morse men nu efter kvällens träning är det ännu värre. Träningen i sig gick bra, förutom att jag absolut inte är hemma som halvback i ett 3-2-1 försvar. Herregud va Emmy gjorde mig hela tiden. Men träningarna är till för att man ska lära sig så det är bara kämpa vidare.

Sitter just nu och äter min middag, lax och potatis. Super gott! Men ändå lite konstigt eftersom jag verkligen hatade lax när jag var liten och nu äter jag det ofta. Ska sätta igång filmen mamma mia nu också så jag har lite middags underhållning. Sov så sött allesammans så hörs vi i morgon, puss

Trötter

God morgon !

Hoppas ni alla sovit gott. Jag sov helt okej, vaknade dock vid 6 tiden i morse och har inte kunnat somna om. Har städat köket nu i ett par timmar så det är helt skinande rent!

Har nyss duschat och krypt ner i sängen igen och ska försöka sova någon timma till nu, annars lär jag vara en aning trött ikväll på träningen.

Ha en bra dag allesammans, Puss

It makes me feel so good

Snart dags för träning igen. Blir hämtat om ca 40 minuter och då är det dags att pumpa gym i en timma. Sen handbollsträning i ungefär en och en halv. Träningarna är det som får mig att må underbart just nu, har en liten tung period nu med att jag saknar familjen fruktansvärt mycket och tänker på det hela tiden förutom när jag är just på träningarna. Omgiven av helt underbara tjejer och tränare, och bara får röra på mig, ha bollen i händerna och må så bra !!

Jag är tillbaka senast vid 22 tiden ikväll, uppdaterar då igen. Puss

Ny vecka, nya möjligheter

Och jag lovar att försöka för bättra bloggen emmy ;)

Idag skulle jag ha varit iväg och lämnat lite papper och så men personen jag skulle träffa var hemma för vård av barn så det får bli på onsdag när hon är tillbaka igen. Så nu har jag suttit framför datan i 4 timmar och sökt en väldans massa jobb, har varit så inne i det så jag har inte ens känt att jag var hungrig.

Nu blir det till att fixa mat, packa väskan till träningen och sen slänga sig på sängen med en film och vila lite innan träningen. Juste, måste även leka lite med min nya träningsdagbok på internet nu när jag äntligen tagit tummen ur.. och fixat!

Idag är det även en vecka tills världens bästa syster kommer ner till mig. Ska bli super mysigt.
Ha en bra dag så hörs vi lite senare, Puss


Ny vecka i morgon igen

Sista dagen på denna veckan så börjar vi om på nytt i morgon igen. B-laget förlorade tyvärr denna matchen också.. Men vinsterna kommer så småningom. Och mitt onda i halsen är tillbaka igen..

Jag som skulle träna idag, men det kanske jag gör senare idag ändå. Lite löpning bara. Nej jag vet verkligen inte vad jag ska skriva i bloggen idag. Totalt tomt i mitt huvud!

Vi får höras senare, puss

Mys lördag.

Idag har jag inte gjort mycket alls. Varit ute en sväng till affären bara, sen varit inne och kollat på massa filmer och haft det mysigt. Halsen gör inte alls ont längre, huvudet känns dock fortfarande men inte alls lika mycket.

Nu ska jag ta och diska upp efter middagen samtidigt som jag följer SSK på online rapporteringen mot Skellefteå, en match som dom tyvärr ligger under i just nu. Sen ska jag krypa tillbaka ner i sängen och sätta på en ny film och äta massa gottis.

Blir som ni har märkt en tråkig blogg idag men så får det vara. Hoppas ni alla har en bra lördagskväll. Puss

Slappis dag

Jaha, vad har jag gjort än så länge idag då? Sovit ! Vaknade för dryga halvtimman sen, med huvudvärk och ont i halsen. Så nu blir det en liten promenad till affären och bunkra upp med halstabletter och c-vitamin. Här ska ingen gå och bli sjuk!

Idag blir nog en sån riktig slappis dag. Ska nog inte göra något över huvud taget. Måste komma i säng tidigt också. I morgon 11:00 ska jag ner till GA och heja fram B-laget till seger. Nej nu blir det affären. Puss

Det är lövbiffen ;)

Och nu vann vi igen, det måste vara tack vare lövbiffen ;) Började matchen en aning halv knackigt men det löste vi upp och vann till slut med 24-18, rätta mig om jag har fel!

