Nu får jag skärpa mig på riktigt!

Riktigt kass uppdatering igen! Fy skäms Nathalie. Jag ska bättra mig jag lovar. Dock kanske det inte är så kul för er att läsa min blogg just nu som handlar om absolut inget alls..

Nu måste jag faktiskt ta och sova innan jag somnar med ansiktet på tangentbordet men från och med i morgon ska här uppdateras en massa! Puss

Fredagsmys

Har haft en riktigt mysig fredag som bland annat har innehållt en sväng till solariet med JP och Sofie, bankärenden och sen shopping med Sofie.

Har nyss ätit en super god middag och ska nu ta en lång skön dusch. Sen blir det att krypa ner i soffan med ostkaka med grädde och sylt och kolla idol.

Sen blir det att sova, match i morgon och jag är riktigt taggad! Ha en bra kväll , puss

Dags för en uppdatering, ja Mira !

Återigen glömt av bloggen hela och hållet. Om ni vill ha en liten sammanfattning på vad jag har gjort de senaste dagarna så får ni tyvärr ingen. Har faktiskt knappt någon aning om vad jag har gjort förutom att jag umgåtts med mina favoriter massor :)

Igår planerades massor inför nyår med mina tjejer, och det kommer bli så grymt ! Ser fram emot det riktigt mycket.

Just nu har jag den roliga tvättstugan som jag springer fram och tillbaka till, ska ta och diska och städa upp här hemma också. Ibland saknar jag verkligen att bo hemma !

Nej nu ska jag sätta fart, ha en bra dag så hörs vi senare. Puss

Här får ni en liten före och efterbild på håret.


Match uppladdning

Match i morgon och uppladdningen har börjat för länge sen. Har sovit ut riktigt ordentligt idag, städat upp här hemma, varit och handlat och nu sitter jag i soffan och myser.

Har precis slängt i mig en massa tacos så nu är magen mätt och belåten. Kvällen kommer spenderas precis där jag befinner mig nu, i soffan med lite gotte. Sen blir det till att sova tidigt så jag är pigg och alert till matchen i morgon.

Hoppas ni alla har en jätte mysig lördagskväll. Puss på er


Fredagsmys

Ska ner till hallen och kolla på herrarnas B-lag spela match nu snart, sen efteråt blir det mys med systrarna Persson :)

Vet inte direkt vad jag ska blogga om därför har det inte blivit några inlägg, har fortfarande ingen aning om vad jag ska skriva. Försöker ta en bra bild på håret också men det går inte. Kan inte riktigt fånga färgen på bild men det kommer.

Ska äta upp min middag nu sen börja göra klart de sista innan jag drar. Vi hörs senare, Puss

Förresten, en del till nyår är fixat nu!! GLÄDJE ! Kommer bli så grymt !


Gårdagen

Hej, jag glömde totalt bort bloggen igår.

Var med Emmy hela dagen och bara tog det lugnt. Kollade på TV, åt godis, lagade middag och sen åkte till träningen. Var en riktigt rolig träning igår. Hade en "gästtränare" och det märktes att vi skulle göra saker vi inte var vana vid för alla skärpte till sig rejält. Bara hoppas att alla fortsätter vara så super koncentrerade.

Efter inneträningen som bestått av en massa spring så var det intervaller. Något jag kände på mig att benen inte skulle orka med, men det var sköna och bra intervaller.

Nu ligger jag bara i min ena soffa och tar de lugnt. Har fått ont i halsen igen, kul ! Ska försöka äta lite snart om jag orkar resa mig från soffan. Vi hörs senare, och då kommer en bild på håret. Puss

Sovdags

Träningen gick okej idag, mer än så skriver jag inte om den. Lovade ju er en bild på håret men det får vänta tills i morgon eftersom jag glömde ta en innan träningen och nu är håret duschat och blött så då är det en aning svårt att ta en bra bild.

Ska ta och krypa ner i sängen nu och sova, somna före 12?! Hoppas jag på, var ett bra tag sen jag gjorde de sist. Sov så sött så hörs vi i morgon, Puss på er

Tillbaka igen

Orsaken till att det inte blivit några inlägg på ett par dagar är för att någon person tyckte den skulle vara lite rolig och hakade sig in på min blogg och ändrade lösenord men nu är jag tillbaka igen!

Under denna helgen har jag hunnit med en hel del faktiskt, i fredags hade jag Emmy, Malin och Tanja här på lite myskväll med pizza och idol och självklart en massa skit snack ;) Hel mysig kväll som jag uppskattade massor!

Lördagen blev lugn eftersom det var match i söndags, JP kom över, vi kollade på TV och även denna gången en massa skit snackande ;)

Söndag då som jag nyss skrev, match. I Karlshamn, ännu ett nytt ställe jag aldrig varit på tidigare. Vinst i matchen 34-26 tror jag. Härligt!

Idag har jag hunnit med en väldans massa, var uppe och sprang halv 10 i morse, sen hem och lagade en super mysig frukost. Ägg, bacon, mackor, oboy och massa mer gott. Sen blev det en promenad upp till ICA för att veckohandla lite och efteråt.. ett besök hos frisören. Klippt och färgat håret. Riktigt nöjd faktiskt, dock syns de inte att jag har klipp mig eftersom de bara blev topparna. Men nöjd är jag som sagt!

Nu håller jag på fixa middagen, snart dags för träning. Vi hörs efter den, och då kommer en bild på håret. Puss på er

Riktigt dålig dag...

Börjar med gårdagen, vinst i matchen. Min insats.. Den var inte alls som den brukar. Rent ut sagt missnöjd med min egen insats.. Var med JP en stund igår kväll/natt och bara satt och pratade massa skit.

Dagen idag.. Vet inte ens vad jag ska säga om den.. Degat hela dagen, sen var det träning som inte alls gick bra för mig.. Det enda som gick bra var på gymmet. Handbollen vill jag inte ens prata om..

Nu är det mat dags och sen sova och glömma bort denna dagen. Vi hörs i morgon, Puss


Sängen ser så lockande ut!!

Lägenheten är nu helt städad, inget damm någonstans och ingen odiskad disk. Sängen är ren bäddad och ser så lockande ut. Alldeles fluffig och mysig, vill bara krypa ner och sova mer. Men istället måste jag hålla mig vaken några timmar till för att tvätta klart.

Sen blir det verkligen till att sova någon timma till, match ikväll och då måste jag vara pigg !! Första hemmamatchen på IH för mig. Min fjärde match på IH blir det dock ikväll, men första med IH som hemma hall och OV som lag.

Ska som sagt tvätta klart och sen sova, sen blir det en lång mysig promenad för att börja ladda mentalt inför matchen. Sen hem och bara dega framför TVn. Strax efter 5 tiden idag kommer min vän JT för att ge mig lite middagssällskap innan han är så snäll och kör ner mig till samlingen.

Nej nu ska jag ner i tvättstugan igen, sen när jag kommer upp så blir det en stor mysig frukost. Ha en underbar dag allesammans, Puss

Nu skärper jag mig

Im back on track så att säga. Måste ju börja uppdatera igen så att inte Emmy blir allt för ledsen.

Har inte så mycket att säga om de senaste dagarna, allt ser ut som det brukar. Enda skillnaden var att min syster var och hälsade på i förra veckan. Hade riktigt mys.

Annars är det som vanligt, äta, träna, sova. Mitt underbara liv. Är nog inte så kul att läsa om det, jag gör ju samma saker varje dag.

Nu är det dags att krypa till sängs, match i morgon kväll men först tvättstugan 07.00! Verkligen jätte kul.

Puss

RSS 2.0