29 Mars 2008

Grattis till en av mina gamla bästa vänner Emelie Hovbrandt på din 18 års dag ! :) <3


Och eftersom det är den 29 Mars idag så betyder det att om 3 månader så är jag 18 !! :) Längtar något sjukt mycket.

Vaknade upp rätt sent idag, runt 12 tiden och har faktiskt inte gjort något speciellt. Det är riktigt skönt att ha helt lediga dagar ibland. Har suttit och pratat med en viss person på msn ganska så mycket idag och städat undan lite men är fortfarande inte helt klar.

Kollade även på Eva och Adam med min syster tidigare idag och nu ska vi ha Laguna Beach Marathon :) Hörs i morgon, Pusspuss !

Grekland: 124 dagar kvar !

image117

Ett inlägg till/om min vän Daniel !

image116Här har ni honom, min underbara vän Daniel ! Killen som är helt enkelt underbar och helt super snäll. Han har sett mig arg, besviken, ledsen, gråtandes ja allt you name it och alltid lyckats få mig på helt sjukt bra humör igen. Det är ovärdeligt att veta att man har en sådan vän som alltid kommer att finnas där, som alltid kommer att ställa upp oavsätt vad som än händer. Även fast han har det väldigt jobbigt ibland själv så gör han ändå sitt bästa för att få sina vänner glada och så att dem ska må bra ! Hur många sådana personer finns vet verkligen i världen?! Inte många alls och jag har sån tur att få ha Daniel som min vän. Kommer aldrig vilja bli av med honom som min vän och kommer alltid göra allt för att vi ska förbli vänner livet ut ! Så Daniel, tack för allt du hittills har gjort för mig och snälla lämna mig aldrig ! <3

Ny design.

Ja det är precis vad jag har på min blogg nu, vad tycks? Själv är jag faktiskt riktigt nöjd tillslut :)
Hoppas att ni alla har haft en riktigt bra dag och får en fortsatt trevlig kväll :)
Själv ska jag nu fortsätta städa mitt rum och sen faktiskt titta på Eva och Adam med min storasyster :)

Hörs senare, Pusspuss !

VILA I FRID ROGER ! <3

Vila i frid Roger, vi kommer aldrig glömma dig !
image112

God morgon för mig i alla fall :)

Vaknade för en sisådär timma sen :) Och har verkligen inte gjort något speciellt, sitter just nu som alla kanske förstår vid datan men pratar även med en viss person på MSN :)

Dagen idag kommer gå till att städa mitt rum i alla fall, det ser inte så vackert ut just nu...

vi hörs senare sötnosar:) Puss Nattis

28 Mars 2008

Grattis Filip sötnos på din 19års dag ! :) <3

Vaknade upp riktigt sent idag, runt 12 tiden men gick inte upp förrän runt kvart i 1.
Gick och duschade och började klä på mig och göra mig i ordning för att bli hämtad av farmor och farfar och åka till Kyrkan i Södertälje för Roger´s begravning. Den var riktigt fin, med den vita kistan och alla blommorna runt om kring.

Åkte hem och sen har jag inte gjort så mycket faktiskt, lagat mat, ätit middag, suttit vid datan, kollat på TV och sen även kollat på OS kvalet i handboll som Sverige tyvärr förlorade men det är bara att ta nya tag tills i morgon då Kuba står för motståndet.

Nu vet jag faktiskt inte vad jag ska göra men funderar starkt på att gå och lägga mig, kanske läsa lite eller bara sova. Väntar även på ett telefon samtal från en person :) Hörs i morgon, Pusspuss !

Grekland: 125 dagar kvar !

Hallå igen :)

Åh vad Nattis är glad idag :D förutom det med begravningen och så.. men annars är jag helt sjukt glad :) Pga massa anledningar, livet känns riktigt bra och helt underbart :D

Nej nu ska jag fortsätta kolla på OS kvalet i handboll mellan Sverige och Tyskland som tyskarna leder med 15-13.