Efter matchen följde jag med syskonen Persson och en kompis hem till dom och kollade idol reprisen. Sen blev det lite tjejsnack, usch va jag har saknat sånt !

Är nu hemma och ska krypa ner i sängen med nacos och se på den sjukt grymma filmen remember the titans. Sov sött allesammans, Puss

Taggad till tusen

Sitter just nu och äter min match middag. Samma mat innan varje match! Lövbiff med ugnsgrönsaker och potatis. Dock åt jag inte det innan senaste matchen eftersom dom inte hade någon lövbiff i affären den dagen, så ikväll ska vi vinna igen !!

Matcherna här nere är så roliga att spela, eftersom jag inte vet ett smack om de andra lagen. Hemma i Stockholm kunde man ju alla lagen helt och hållet. Visste vem som sköt, vem som gjorde genombrott med mera och där visste även motståndarna hur just jag spelade. Här är det ingen som har någon aning om det. Så härligt !

Nu blir det vila en stund och snart är det dags att bege sig till GA. Ha en underbar fredag allesammans så hörs vi senare ikväll. Puss

Gameday

Uppladdningen började som sagt redan igår. Nu är jag taggad till tusen och två poäng ska vi ha med oss efter matchen. Nu ska vi visa vad vi går för, och inte göra en platt match som sist!

20:00 ikväll går avkastet på GA-hallen. Nu ska jag ta och fixa mig lite lunch och fortsätta tagga inför matchen!! Heja OV ! Puss

ÄNTLIGEN!!

Har försökt komma in på bloggen sen i måndags kväll men mitt mobilabredband vill inte jobba med mig utan bara emot mig så nu har mamma och pappa beställt ett riktigt bredband åt mig. Hoppas det kommer snart!! Vad har jag gjort denna veckan då, tisdags tränat, onsdags tränat och idag ja så klart har jag varit nere på IH. Herrarna hade ju hemma match mot LUGI. Som dom tyvärr inte lyckades vinna. Men idag spelade dom riktigt bra! I morgon är det våran tur, hemma match på GA mot Eslöv. Hoppas på vinst och vi ska kämpa till tusen. Min uppladdning börjar redan nu med sömn. Förhoppningsvis så hörs vi i morgon!! Ha det underbart, Puss

Cooking time

Dags att börja laga middag nr 1 för dagen. Ska bara städa upp lite i köket först så jag har plats att laga och äta maten. Sen blir det att dega någon timma sen dags för träning, gym och sen handboll. Blir ett litet inlägg nu eftersom magen kurrar sjukt mycket. Vi hörs i kväll efter träningen.

Mamma, pappa och syster. Ikväll kommer ni få se något nytt. Haha tror ni kommer bli lite överraskade. Puss saknar er!

Ha en fortsatt bra måndag allesammans, Puss

Ännu en seg dag

Hej !

Hoppas allt är bra med er, med mig är det bara bra förutom att dagarna är så sega.
Jag vaknar på morgonen, kollar någon film, städar, söker jobb och sen tränar.. Inte konstigt att dagarna är så sega när man inte har något att göra.. Så vad har jag hittills gjort idag, ätit frukost, kollat film och nu ligger jag bara i sängen och degar. Träning om ca fem timmar, vad ska jag hitta på tills dess? Kolla en till film eller städa? Vi får se..

Pratade nyss med mina älskade farmor och farfar, saknar dom riktigt mycket. Har gått från att träffa dom minst en gång i veckan till att inte ha träffat dom på över en och en halv månad. Förhoppningsvis så kommer dom ner hit till mig och hälsar på snart annars får jag inte träffa dom förrän i december när jag åker hem. Nej nu ska jag inte sitta här längre. Vi hörs senare, Puss

Mys söndag

Hej bloggen! Sen uppdatering idag.

Kvällen och natten igår var helt sjukt grym ! Länge sen jag hade så kul. Tack tjejer för en grym kväll.
Kvällen började med tre rätters middag följt av bowling. Som gick lite si så där. Haha! Sen gick vi till klubben och förfestade och även kollade lite på fotbollen. Blev lite för mycket att dricka på klubben för en del...
Sen åkte vi vidare in till stan och gick in på tempel och bakom. Jag och bella sprang mellan dom två ställen hela kvällen.

