30 September 2008

Sista september idag då.. Tiden bara springer iväg. Det är exakt 247 dagar kvar tills jag tar studenten. Åh, vad jag längtar.

Till dagen idag då, vaknade upp och kollade ut genom fönstret och jag ser frost !! Kollar på termometern och ser då att det är minus grader. Gjorde mig i ordning och gick till bussen, när jag väl kommer ner till tågen så ser jag något jag verkligen hatar. FÖRSENINGAR PÅ TÅGEN !! Något som kan göra mig arg riktigt länge. Kom iväg i ganska bra tid ändå, mötte upp Mira i Älvsjö och tog oss den sista biten till skolan.

Hade "läfxförhör" i arbetssätt och lärande, sen historia, lunch, hälsopedagogik och skolfoto. Hoppas bilderna blev bra, sen hade jag handledningssamtal i special idrott och historia. Mycket positivt och bra. Åkte till pappas jobb, hem byta om, äta och ner till hallen. Eftersom jag tatuerade mig igår så fick jag inte vara med på bollträningen så det blev gymmet för min del. Riktigt skönt och det gick super bra. Nej nu ska syrran ha datorn, vi hörs i morgon. Kanske innan skolan.

Sov sött ! Puss

Jag är så nöjd !

Jag är verkligen hel nöjd med min tatuering. Den ser helt perfekt ut !! =) Dock är den fortfarande lite öm, men så kommer det ju vara ett tag.

Jag har nyss ätit middag nu, ska ner och träna om ungefär en timma, får se hur mycket jag kan köra. Hoppas på att jag kan vara med på allt. Nej nu ska jag plugga klart sen lägg mig och vila ungefär 30 minuter. Hörs senare ikväll.

Puss !


I skolan

Hej bloggen.

Just nu har jag hälsopedagogik, faktiskt intressant men jag har tagit en lite paus för att blogga. Kan faktiskt lyssna och skriva samtidigt. Har skolfoto sen efter åt 13.30 sen ska jag på handledarsamtal med min historia lärare.

Så jag slutar runt 14.30 skulle jag chansa på, sen är det dags att åka hem äta, plugga lite sen är det träning mellan 19-21. Blir nog bara löpning och gym för min del, hoppas att jag kan vara med på lite bollövningar. Nej nu ska jag fokusera till 100 på läraren igen.

Puss

29 September 2008

NU ÄR DEN GJORD !! Känns så härligt att ha det gjort.

Nu kanske jag ska ta och berätta. Inte alla som vet vad jag har gjort, idag 10.00 hade jag bokat tid för tatuering så nu är den gjord. Hade som sagt tid klockan 10 men det började med att de inte hittade min skiss så vi fick göra en ny så när jag fick komma in och börja hade klockan blivit 11 redan. Men äntligen efter en timmas väntan var det dags. Gjorde riktigt ont på vissa ställen och kändes nästan inget alls på andra. Slänger in bilder längre ner sen.

Efter jag var klar hos tatueraren så åkte jag till skolan, hann vara med på ungefär 2 timmars naturkunskap B och sen titta på idrottslektionen. Åkte direkt till 95 tjejernas träning sen, är helt slut nu så det blir väl att krypa ner i sängen och glo på film. Skola mellan 9-14 i morgon ungefär. har skolfoto sista som händer. Vi hörs i morgon, Puss !


 

28 September 2008

Hej mina älsklingar.

Dagen har varit skön och lugnt. var nere i hallen, tränade lite och hjälpte till på små tjejernas träning. Har faktiskt inte gjort mer än så..

ska krypa ner i sängen och kolla på the hills nu sen sova. upp tidigt i morgon..


OM CA 11 TIMMAR OCH 30 MIN SMÄLLER DET =D hörs i morgon, puss sov sött

Så här ska alla höstdagar vara !

Hej bloggen.

