GOTT NYTT ÅR !

Hej allesammans, tänkte bara ta och önska er ett gott nytt år och hoppas ni har en underbar kväll. Jag ska nu hoppa in i duschen och börja göra mig i ordning för en underbar kväll med mina älskade vänner ! Vi hörs i morgon, pusspuss


God Natt !

Jag somnade till slut i natt .. eller i morse kanske jag ska säga. Somnade äntligen runt 07.45 efter jag varit uppe och ätit lite, sov till 12 tiden och är helt slut. Ska ta och krypa ner i sängen nu så jag är pigg tills i morgon.

Ska faktiskt kolla på Twilight igen.. Hm vad blir det femte gången nu, även fast jag vet exakt vad som händer så är den lika underbar ändå !

Nej vi hörs i morgon allesammans, pusspuss

Varför jag?!

Klockan är nu 03.56 och jag har sovit exakt 0 minuter denna natten..

Okej visst jag sov till 15.30 idag på dagen och ja jag har vänt på dygnet men jag har även svårt att sova..
När jag sover på nätterna så vaknar jag flera gånger pga mardrömmar, visst det låter super töntigt och larvigt men det är riktiga mardrömmar som skrämmer mig enormt mycket och gör att jag har svårt att somna om. Men att sova på dagarna är helt okej, det känns tryggt och jag är inte alls rädd.. Kanske för att jag vet att det är folk runt om kring mig som är vakna och skyddar mig..

Jag vill slippa dessa mardrömmarna och sova normalt igen !!

Just nu ligger jag och ser på Twilight för fjärde gången, älskar verkligen den filmen ska se klart den nu sen försöka somna.. Vi hörs om ett par timmar. puss

En underbar dag


Hej igen allesammans, lite sent inlägg men jag har inte orkat skriva tidigare. Loggade in på bloggen för ett par timmar sen men hade ingen lust eller ork att skriva då kände jag.

Hur har min dag varit idag då.. Helt underbar, letat efter nyårsklänning men hittade ingen tyvärr, sen avslutades dagen med bio tillsammans med min syster. Vi såg filmen twilight och jag blev kär. Helt klart den bästa filmen jag någonsin har sätt. Helt underbar ! Mamma och pappa hämtade upp oss efteråt och vi åkte hem. Nu ska jag faktiskt ta och kolla på Twilight igen, så underbar var den ! Vi hörs i morgon, massa pussar !


(Och hur snygg var inte en av huvudrolls innehavarna Robert Pattinson (Edward) i filmen?! Enormt snygg !)


Shopping och bio

Hej bloggen !

Idag är jag riktigt trött och vill helst bara ligga i sängen och inte göra något alls.
Har redan varit i skärholmen en sväng och letade efter nyårs klänning men gav upp, helt sjukt mycket folk. Är hemma nu och har ätit ska åka på bio med syrran om ungefär 30 min ska se twilight, och eftersom vi tog halv 7 bion så är vi inte hemma allt för sent =) nej nu ska jag kolla på the hills innan vi åker. Hörs senare, Puss !

Juldagen förbi också

Nu är det ett år kvar tills nästa juldag, undra vart man kommer spendera den.. Är super inställd på att flytta nu, men vill ju kunna åka hem under julen hoppas det funkar =)

Har haft en riktigt mysig dag med familjen idag, bara umgåtts, spelat spel och njutit av varandras sällskap. Älskar verkligen min familj, och att umgås med dom. Även pratat lite med mitt hjärta Mira om nyår vilket jag ser fram emot enormt mycket , allt kommer bli så lyckat !

Känns som om julen bara har sprungit förbi och utan snö också. Har inte känts som på riktigt förutom när man är här inne i huset eftersom mamma och pappa är galna i julpynt. Ska försöka komma ihåg att fota lite så ska ni få se hur det ser ut under julen här hemma.

Nej nu orkar jag inte skriva mer, kanske ska ta och sätta på en ny film eller kanske städa upp lite.. Alla julklapparna ligger på golvet, fy nattis. Nej vi hörs i morgon, pusspuss

Merry Christmas !