Hörs senare. Puss


hallå alla söta :)

Just nu sitter jag i vardagsrummet med min laptop och skriver lite.. har nyss ätit middag med familjen också.

Var på begravning idag med mamma.. pappas kusin roger skulle begravas, pappa och alexandra skulle också ha gått men alexandra var tvungen att jobba och pappa är sjuk så det blev som sagt bara jag och mamma som gick. Jag hatar verkligen begravningar och allt som har med det att göra så jävla hemskt. Varför kan inte bara alla få leva föralltid?!!

Nej nu ska jag fixa disken och sen städa lite tror jag. :) Hörs senare. Puss Nattis



Nattis och Elias :)

Fick nyss denna bilden av Cissi :) På mig och super söta lilla Elias :)

image101

27 Mars 2008

HEMMA IGEN :D :D Underbart skönt att vara hemma i mitt hus igen :)


Vaknade upp av larmet på mobilen vid halv 8 i morse men gick inte upp förrän runt kvart i, klädde på mig, packade ner det sista och sen gick jag och min super söta bästis ner till bussen för att åka in till centralstationen och invänta mitt tåg. Kom dit rätt tidigt så jag sprang in på pressbyrån och köpte lite frukost, vi satte oss på en bänk och invändade tåget då ringde sofias chef och frågade om hon kunde jobba.. Vi gick ut till tåget som nu stod inne på spåret stod och väntade ett tag sen kom vi på, snäll som hon är så hjälpte sofia mig på med väskan på tåget :) Tåget började åka och jag somnade så småningom :) Vaknade upp runt 20 min innan vi var framme i södertälje syd. Blev hämtad där av pappa <3 var så skönt att se honom igen, även fast det bara gått 3 dagar sen jag såg honom (För er som inte vet, jag saknar mina föräldrar,syster och katt fruktansvärt mycket när jag är utan dem) så åkte vi till ICA, handlade bla hårfärg till min syster..

Åkte hem, packade upp väskorna och slappade framför TVn, slingade syrrans hår och sen var det dags för mig att åka till träning med små tjejerna, var ensam tränare idag då pappa och alexandra är sjuka och mamma jobbade. Blev irriterad redan när jag kom upp till träningen då 96 tjejerna fortfarande inte fattat att vi inte ska dela plan utan att vi (F95) HAR HEL PLAN !! gaah vad arg och irriterad jag blir ! Men men vi körde på ändå och majoriteten av tjejerna tränade på riktigt bra faktiskt ! Ett stort plus till Linnea idag som var sjukt grym :) Efter hall träningen så var det ben,arm och mag träning.. Blev nu ännu argare för en del klagar så jävlans mycket hela jävla tiden ! Hur svårt kan det vara att fatta att du ändå inte slipper hur mycket du än klagar ?! men i alla fall.. blev hämtad av pappa och alexandra efter träningen åkte då direkt för att hämta mamma från jobbet, fick ha ett trevligt samtal med super söta Daniel på telefon i bilen :) stannade vid MAXI på hem vägen, köpte ny hårfärg till syrran eftersom hon inte var nöjd och lite glass mm :) Kom hem och satte mig vid datan (som vanligt), åt middag (KLOCKAN 9 !! helt sjukt måste ändra mina matvanor lite) och nu sitter jag här.

Ska snart gå upp och duscha samt välja kläder till begravningen i morgon :(

Pusspuss

Grekland: 126 dagar kvar !

God natt alla där ute :)

Nu ska vi snart sova :) tänkte bara blogga lite först, dagen har varit super bra. Kvällen spenderades framför TVn och filmen bee movie :) riktigt rolig faktiskt. När nästa inlägg kommer upp så är jag hemma i Stockholm igen :) Ska bli skönt men ändå tråkigt.