Ledsen att det inte kom något mer inlägg igår men jag somnade klockan 8 igår ! Var helt slut och det var riktigt skönt att somna tidigt. Gick upp halv 10 i morse så jag har sovit i över 12 timmar. Just nu håller jag på fixa lite på rummet ska snart åka till mitt andra hem, (idrottshuset) och ha träning med 95 tjejerna. Vet inte riktigt när jag kommer hem men runt 17-18 tiden kanske. Nej nu ska jag göra mig klar. Hörs sen, Puss



Härligt väder ute ! Njut av solen idag, så här vill jag att alla höstdagar ska vara. Inget regn och usch.

God morgon

Hej bloggen.

Kvällen igår vad så lugnt och skön. Jag åt mysmiddag med familjen, tog ett långt varmt bad och sen tittade jag bara på TV. Somnade någon gång runt ett tiden och gick upp för 30 minuter sen.Sitter nu här påklädd men inte fixad. Ska åka om ca 40 minuter så det kanske är dags att börja.

Åker med familjen ner till Tumba sen tar jag bussen hem till Farmor och Farfar för att umgås lite med dom, sen åker jag vidare till Skärholmen för att möta upp Mira och kolla på lite handboll. Jag är hemma sent ikväll så tyvärr blir det ingen mer blogg förräns sent ikväll. Nej nu måste jag göra mig klar. Ha en underbar lördag.

Puss

Historia B & en trött lärar student.

Hej bloggen.

Nu är det bara 35 minuter kvar tills vi slutar sen är det helg !! Så underbart skönt att ha lite ledighet. Har just nu Historia B och en liten genomgång, har nyss kollat igenom kursmål och kriterier. Jag är hemma runt 15 tiden tror jag. Måste förbi affären och handla lite..

Dagens roliga är att lärarstudenten som vi har som är med Maria (Historia läraren) sitter och somnar hela tiden. Nickar till hela tiden och hela klassen skrattar. Det märks att det är fredag och alla är trötta.

Nej nu måste jga koncentrera mig. Puss

God morgon

Hoppas ni alla har sovit sött, ber om ursäkt för det tråkiga inlägget igår men jag var för trött. Om ungefär 20 minuter går min buss så detta blir ett snabbt inlägg. Idag är det skola som gäller mellan 8.20 och 13.25 om jag minns rätt och sen blir det bara att ta det lugnt. usch vad skönt, måste dock plugga lite ikväll också men det gör inget. Snart är det lov också !!

Lite kort om dagen igår, hade skola mellan 8-16. Gjorde klart  det sista på våra presentationer och så, sen fick vi sitta och lyssna på de andras redovisningar. Klockan 14 hade vi något extra kul nämligen mössprovning. =) så nu är min studentmössa plus lite annat beställt. Slutade som sagt klockan 16 och då fick jag skjuts hem av min lärare Suss som även hon bor i Tumba, på vägen hem så hade vi faktiskt handledarsamtal om projektarbetet så det var två flugor i en smäll. När hon släppt av mig så kommer pappa och alexandra åkande så jag hoppade in i bilen med dom och åkte ner till Gula Villan för att hämta middagen, hem, äta upp pizzan och sen åka ner till hallen för att hjälpa till på små tjejernas träning. Ja det var min gårdag i stora drag. Nej nu måste jag gå. Vi hörs kanske något från skolan annars runt 15 tiden. Ha en bra fredag allesammans.

Puss



UPDATE: Pappa vaknade precis när jag skulle gå och sa att han kör mig ner till tåget istället så jag kan vara hemma en liten stund till. Kan passa på och berätta lite om min helg. Ikväll blir det som sagt lugnt, bara plugga lite och slappa. Är så trött verkligen, kanske inte i kroppen men i huvuvdet. Imorgon ska jag åka och kolla på handboll med min Mira och sen antingen ut och äta eller åka hem till henne och äta och på söndag blir det en till pluggdag. Roligt va?

Nej nu ska jag stänga av, slänger in en bild på mig också. Riktigt slapp fredag med mjukisar.


25 September 2008

Jag är ledsen mina sötnosar men jag orkar inte. Måste sova, börjar skolan tidigt i morgon. Slänger in en blogg innan skolan. Puss och sov sött

Sovdags

Hej igen mina söta, nu har jag precis kommit ur duschen. Blev dusch istället för bad. Nu ska jag renbädda sängen och sen krypa ner. Klockan ringer 05.15 i morgon bitti.