Var hemma någon gång mellan 3 och 4. Duschade och somnade på en gång.. Tog en rejäl sovmorgon till 15 idag, men är fortfarande helt slut. Inte så lätt att återhämta sig längre, haha. Har bara myst hela dagen, varit ute och handlat lite och nyss ätit tacos till middag. Tänkte ta med mig datan till sängen nu och kolla på film. Kommer säkerligen somna till den men så får det bli.

Vi hörs i morgon, och återigen tack för en underbar gårdag. Puss

Nu sticker jag

Ha en underbar lördagskväll allesammans, nu drar jag till lagfesten. Vi hörs i morgon puss

God natt

Nu är tvätten klar, jag ska krypa ner i min ren bäddade säng direkt efter jag ätit upp mina ostmackor och druckit upp oboyen och sova någon timma. Ska bli riktigt skönt.

Nu är det på med ljudboken och få besök av john blund. Puss

God morgon

Uppe tidigt denna lördagen också.. Härliga tvättstuga! Har nyss varit nere och satt igång maskin nr 2, så nu är jag halvvägs i alla fall och riktigt trött !! Såg att det fanns en ledig tid på torsdag mellan 12-17 så den tog jag på en gång. Inte till att gå upp 06:50 nästa vecka för att tvätta inte. Passar på att plocka undan lite här hemma när jag ändå är vaken, har även tagit en lång skön dusch och ren bäddat sängen så direkt när tvätten är klar ska jag sova en timma till.

Ikväll är det dags för lagfesten, middag, bowling, förkrök och sen utgång. Min första utgång i Helsingborg, spännande. Blir nog en riktigt bra kväll.

Usch och fy, nu kanske man ska ta tag i disken från igår kväll som jag inte orkade med. Vi hörs senare, Puss

Jag lever

Hej bloggen.

Har inte varit hemma på hela dagen, därav ingen uppdatering. Blev en sväng till stan med Bella, sen hem till henne och såg filmen The Holiday. Riktigt bra var den. Kom ganska nyligen hem, så nu blir det fredagsmys. Det är super kallt ute så jag ska springa runt och tända en massa ljus så det blir varmt och mysigt här inne. Myskläderna är på också!

Ska börja med middagen snart också, blir hemmagjorda hamburgare idag. Mums ! Sen blir det mys, mys och ännu mer mys. Vi kanske hörs senare ikväll, Puss

Middag nr 2

Ska snart sätta igång att laga middag.. Igen ! Måste ju äta två middagar när det är träning. Jag är en sån som inte kan äta mackor, fil och så efter träningar eller innan. Måste vara lagad mat.

Så snart blir det pommes och lövbiff. Mums! Sen blir det bums i säng. I morgon blir en dag med Bella, en sväng på stan och kolla runt lite. Måste hitta ett par nya jeans leggins eftersom mina favoriter är helt borta.

Haha, måste berätta en sak. Fick precis ett sms från Tele2.. Välkommen till Danmark. Jag viker mig av skratt här hemma. Nej nu är det mat dags, Puss

Mina händer..

Hej allesammans.

Hoppas ni sovit gott. Själv sov jag riktigt bra och har nyss kommit ut ur duschen efter ett löppass. Ska klä på mig och sen gå ner och hämta ut mitt paket och handla lite. Vill träna handboll ikväll men tror faktiskt att mina händer sätter stopp för det. I alla fall vänsterhanden där jag knappt kan röra min tumme, och då går det inte så bra att spela handboll.. Vi får se senare idag hur det känns.

Nej nu ska jag göra lite nytta, vi hörs senare. Puss

Sweet dreams

Dags för mig att krypa ner i sängen nu, blev ingen träning för min del idag.. Mina händer ser så hemska ut och gör riktigt ont. Men i morgon är jag med igen. Oavsätt vad som sägs.

Planerna för i morgon då.. Ska ner och hämta ut ett paket i morgon bitti och då har jag något att pyssla med under dagen, ska även hinna med en löprunda på morgonen tänkte jag, sen är det dags för träning på kvällen. Roliga dagar va? ;) Äta, träna, sova är det mitt liv består av just nu.