Vill ni veta en sak allesammans.. Det finns en kille som jag tycker är helt sjukt fin :) <3 men mer än så säger jag inte just nu :p hihi ;)

Sov sött allesammans :) PUSS

26 Mars 2008

Hallå allesammans :)

Idag började dagen med att sofia åkte till körskolan i morse och övningskörde och jag låg hemma och sov vidare :p blev väckt runt 11 tiden då vi gjorde oss i ordning och åkte till Linné för att umgås med Fredrik från Sofias skolan.

Mycket trevligt faktiskt, åt på grekrestaurang och gick sedan hem till honom och var där ett tag. Just nu är vi hemma och väntar på att Jimmy ska komma hit :) senare ska vi väl ta oss till Almir. Vi hörs i morgon då jag är hemma igen :D Pusspuss

Grekland: 127 dagar kvar !

25 Mars 2008

Grattis till Markus på din 18 års dag och till Amar på din 19 års dag :) <3

Idag har varit en riktigt skön dag, började med att vi vaknade vid 11 tiden gick upp duschade och åt frukost, slappade riktigt länge innan vi åkte in till stan kollade runt lite och tog sen en fika på Tintin :) Riktigt mysigt :) och jag älskar min Bästa vän hur mycket som helst :)Gick och köpte lite godis och är nu hemma och ska kolla på film :) super mysigt, och sen får vi se om Jimmy tittar förbi en sväng. Hörs i morgon :) Pusspuss

Grekland: 128 dagar kvar !

Göteborg ! (L)

Ja det är precis var jag befinner nu :) Så jävla underbart! Älskar denna staden.

Kvällen igår var riktigt rolig, blev hämtad vid stena terminalen av Sofia och hennes pappa :) Åkte hem till dem, fixade sängen mm åt lite, gjorde oss iordning och åkte till Almir, som fyllde 18 och umgicks lite :) Träffade även Markus och hans kompis Simon hos Almir riktigt trevligt. Följde även med honom upp till hans kompis Nacor där han skulle få tårta och så :) Trevligt att träffa massa människor :)

Åkte där ifrån någon gång runt halv 1 och när vi kom till centralen så upptäckte vi att vi hade missat sista bussen hem till Torslanda, försökte få tag på någon som kunde hämta oss men det gick inte så bra, drog till doken och åt lite sen så tillslut blev det en taxi hem. Var väl hemma vid 2 tiden tror jag. Somnade runt 3 om jag minns rätt.

Nu sitter jag här i Sofias säng och försöker komma på något att göra idag :) Men vi hörs senare :) Pusspuss

Hemma i Sverige igen :D

Hej allesammans, vill först och främst be om ursäkt för att jag inte har skrivit sen i torsdags men har inte haft tid, lust eller tillgång till en dator. men nu är jag iaf hemma i sverige igen, närmare bestämt hos min bästa vän Sofia i Torslanda :) helgen var varit sjukt lyckad tycker jag, lite mindre bra väder bara men annars helt okej :D vi åkte tyvärr ut i kvarten men deppade inte ihop för det. mycket bra genomförd turnering av tjejerna även fast domarna var på danskarnas sida. såg även en sjukt snygg kille på tåget på väg ner till götet i torsdags också :) verkligen ojojoj ;) en lite större uppdatering om danmark och så kommer senare :D pusspuss

God morgon nu sticker vi :D

Ja om 40 minuter kommer Farfar och hämtar oss för att köra oss till Södertälje Syd där vi tar tåget ner till Göteborg och senare färjan över till Danmark. Ska bli riktigt kul och åka nu :) Nästa gång vi hörs så är jag antingen på tåget, färjan eller framme i Danmark. Ha en underbar dag ! Puss Nattis 

19 Mars 2008

Hemma från skolan idag också, har städat en massa idag, packat och gör det fortfarande.

Haft träning med små tjejerna idag också, det gick bra för en del mindre bra för vissa andra.
Men alla verkar taggade inför i morgon, då smäller det !

Har tyvärr inte tid att sitta här och skriva mer nu, måste packa klart !