Jag vill bara önska er alla en God Jul, hoppas ni får massor med presenter och god mat. Just nu sitter jag här i vardagsrummet med mormor och inväntar Kalle Anka och co.

Har redan ätit lunchen med all fisk och så med familjen, mormor, farmor och farfar som åkte hem för en liten stund sen. Så nu är det bara att invänta kalle och sedan kolla på kan du vissla johanna medans mamma och pappa fixar maten sen kommer tomten ! =)

Ni får ha en underbar jul afton allesammans så hörs vi i morgon !

Massa jul pussar på er alla !

Snart är det julafton !

Om ett par timmar så har tomten redan lagt ett paket i min julstrumpa som hänger bredvid min säng, sen är det massa julmys hela dagen med familjen och släkten.. Längtar så mycket, blir alltid som ett litet barn runt julen.

Har varit vid jossans grav och tänt ljus nu på kvällen och även hos pappas mormor och morfar i södertälje. Ska krypa ner och kolla på film nu och somna in. Kommer ett litet inlägg i morgon någon gång. Sov sött. Puss

Dan före dopparedan

Imorgon är det dags, julafton ! (= usch va mysigt det ska bli, klädde granen igår och la ut alla julklapparna under den. Mamma har stått och gjort en massa julmat och allt är som det ska ! Bara mitt rum som ska städas lite sen är det klart. Vilket jag ska ta och göra nu, så det kommer en en till uppdatering senare, Puss !

trött? nej verkligen inte

Jag känner mig inte trött överhuvudtaget, är super pigg och kommer inte kunna somna än på ett par timmar.. Har precis varit nere och gjort lite mat som jag ska stoppa i mig nu samtidigt som jag kollar på Beck.

kommer en lite längre uppdatering om vad jag gjort idag om ett par timmar. hörs då! puss

Tack allesammans !

Tack alla ni som gjorde min gårdag i Katrineholm underbar !

Dagen började med att gå upp strax efter 7 för att göra sig i ordning och åka iväg kvart över 8. Kom på i bilen att jag glömt mitt vaseline hemma så det blev ett snabbt stopp på statoil för att köpa lypsyl och sen rullade vi iväg till Södertälje Syd så jag och syrran kunde ta tåget till Eskilstuna för att sedan byta till nästa tåg mot Katrineholm. Slängde iväg ett sms till Lina när vi kommit till Eskilstuna att nu är jag i Eskilstuna och fick till svar nu ska jag lämna Eskilstuna och efter ett par sms fram och tillbaka så kom vi på att vi båda skulle till Katrineholm och vi skulle ta samma tåg, så jag och syrran fick mycket trevligt sällskap av söt Lina ! Men jävlar vad kallt det var i både Eskilstuna och Katrineholm. Vi kom fram till Duveholmshallen och började med att titta på Sthlm-GBG killarna. Sedan var det handboll hela dagen fram till mamma och pappa kom och hämtade oss runt halv 9 tiden.

Fick träffa många av min underbara vänner, bla Lina som sagt, Bardia och Klara =) Några jag inte träffar allt för ofta. Träffade även Jozz och Kajs som jag träffar i princip varje dag ;)

Ja, det var väl min gårdag i stora drag. Nu måste jag ta och städa klart mitt rum får middags gäster om ungefär 2 timmar.. Bråttom, bråttom ! Hörs i kväll !
φίλημα !

19 December 2008

19 December idag.. en jobbig dag för mig och många andra.

Den 19 December 2006 så togs något vi älskade ifrån oss, våran älskade Josephine. Idag är det två år sen detta inträffade, en dag då jag har försökt vara glad och skratta fastän jag gråter på in sidan. 19 december kommer alltid vara en dag i sorg, idag, nästa år och även om 10 år. En sorg som aldrig kommer att försvinna, men ändå en glädje när jag tänker på alla fina minnen vi hann skaffa tillsammans och en glädje och trygghet jag känner när jag vet att du sitter där uppe och vakar över oss alla.