Just nu springer jag runt och plockar ihop saker i mitt rum och lyssnar på maskinen-segertåget. Underbar låt !

Nej vi hörs i morgon bitti. Puss

24 September 2008

Hej bloggen.

Idag har varit en riktig piss dag ! Vaknade upp i morse med huvudvärk och feber. Jag som äntligen hade blivit frisk. Eftersom pappa är jätte sjuk så är det troligtvis han som har smittat mig, men jag känner mig mycket bättre och ska till skolan i morgon. Måste det oavsätt hur jag mår, har redovisning och mössprovning så det är ett måste att vara där. Frågan är om folk kommer höra vad jag säger när jag redovisar. Haha :p

Så idag då, jag har pluggat lite, städat lite och mesta dels sovit. Mormor kommer hit snart, eftersom de håller på med stambyte i hennes lägenhet så har hon varit hos min moster i Täby i 1,5 vecka och nu ska hon sova här tills dom är klara. Så dom kommer väl vilken minut som helst nu, och mamma kommer hem från jobbet ganska snart också. Jag kollar just nu på The Time Machine med pappa och äter choklad och innan det kollade vi på irobot. Tänkte ta och renbädda min säng och ta ett varmt bad också innan jag ska sova. Lite te kanske det blir också.

Tillbaka till det jag skrev igår, läste löpsedeln på aftonbladet idag, eller vad det expressen. Sak samma, där stod det i alla fall att mördaren Matti Juhani Saari gick runt i skolan och letade efter sina kurskamrater för att skjuta dom. Det är ju helt sjukt. Det står även att de misstänkte att han tände det första gravljuset utanför skolan på torsdagskvällen. Polisen hörde honom på måndagen men tog inte ifrån honom hans vapen. Jag tycker att allt detta är helt sinnessjukt. Mina tankar går till offernas familjer och nära. Jag förstår inte hur människor kan göra sånt här. Jag hatar allt som har med kriminalitet och göra. Usch!

Nu är det dags för bad, vi hörs i morgon mina älsklingar. Puss och sov sött.

23 September 2008

Hej mina vänner.

Hoppas eran dag har varit bra, min har varit super. Hade skola mellan 9 och 12, super skönt med en kort dag men ändå verkade hela klassen helt slut. Var kvar och åt i skolan efter vi slutat och även pratade med Carro, Kajsa och Cast om vårat grupparbete som ska vara klart på Torsdag. Riktigt intressant arbete om doping faktiskt.

Men tillbaka till dagen då, åkte hem efteråt och sen jag kom hem har jag bara pluggat,pluggat och pluggat. Något som behövdes. Just nu sitter jag här nere i vardagsrummet med laptopen och glor på TV. Ska äta lite glass och sen gå och sova tidigt.

Något som jag blir fruktantsvärt arg på har hänt idag, det är absolut inte första gången det händer heller. En finsk kille gick in i sin skola och skjöt ihjäl 11 personer. Det är verkligen helt sjukt hur man kan göra sånt.

Aja, nu är det sängen, Puss !

God morgon.

Hoppas ni sovit bra, jag är ledsen att det inte kom något inlägg under hela dagen igår men jag kom inte in på publishme.se av någon anledning. Men nu fungerar det igen.

Var inte i skolan igår, tränade inte igår heller. Börjar bli lite små sjuk igen tror jag, har ont i huvudet, ont i halsen och bröstet. Men nu idag ska jag ta mig till skolan. Åker hem ifrån om ungefär en timma. Pappa kör mig till tåget.

Idag går jag mellan 9 och 14.30 jätte skönt faktiskt. Har träning ikväll också, hoppas på att kunna vara med, men som jag känner nu så blir det ingen träning. Hoppas det känns bättre under dagen. Nej nu ska jag klä på mig och fixa mig. Kanske slänger in en dagens outfit sen.