Bloggar i morgon bitti innan jag åker eller på tåget eller färjan.

För er som inte vet så åker jag till Danmark i morgon med familjen och 95 tjejerna och ska spela Rödspätte cup ! Så jag befinner mig i Danmark Torsdag-Måndag sen i Göteborg Måndag till Torsdag så om en vecka är jag hemma igen ! Ha det super, hörs i morgon, Pusspuss !

Grekland: 135 dagar kvar !

God morgon..

God morgon alla människor där ute, och ha en riktigt bra dag ! :)

18 Mars 2008

Som tidigare nämnt var jag hemma från skolan idag, har inte gjort så mycket städat och packat lite.. tog en promenad till affären och köpte kladdkaka som jag och syrran mumsade i oss.

När pappa kom hem så åkte vi först till apoteket, hämtade mediciner och lite så, sen direkt till vårdcentralen för att syrran skulle kolla sin axel som hon har ont i, sen till skärholmen för att växla pengarna till danska.

Såg min underbara älskling Mira och hennes söta mamma i skärholmen och skrämde henne lite :p haha det var lite små roligt, pratade en stund, åkte till willys och ica för att handla lite, hem till familjen lundbeg och hämtade lite saker till danmark, hem och lagade middag åt och åkte för att hämta mamma från skolan. Ska nu snart sova, dock packa lite innan. Hörs i morgon, Pusspuss !

Grekland: 136 dagar kvar !

Lugna favoriter och packning...


image100Ja det är precis vad jag gör nu, packar och lyssnar på lugna favoriter. Hur packningen går är en helt annan femma.. Vet aldrig vad jag ska ha med mig när jag ska åka iväg. Och nu måste jag ha extra mycket saker med mig.. eftersom det först är rödspätte cup i danmark med 95tjejerna sen ska jag ju stanna kvar i göteborg, ska bli så jävla underbart. Har ju inte varit där sen i somras :( men nu ska jag fortsätta.. Puss





Hemma..

Det är precis vad jag är.. Hemma från skolan.. IGEN ! Kände redan igår att träning i morse inte var något för mig. Har så jävla ont i halsen som aldrig vill gå över ! Gick upp och tog en dusch i morse och kände att jag har fått ännu ondare i halsen så jag blir hemma från skolan idag.. Vill ju inte vara sjuk till Danmark, dit jag åker tidigt på Torsdag morgon ! :D Ska bli super kul, sen att jag stannar kvar i Göteborg ett par dagar efteråt är ett stort plus ! Nej nu ska jag kila ner till affären och köpa något som kan trösta mig :) dvs kladdkaka ! :D Hörs senare. Puss

17 Mars 2008

Helt underbart ! Sov ungefär 14 timmar i natt ! Sjukt härligt.

Vaknade upp i morse gick och duschade. när jag kom ut från duschen blev jag ordentligt chockad.

DET SNÖADE UTE !!

Men som tur vad hade det slutat innan jag skulle åka till skolan.. Så jag tog min nya skinnjacka, vilket skulle senare visa sig vara riktigt dumt !

Började dagen med att jag och becca skulle ha handledningssamtal med Maria men eftersom Becca var sjuk så blev det inget så jag satte mig och jobbade med annat istället. Hade lunch och sen naturkunskap med massa redovisningar.. lunch igen och sedan musik, alltid lika roligt :D och avslutade dagen med 1 timmas läsning.

Vid detta lagret snö/regnade det, inte mysigt och riktigt kallt ! Åkte till idrottshuset kom in där som en blöt hund ! Helt genomblöt. Pratade lite med Lena, läste lite och kollade på P97´s träning, Pappa och alexandra kom och vi började dagens träning med 95 tjejerna ! Det gick bra, är nu hemma har nyss ätit middag ska packa träningsväskan tills i morgon och sen sova :) Hörs i morgon. pusspuss !

Grekland: 137 dagar kvar !