Idag har jag faktiskt hunnit med en hel del, började dagen med julavslutning klockan 10 i skolan, med fika tillsammans hela klassen efteråt och ett hej då och lycka till till våran mentor Maria som ska få barn nu vilken dag som helst. Tog en sväng till mammas jobb efteråt för att få massage och göra mamma sällskap på vägen hem, blev hämtade i Tumba av pappa, åkte till ICA sen hem och laga mat. Efteråt var det någon timmas slappis tid och sen åkte vi iväg igen, dags för IKEA och sen bio på Heron City, såg filmen The day the earth stod still, helt okej men lite små konstig tyckte jag. Ska nu ta och kolla klart på Harry Potter 4- den flammande bägaren och sen sova.. Hörs i morgon bitti,

φίλημα !


Julavslutning !

Hej bloggen !

Ber om ursäkt att jag inte bloggat på ett tag men det är pga någon jag inte tänker ta upp här !
Idag är det julavslutning, min absolut sista på Farsta Gymnasium.. Känns lite små tråkigt. När jag kommer hem senare idag så kommer en lite kort sammanfattning om de dagarna som gått. Vi hörs senare, Puss !


God Natt

Dags för mig att krypa ner under täcket med mina kakor och kolla klart på Harry Potter och sen sova. Hörs i morgon ! Puss


God morgon !

Hoppas ni alla har sovit gott !

Jag vet någon som inte har gjort det i alla fall, sömnproblemen är tillbaka. Jippi, NOT !
Jag har svårt att somna och somnar riktigt sent för att sedan vakna upp flera gånger per natt och när klockan sen ringer så kan man fan inte ta sig upp. Jag skulle egentligen ha gått upp kvart i 9 för att känna att jag tar tid att bara ta det lugnt nu på förmiddagen men självklart tog det över en timma innan jag kom upp. Men nu är jag uppe i alla fall !

Ledigdag från skolan idag men ska dock dit och skriva ett prov halv 2, wish me luck ! Lite små nervös är jag allt men hoppas det går bra.

Nej nu ska jag ta mig ner till köket och äta lite innan jag åker, är nog hemma runt 4 tiden igen.

Ha en underbar dag allesammans !
φίλημα !

..

ALL I WANT FOR CHRISTMAS IS YOU !

15 December 2008

Jag vill ha lov nu !!

Var hemma från skolan idag, har städat men är inte klar så jag ska fortsätta nu när jag skrivit klart.
I morgon är det en ledig dag från skolan men jag ska dock dit och skriva ett prov 13.30 , ingen träning i morgon kväll heller. Nej bloggen hinner jag inte med mer nu ikväll, skriver i morgon igen.
φίλημα !

Why does life contains so many difficult decisions?!

10 dagar kvar och ingen snö !!

Hej bloggen, ibland blir man verkligen ledsen. Det är nu 10 dagar kvar tills julafton och det ser ut som vår ute ! Vart är den mysiga vita snön?! Hoppas verkligen att det kommer snö innan julafton !!

Hm.. vad händer idag då.. Inte mycket alls, ska städa upp på mitt rum och sen sätta mig och plugga.. Naturkunskapsprov i morgon, det kommer gå bra hoppas jag. Blir nog även att umgås med min underbara familj idag igen. Nej jag är ledsen men nu måste jag sätta igång med städandet. Vi hörs senare !
φίλημα !

13 December 2008

Hoppas ni alla har haft en trevlig dag idag med lucia och allt. Min har varit jätte bra med handboll, mys middag med familjen och sen en fika på det. Just nu sitter jag i soffan och kollar på El Classico (Barcelona-Real Madrid för dom som inte vet vad det betyder.) Tänkte även sätta på Green Street Hooligans nu också, kolla på båda samtidigt sen sova för i morgon blir det plugg hela dagen.