Sov sött, puss

Solen gick upp idag också

Trots en förlust igår så gjorde den det. Vet inte riktigt vad jag ska säga om matchen mer än att vi förlorade med 21-17.. Nej det får vara allt nu släpper jag den matchen helt och hållet.

Har varit vaken i snart två timmar nu, har diskat all disk som fanns och äntligt sorterat in ren tvätten från i söndags.. Jaha vad ska jag göra nu då, har hyfsat svårt att göra något alls faktiskt. Nu har jag två blåa handflator så jag känner mig aningen handikappad.

Blir nog att slänga sig i sängen och se en film, träning ikväll igen. Vi hörs senare, Puss

.....

Hela denna kvällen har aldrig existerat.


Nu är det nära.

Blir upphämtad här hemma om ca 30 minuter sen bär det av mot Lund och kvällens match. Ska bara stoppa i mig något nu så magen inte börjar kurra och kolla så jag har packat ner allt i väskan. Wish me luck så hörs vi senare ikväll. Puss

God morgon, god morgon

Vet ni vad? Jag saknar skolan !! Då kom man upp tidigt på morgonen även om man var trött. Nu när jag bara har handbollen så när klockan ringer tänker jag för mig själv, nej jag behöver inte gå upp nu. Varför ska jag upp 9-10 för när jag ändå inte har något förrän ikväll..

Skärpning Nathalie. Nu är jag i alla fall vaken, 5 timmar kvar till samling. Ikväll smäller det igen, match borta mot Farmen (LUGI´S farma lag) blir nog en tuff match men jag är taggad!

Nu vill magen ha lite mat och de ska den få, hörs senare puss

Så tråkigt..

Finns det något tråkigare än att laga mat ensam? Så sjukt tråkigt. Nu blir det att laga mat sen bums ner i sängen och sova.

Träningen idag.. Mycket spring, gick varken bra eller dåligt för mig. Matchen igår kändes lite i benen och sen att mina vader inte vill jobba tillsammans med övriga kroppen är riktigt jobbigt. Men det släpper nog så småingom hoppas jag!!

Nej nu skriker magen, vi hörs i morgon allesammans. Sov sött,Puss

TAGGA !!

Snart dags för träning, bussen går om ca 15 minuter och jag är super taggad!! Känns så underbart att ha fått tillbaka träningsviljan och spelglädjen. Laget är helt underbart och jag trivs tusen gånger bättre än jag trodde jag skulle göra.

Time to go, hörs om några timmar. Puss

Snart träning igen

Om 2 och en halv timma ska jag börja röra mig ner mot hallen, dags för träning igen. Och redan igår började taggningen för fullt, match i morgon igen. Borta mot Farmen (Lugi´s b-lag).

Har precis fått i mig lite mat, pasta, bacon och pastasås. Så nu ska jag ta med mig datan till sängen och se på Låt den rätte komma in, innan jag börjar göra mig redo för träningen. vi hörs ikväll allesammans, kul att så många nya har hittat hit! Hoppas ni stannar, Puss

Hur lyckas man?

Måste bara visa er detta, hur lyckas man? Jo man kommer i för hög fart på en kontring och inte hinner stanna och springer rakt in i en dörr. Haha, duktigt Nathalie...


En vinst till

Som rubriken avslöjar så vann vi även denna matchen. Är lite osäker på resultatet men tror det blev 30-17. Är super trött nu så jag ska bara äta upp och sen blir det rakt ner i sängen.

För min del gick matchen bra, satte 5 av 5 om jag inte minns helt fel. Allt kändes bra och flöt på riktigt bra. Dock vet jag inte vad som är fel med mina vader, har nästan aldrig känt något i dom men nu på sistone gör dom sjukt ont. Fick riktigt hemska krampkänningar efter ca 10 min i första halvlek. Men sen gick det faktiskt bättre.

Nej nu är det sängen som gäller med någon eller några avsnitt av desperate housewifes som jag med största sannorlikhet kommer somna till. Sov sött allesammans, Puss

Hemma premiär

Nu börjar det närma sig, om tre timmar har avkastet gått. Hjälp va nervös jag är! Ska ta och äta lite nu för om en timma går bussen till hallen. Vi hörs ikväll, wish me luck ! Puss

Tidig säng gång

Nu säger jag god natt och sov så sött. Eftersom jag har varit vaken sen halv 7 i morse och inte tog något powernap på eftermiddagen så är jag helt sänkt nu. Så jag ska krypa ner i min ren bäddade mysiga säng och försvinna in i drömmarnas värld. Vi hörs i morgon, Puss


Känner mig så duktig.