16 Mars 2008

Går dagens inlägg kommer en dag sent !



Gick upp runt halv 10 tiden idag, klädde på mig gick ner och åt lite frukost. Åkte ner och dömde 3 matcher i idrottshuset efteråt så blev jag upphämtad av pappa och alexandra åkte och hämtade ut min nya skinnjacka som jag ÄLSKAR ! och sedan till farmor och farfar, fick massa fika och godis :D Åkte hem åt lite gick och la mig och kollade på tv och somnade direkt..

Blev väckt av pappa som frågade om jag ville ha middag, jag var så jävla trött så jag valde att sova. Så jag somnade runt halv 6 tiden helt underbart !

Puss nattis

Grekland: 138 dagar kvar ..

15 Mars 2008

Kvällen/natten igår var väldigt lyckad tycker jag, även om jag fick ta hand om en del personer :p men riktigt roligt var det ! kom hem någon gång runt kvart över 3 om jag minns rätt, somnade på en gång helt underbart. Gick upp tidigt idag för att åka ner till idro och döma, 9 matcher trodde jag men det blev tillslut hm 13 eller 14 stycken. Riktigt jävla jobbigt rent ut sagt. men pengar ;)

Är hemma nu och har små tjejerna här på övernattning, hm kul? jodå men jävligt jobbigt. 12-13åringar som springer runt och skriker :p

nu ska jag gå ner och vara social, upp tidigt i morgon dock för att döma igen sen spela match. Hörs i morgon, pusspuss !

Grekland: 139 dagar kvar !

Hos älskling..

Sitter just nu i soffan hemma hos min älskade jozzan, är här med carro, becca, matte, matte´s kompis johan, jozzan så klart och hennes syrra erica :) Alla andra håller på och göra sig i ordning just nu men jag som redan är klar sitter här i soffan som sagt och inte gör mycket alls :p nej nu ska jag inte sitta vid datorn något mer. Puss

14 Mars 2008

Grattis Pandora älskling på din 4års dag, Tessan & Jonne på era 19års dagar och Matthias på din 18års dag ! <3


Hej allesammans, nu har jag precis duschat och smörjt in mig ska snart bestämma kläderna till kvällen.

Var i skolan idag, hade psykologi.. hm den var väl intressant eller vad säga du jozzan? ;)

Ska nu göra mig i ordning för kvällen, som blir fest hos Jozzan för att fira henne själv, becca och matte :) Mycket mys, kanske kommer in ett inlägg sent i kväll/natt elelr i morgon bitti. Ha en super bra fredagskväll allesammans, Pusspuss !

Grekland : 139 dagar kvar !

Göteborg !

Så nu var det bokat, är i göteborg 24-27 Mars :) åker hem 9.42 Torsdagen den 27 Mars :) Längtar ! <3

13 Mars 2008

Hemma från skolan.. är sjuk igen :/ :( men ska fan dit i morgon.. men inte träna handbollen på morgonen, och kommer inte att spela i morgon kväll heller. :( men känner mig bättre och bättre för varje timma som går..
dagen idag då..

Sovit ganska länge var på träning med små tjejerna och sen hade vi föräldramöte som gick helt okej men lite tjafs som vanligt.. har varit hemma ett tag nu.. ska snart sova men ska boka tågbiljett så jag kommer hem från göteborg också ;) tror det blir så att jag åker hem på torsdagen den 27/3.. nej nu ska jag kolla vidare på biljetter.

Hörs i morgon, Pusspuss !

Grekland: 140 dagar kvar !

Riktigt jävla less...

Det är precis vad jag är !