Nu är jag så j*vla skoltrött så det inte är sant, vill ha lov nu nu nu !
En vecka till sen lov, kämpa nu Nattis.

Nej vi hörs i morgon , eller möjligtvis senare ikväll.
φίλημα !

God Morgon

God morgon på er allesammans, hoppas ni har sovit gott. Jag har sovit helt underbar i alla fall, inte till en början pga en sak som jag inte tänker ta upp här, men framåt mot morgonen sov jag underbart. Har varit vaken i ungefär en timma nu och har redan ätit frukost.

Nu ska jag bara ta det lugnt och kolla på film och kanske städa lite till runt 1 tiden då jag måste klä på mig för att åka ner till hallen 13.15 för att döma två matcher tillsammans med Tobbe. Sen blir det en liten sväng förbi affären och sen hem till mamma =) Pappa och syrran ska på hockey idag så dom kommer hem ännu senare.

Nej nu ska jag sätta igång filmen, ha en bra dag allesammans och en riktigt trevlig lucia dag !
φίλημα !

God Morgon !

Ännu en dag då man vaknar upp och blir så less på mörkret utanför fönstret, men snart är det jullov !

God morgon allesammans !

SNART ÄR DEN MIN !


Sista lektionen !

Nu är jag riktigt glad ! Har haft två timmars träning i morse och sen idrott där vi håller på med dans och nu ska Becca redovisa i hälsopedagogik sen skulle vi egentligen ha ungefär två timmars religion men den är inställd idag eftersom våran lärare är höggravid. Så jag slutar nu om ungefär en timma ! Hem och plugga då, vi hörs senare.
φίλημα !


UPDATE:
Hemma nu, eller för ungefär en timma sen. är super trött, har äckligt ont i foten och måste plugga så nu blir det först plugg sen en powernap !

God morgon !

Nu är jag uppe, eller jag har varit vaken sen 20 minuter tillbaka och är super trött även fast jag somnade strax efter 22 igår. Men visst blir man trött av att vakna upp och se mörkret utanför fönstret, det blir jag i alla fall !

Har som jag sa igår träning nu klockan 8 på morgonen sen skola till ungefär 16-16.30 och sen blir det till att åka direkt till träningen som är mellan 18-20. Så blogginlägg kommer från skolan idag och senare på kvällen när jag har kommit hem ! Nej nu ska jag gå ner och få något i magen innan jag åker.

Ha en unnderbar dag !
φίλημα !

9 December 2008

Hej igen bloggen, detta blir dagens sista inlägg.

Sitter i sängen och kollar på Ugly Betty just nu, ska gå ner och fixa något att äta sen krypa ner i sängen och sova. Är super trött och orkar inte vara uppe längre. Men kanske ska ta lite kort om dagen innan..

Började som sagt 9.35 i morse och slutade 14.30 hade redovisningar hela dagen, min,miras och hannas gick faktiskt bra ! Vi hade inte direkt övat innan men det gick ändå bra. De andra redovisningarna var också bra vissa mer än andra. Åkte hemåt med ett snabbt stopp i idro för att hämta lite saker sen hem, åt middag med pappa och syrran som jag skrev innan och åkte sedan till farmor och farfar för att åka och köpa en router, och sen tillbaka för att installera den. Satte mig i vardagsrummet och kollade på första perioden mellan SSK och Timrå.

Är som sagt hemma nu och ska snart sova så vi får höras i morgon, börjar dagen med träning 8-10.
φίλημα !

Rubrik?

Kunde verkligen inte komma på någon rubrik just nu så därav den tråkiga som är.

Har nyss ätit middag med pappa och syrran, inte mamma eftersom hon är på julbord med jobbet. Ska snart åka till farmor och farfar med pappa men innan ska jag hämta ut lite julklappar på posten =)
Åh, julkänslan börjar komma nu !! Hörs sen,
φίλημα !

God morgon

Idag är det verkligen ingen pigg Nathalie som sitter här och skriver. Gick upp för lite drygt en timma sen och ska gå till bussen om ca 15 min. Satt uppe lite väl sent igår och pluggade men det är sånt som måste göras.