Tvättade en massa i morse, efteråt tog jag tag och verkligen stor städade lägenheten.. Dammat överallt, putsat och stått i.

Har även passa på att pyssla om mig själv lite också, en lång skön dusch, rakat benen, skrubbat med skrubbvante och nu sitter jag här insmord i the body shops body butter med lukt av granatäpple och äter min middag.

Ja en tidig middag idag, åt lunch vid 11 tiden så nu är magen hungrig igen och då tänkte jag att det är bättre att fixa middagen på en gång istället för att gå runt och små äta. På TVn är det handboll på min danska kanal, Århus - Esbjerg tror jag att det är. Ikväll blir det en tidig säng gång också, känner mig fortfarande lite hängig men mycket bättre än igår. Så i morgon smäller det, hemma premiären. Är jag nervös? Om jag är.. Men det kommer gå bra ändå hoppas och tror jag.

Nej nu sitter jag bara här och babblar, vi hörs senare ikväll. Puss


Vaken 06:40 en lördag

Idiotiskt?! Ja verkligen. Anledningen, tvättstugetid 07:00..

Orsaken till att jag just valt denna är för på vardagarna är det oftast fullbokat förutom mellan 17 och 21 och då tränar jag. Sen är tiderna på lördagar lediga men det är väl skönast att göra det så tidigt som möjligt så man har resten av dagen fri?

Dock håller inte kroppen och huvuvdet med just nu, vill bara krypa ner och sova igen!! Speciellt när regnet öser ner utanför fönstret. Nej dags att gå ner och ladda de första maskinerna. Hörs senare idag, Puss

Snabb uppdatering

Blir en snabb liten uppdatering nu ikväll ändå.

Sitter nu framför TVn med idol på och äter middag. Ville testa något nytt idag så det blev ris, lövbiff, bambuskott och championer. Mycket gott om jag själv får säga så.

Ska äta upp nu, sen ta fram lite chips och cola om jag klarar av att få ner något är en annan femma. Ha en underbar fredagskväll så hörs vi i morgon, Puss


Inte igen..

Hade lite ont i halsen i morse när jag vaknade så jag var iväg och köpte hem halstabletter och te för att de skulle försvinna. Vilket det gjorde men någon timma senare var det tillbaka igen hand i hand med huvudvärken..

Jag tänker inte bli sjuk igen. Nu ska här knarkas halstabletter och bara vila hela dagen, måste dock plocka upp lite här hemma och fixa inför i morgon bitti. Tvättstugan 07:00. Detta blir dagens första och sista inlägg, ledsen för en dålig uppdatering. Men här ska nu fixas och kureras.. Hemma premiär på söndag och jag ska inte missa den!!

Ha en underbar fredag allesammans, min kommer spenderas framför idol med lite gottis.

Nu ska jag ta tag i disken, och på högsta volym spelas Im in miami beach.


Tränings dags.

Nu ska jag snart sticka till träningen, funderar på att testa bussen idag istället för att gå men jag har inte riktigt bestämt mig.. Blir nog buss eftersom vädret är som det är.

Är hemma runt 22 tiden ikväll, hörs då. Puss

(Mitt liv, handbollen ! När vi var i frankrike och representerade Sverige i Skol-VM)




Bra jobbat Nathalie..

Så har man sovit bort halva dagen igen.. Bra jobbat. Skulle tagit mig ner till arbetsförmedlingen idag men det skjuter jag upp tills i morgon, regnet bara öser ner utanför fönstret vilket det gjorde igår innan jag somnade också. Underbart väder!

Ska ligga kvar och mysa i sängen en stund med en film, blir nog någon av Terror på Elm Street filmerna eftersom det är ljust ute. Absolut inget jag skulle kolla ensam på när det är mörkt. Inget städande för mig idag faktiskt. Förutom det som behöver diskas efter dagens slut. Nej nu blir det film och frukost i sängen. Puss

RSS 2.0