F
örstår inte hur du kan kalla mig din vän, eller egentligen inte hur jag kunde kalla dig för min vän !
Du vet hur jävla jobbigt jag har det men ändå kan du verkligen inte låta bli ?! Tänker inte gå in på vem eller vad personen i fråga har gjort för det vore att sjunka till den personens nivå ! Du är så jävla dum i huvudet, ena stunden är du hur gullig som helst och verkligen beter dig som en vän sen helt plötsligt vänder du tvärt och blir en sån jävla bitch. Snackar skit om mig och vänder om totalt ! Sen när man konfronterar dig om det så nekar du.. Fattar du inte att jag har andra vänner som berättar allt för mig?! Tycker du är riktigt jävla larvlig, som snackar bakom ryggen på en och tror att man inte får veta något, låtsas som om allt är som vanligt när vi är i närheten av varandra, och sprider rykten om mig..

Fattar inte hur man som person kan göra så, att man spelar att man är vän med någon sen vänder sig om och snackar skit om samma person man precis var "bästa" kompis med..

I mina ögon så är du inget alls längre !

12 Mars 2008

Grattis till min morfar som skulle ha fyllt 76 år idag ! Saknar dig varje dag, älskar dig ! <3


Hemma från skolan idag pga aa en sak, ingen träning för mig i dag heller pga massa jävla plugg !

Tycker att allt känns så jävla segt just nu i livet, har så jävla mycket i skolan och göra plus en massa handboll och massa resor mm.

Åker lixom till Danmark om 1 vecka (nästa torsdag) och är där till och med Måndag, från Måndag till Onsdag,Torsdag eller Fredag är jag i Göteborg. Och där var hela lovet borta..

Ser dock fram emot helgen riktigt riktigt mycket, först är det match på fredag mot Skuru (hoppas det halsonda har släppt tills dess) sen fest för Jozzan, Becca och Matte som har fyllt och fyller 18 ! Upp tidigt på Lördag för att döma, sen hem och ta emot mina små tjejer som ska äta middag och sova här, sen upp tidigt och döma på söndag igen sen match mot Lindesberg på söndag kväll. :D Riktigt mys helg faktiskt :D

nej nu ska jag ta en dusch och sen sova.. läääänge börjar inte skolan förräns 13.25 i morgon ! Underbart. Hörs i morgon eller kanske senare ikväll. Pusspuss !

Grekland: 141 dagar kvar !

11 Mars 2008

Riktig skön dag idag :)

Hade tema dag idag, och temat var MOD. Något jag tycker är väldigt viktigt faktiskt. Fick lyssna på riktigt bra föreläsningar av bla justitiekanslern Göran Lambertz och även Gustav Fridolin (se bilder längre ner)

Åkte sedan till Östertälje, där jag träffade en mycket snäll och söt person :) Och blev upp hämtad av pappa :)
Åkte hem och sen direkt till idrottshuset för att lämna nycklarna till idro.. Är hemma nu, har ätit tagit en lååång och härlig dusch och ska nu faktiskt ren bädda sängen och sen sova faktiskt ! Hörs i morgon, Pusspuss !

Grekland : 142 dagar kvar !



image99image97

Göran Lambertz och Gustav Fridolin

10 Mars 2008

Hej allesammans :) har ganska nyligen kommit hem från träningen med mina små tjejer. Hade ute fys vid Brosjön idag eftersom det skulle vara matcher i idrottshuset hela kvällen. Var hemma från skolan idag, var på tok för trött efter helgen. men imorgon är jag tillbaka igen :) nu ska jag ta ett bad sen glo på tv lite och sova. inlägget om helgen kommer i morgon istället. Hörs i morgon ! Pusspuss !

Grekland : 143 dagar kvar !

(mobilbloggar) 9 Mars 2008 hej allesammans, sitter just nu i minibussen

DSC00436.JPG
(mobilbloggar) 9 Mars 2008 hej allesammans, sitter just nu i minibussen på väg hem. Har på ett ungefär 154 km kvar till sthlm. Vi slutade på femte plats, kärra vann finalen mot skuru. Är faktiskt nöjd med helgen ändå, finns inga mer underbara tjejer och ledare ! Ni är bäst, kommer nog inte orka blogga när jag kommer hem så detta blir dagens inlägg. Kommer komma ett långt inlägg om helgen i morgon förhoppningsvis. Hörs i morgon. Pusspuss ! Grekland: 144 dagar kvar !