Idag har vi en kort dag som jag skrev igår mellan 09.35-14.30 med bara massa redovisningar. Sen är det bara att åka hem och plugga ännu mer, och även sova tidigt. Nej nu ska jag kolla klart på OTH avsnittet sen gå till bussen. Vi kanske hörs under dagen annars när jag kommit hem igen, ha en bra dag allesammans ! φίλημα !

8 December 2008

Hej igen bloggen, nu sitter jag här i sängen och pluggar lite inför Hälsoambassadörs redovisningen imorgon och ja jag är nervös. Som tusan ! Men det kommer nog gå bra, som tur är så är detta bara ett genrep innan vi ska ut till andra skolor och föreläsa om vårat ämne vi har valt. Jag, Mira och Hanna har valt att föreläsa om Stress och idrott. Riktigt intressant ämne eftersom vi är en idrottsklass.

Nej nu ska jag faktiskt krypa ner under täcket och se klart på mitt One Tree Hill avsnitt som jag började titta på innan träningen som för övrigt gick helt okej, kunde ha gått bättre men man måste ju se det lite positivt det kunde även ha gått sämre liksom.

Imorgon är det en kort dag med skolan från 09.35-14.30 sen är det bara till att åka hem och begrava sig i skolböckerna eftersom vi inte har någon träning imorgon.

Till bilden jag har här till vänster då, det är på sötnosen Martina som blev 17 år idag. Ett stort grattis till dig gumman ! Snart stor flicka =) Ett plus till att det är en sån snygg bild ;)

Nej nu måste jag krypa ner, bloggar troligtvis i morgon bitti innan jag åker till skolan också. Annars under dagen i skolan.

Sov så sött så hörs vi, Puss !


I skolan

Hej, sitter just nu i skolan och lyssnar på Mike som håller en föreläsning om Tobak. Har haft träning nu på morgonen mellan 8 och 10, och nu som sagt lyssnar på föreläsningen. Har även redan lyssnat på krick, ant och hed som redan haft sin föreläsning om Anorexi.

Har naturkunskap efteråt och sen idrott med dans. sen slutar vi klockan 4. Har träning ikväll mellan 19.30 till 21.30 sen är det sova. Men kommer uppdatera mer senare idag. ha en bra dag, Puss !

.......

UNDERBAR KVÄLL ! GOD NATT

Party tonight !

Ikväll är det dags för Emmy och Björns 18års fest ! Börjar bli smått taggad, musiken är på och hårfönen duger som mikrofon. Ska börja röra på mig om ungefär en timma, ska möta Jozzan på cenralen runt halv 7 tiden.
Kvällens outfit blir en lila klänning från Vero moda, legging och stövlar.

Fan va kul vi ska ha ikväll ! Ingen aning om när jag kommer hem, kanske kikar in och skriver när jag kommit hem annars så hörs vi i morgon, ha en underbar lördagskväll allesamman. Puss

-

I thought wrong,
No school today =(


God morgon !

Usch vad jag hatar att vakna upp och det är helt kolsvart utanför fönstret !
Gick upp för ungefär 20 minuter sen, har redan duschat och sitter nu bara här i sängen. Måste ta och klä på mig snart men det får vänta ett tag till bussen går inte förräns 07:52 så jag har tid.

Känns skönt att ta sig till skolan idag med tanke på att jag inte har varit där sen i måndags, först ledigt i Tisdags sen feber. Går i skolan till tre tiden idag om jag inte minns helt galet sen ska jag hem, förbi farmor och farfar en sväng eftersom pappa ska hjälpa dom lite och sen på bio med min lilla papps =)

Nej nu börjar det bli lite rastlöst, hörs senare. Puss ! Ha en underbar fredag.

Inget internet

Hej ! Mitt internet fungerar inte hemma därav inga blogg inlägg !

Jag är tillbaka så fort jag kan !

Puss!

RSS 2.0