(mobilbloggar) 8 Mars 2008 hallå allesammans! Är just nu på rummet%2

DSC00468.JPG
(mobilbloggar) 8 Mars 2008 hallå allesammans! Är just nu på rummet med sara. Har haft en rolig dag. Men dock förlust mot kärra i morse med 26-21 om jag inte minns fel och vinst mot skövde med 34-21. Och nu var det så om kärra slog skuru skulle vi gå vidare till semi final men skuru vann dock med 5-6 bollar. Blev middag på ett mysigt ställe. Sedan åkte vi ett par stycken till hallen för att kolla på bjurslätt sävehof. Vann sävehof så gick dem och rp till semi men bjurslätt vann och gick då till semi tillsammans med sävehof. Nej nu ska jag krypa ner i sängen och kolla på tv. Spelar match om 5-6 plats i morgon kl 13. Hörs i morgon! Pusspuss Grekland: 145 dagar kvar ! P.s
Träffade även min söta vän almir idag :)

(Mobilbloggar) hej :) är just nu på hotellet och pluggar naturkunska

DSC00462.JPG
(Mobilbloggar) hej :) är just nu på hotellet och pluggar naturkunskap. Förlorade matchen i morse mot kärra med 26-21. Men vi kämpar vidare. :) nu ska jag fortsätta med pluggandet. Puss

(mobilbloggar) 7 Mars 2008 grattis till min bästa vän christian samt s

DSC00460.JPG
(mobilbloggar) 7 Mars 2008 grattis till min bästa vän christian samt super söta david på era 18års dagar. sitter i mitt och saras rum just nu och ska snart krypa ner under täcket och sova. Vi spelade lika i dagens match mot skuru 19-19. Möter kärra kl 9 i morgon så nu är det sova som gäller. Hörs i morgon. Pusspuss Grekland: 146 dagar kvar !

(Mobilblogg) hej allesammans, just nu sitter jag i bilen eller minibussen%

DSC00459.JPG
(Mobilblogg) hej allesammans, just nu sitter jag i bilen eller minibussen rättare sagt. Vi har väl inte så jätte långt kvar runt en timma kanske. Åker i samma bil som tessan, hennes mamma och pappa, sara (bolmen) hennes mamma och lillasyster. Sitter just nu och pluggar psykologi, är faktiskt snart klar med den. Känns riktigt skönt eftersom den inte ska vara inne förräns den 6april. Nej nu ska jag fortsätta plugga, hörs senare! Puss Nattis

God morgon :D

Riktig härlig morgon idag, vaknade upp för en timma sen och såg att solen var påväg upp :) Gick och tg en dusch och åt frukost. Just nu håller jag på och göra mig iordning ska sedan vid 9 tiden springa ner till ICA en snabbis och inhandla det sista jag behöver inför resan och helgen.

Är så jävla taggad inför sm nu :) Nu tar vi hem ett andra SM Guld :D Kommer mobilblogga under helgen så ni vet vad som händer :)

Nej nu ska jag fortsätta göra mig iordning :) Hörs senare idag/ikväll.

Puss Nattis

6 Mars 2008

Grattis till min bästa vän Sofia´s pappa Peter på din födelsedag :) <3


Hemma idag, är helt frisk nu :) Känns skönt in för helgen. Har faktiskt bakat och städat idag. Känner mig duktig.
Sedan dags för att åka hem ifrån upp till Storvretshallen och träning med 95 tjejerna, var dock bara med på ett litet "möte" på 5-10 min sen var jag tvungen att promenera ner till idrottshuset för egen träning :) Helt okej träning idag faktiskt, hade möte efteråt om helgen och alla verkar faktiskt hur taggade som helst, nu ska vi ta vårat andra SM-GULD tjejer :D

Ska packa klart nu sen nana :) Hörs troligtvis i morgon bitti innan jag åker :) Pusspuss

Grekland : 147 dagar kvar !

5 Mars 2008

Riktig jävla pissdag idag också !

Grekland: 148 dagar kvar !

4 Mars 2008

Grattis Jozzan och Becca min älsklingar på era 18års dagar :) <3



Riktig jävla piss dag i dag mer än så skriver jag inte !


Grekland : 148 dagar kvar !

3 Mars 2008

Seg dag idag, vaknade runt 6 tiden gjorde mig i ordning för skolan, åkte till skolan som började 9.15 och idag gick jag ända till 16.35.

Åkte med min älskling Mira hem efter skolan, träffade Henke på tågstationen i Farsta :) Mycket trevligt. Kom hem till Mira käkade och gick igen :p skulle till SL-hallen för att spela match mot AIK som vi torska.. inte mycket mer att säga än så.

Blev hämtad av pappa, åkte till Idrottshuset för att låsa och larma är nu hemma och ska packa väskan tills i morn och sen sova, underbart :)

Känner att jag börjar bli sjuk nu också så halstabletter och te hela tiden som gäller :) Hörs i morgon, Pusspuss !

Grekland : 149 dagar kvar !

God morgon världen :)

vilken underbar morgon förutom att det har SNÖAT i natt ! USCH, trodde att det skulle bli vår på riktigt nu men nej nej det ska komma lite snö igen. Ber om ursäkt för det mycket korta inlägget igår men hade ingen lust, ork eller tid. Just nu har jag varit vaken i ungefär en timma men inte ens börjat klä på mig, sminka mig eller så :p suttit vid datan istället, usch nej nu måste jag göra mig i ordning. Kommer ett sent inlägg ikväll men kanske kanske bloggar från skolan, får se om jag hinner. Färgade ju håret igår också, eller ja syrran gjorde det på mig :) Riktigt nöjd faktiskt. Inte så stor skillnad bara lite mörkare :)

Dagen idag; möta mira och matte i älvsjö runt 9 tiden för att åka vidare till skolan, skola 9,15-16,35, hem till min älskade mira och vara där en stund och sedan ta mig till SL-hallen för match mot AIK som börjar 19;45.

Ha en super bra dag allesammans, Puss nattis


UPDATE: Före och efterbilder på håret kanske kommer in i morgon eller senare i kväll.

2 Mars 2008

Dagen tanke går till min pappas kusin Roger som idag runt 18 tiden avled efter en lång tids cancer :( vila i frid ?


Vaknade upp i morse med ont i halsen :( men det har börjat gå över :) var och handlade med familjen lite sen städat. ska färga håret nu :) hörs i morn. Pusspuss !

Grekland : 150 dagar kvar !

1 Mars 2008

Grattis Micke kusinen på din 18års dag, samt Jakob på din 18års dag och Matilda och Maria i min 95 tjejer på era 13års dagar :) <3



Hallå :) just nu sitter jag hemma hos mira med ja just mira och carro. hålelr på och göra oss i ordning för att snart röra oss hem till kajs och kvällens tjejmiddag med alla tjejerna från klassen :) ska bli super mys :) kommer nog in bildern i morgon eller så fort som möjligt :)

Var hos madde, peter, cissi och lilla elias på lunch idag :) vilket var väldigt trevligt och mysigt :) super god mat var det också :) och lillen var verkligen så liten :) men super söt..

Åkte hem och hade snabbt besök av farmor och farfar :) och sitter just nu som tidigare nämt hos mira :)

Hörs i morgon. Pusspuss !

Grekland : 151 dagar kvar !

God morgon :)

Hej allesammans, är lite smått stressad nu. ska bort på lunch hos familjen thor-backman :) ska bli super mysigt. måste göra mig klart nu så vi kan åka snart. bloggar nog hos mira senare annars blir det en mobilblogg :) ha en super mysig lördag allesammans. Puss nattis

RSS 2.0