Ha en underbar dag mina vänner, Puss


21 September 2008

Hej, har glömt bort bloggen idag faktiskt. Ber så hemskt mycket om ursäkt. Men nu måste jag faktiskt sova. Förlåt, hörs i morgon.

Puss

20 September 2008

Hej mina söta läsare.

Hoppas ni har haft en bra dag, min har bestått av en bussresa, matstopp, lite mer bussåkning, match, bussåkning, matstopp och mer bussåkning.

Åkte från hallen vid 9.30 i morse och kom tillbaka ungefär 20.30. Vi förlorade matchen med 22-20, men det är ju sånt som händer. En lårkaka har jag lyckats få också. Nej jag ber om ursäkt men jag orkar inte idag. Ska äta lite snart och krypa ner i sängen och kolla på Lilja 4-ever som precis börjat på 2an.

Hörs i morgon, Puss !

God morgon

Härligt att vara vaken så här tidigt på en lördag. Men vad gör man inte för det man älskar? Nämligen handboll, har samling om lite mer än en timma nere vid hallen. Sen blir det att sitta på en buss ungefär tre timmar, ska äta på vägen dit också sen så börjar matchen klockan tre.

Kommer vara hemma rätt sent ikväll, förhoppningsvis vid åtta tiden, senast nio. Så vi hörs ikväll när jag kommit hem igen.

Nej nu måste jag gå, Puss ha en bra lördag.

19 September 2008

Hej bloggen.

Nu börjar dagen lida mot sitt slut och jag är helt slut. Har städat hela dagen och nu ska jag krypa ner i sängen med ostbågar och cola och kolla på någon film.

Måste packa väskan tills i morgon också, har borta match i vadstena klockan 15. Bussen går 9 från Idrottshuset. Hinner nog blogga lite i morgon bitti innan jag åker. Nej nu väntar sängen, Puss och ha en underbar fredags kväll.

Städning

Hej igen allesammans.

Busskortet är hittat nu men det blev ingen skola för mig idag. Har varit hemma och städat, pluggat och kollat på The Hills. Jag håller fortfarande på med två av de sakerna. Nämligen The Hills och städning.

Mitt rum är nästa helt skinande blankt nu. Känns super skönt. Nu ska det vara mer ordning och reda i framtiden. Vad är era planer för kvällen? Jag ska inte göra något alls, måste förbi Mira och lämna lite saker sen bara ta det lugnt, sova tidigt samling för match 09.00 i morgon bitti.

Nej nu ska jag städa klart. Hörs senare, Puss

Dumma, dumma Nattis

Rubriken talar väl lite för sig själv. Jag är så jävla dum så jag blir arg på mig själv. Jag börjar skolan om 28 minuter men sitter fortfarande hemma, orsaken är den att jag hittar inte mitt busskort, och ett par av mina skor (men det är det minsta problemet nu)

Jag måste ta och skärpa mig nu, börja ha ordning på mina saker och verkligen hålla den ordningen. Så nu sitter jag här, helt klar för skolan men inget busskort. Nej nu måste jag fortsätta leta. Vi hörs senare. Puss

18 September 2008

Hej mina söta.

Hoppas ni haft en bra dag. Jag har för ungefär en timma sen kommit hem från träningen som bestod av lekar idag. Var väl kul men jag var taggad för handboll men men. Måste faktiskt krypa ner och sova nu, bloggar innan skolan imorgon. Och kanske tillochmed slänger in en dagens outfit.

Pratade med en av mina vänner, Joakim på telefon nu efter träningen. Riktigt länge sen man pratade med honom och träffade honom eftersom han nu flyttat till Linköping för att spela hockey. Riktigt kul att prata med dig vännen.

Sov sött Puss.

17 September 2008

Hej bloggen.

Idag har jag varit hemma, städat, varit och handlat, kollat på The Hills säsong 3 och inget mer. Haft träning också, som gick helt sjukt bra för mig. Dock har jag riktigt ont i fötterna, eller ena foten mest. Nya löparskor + nya handbolls skor. Aj aj aj.

Nu sitter jag här, ska ta med datan upp i sängen och kolla lite mer på The hills och sen sova. Vi hörs i morgon. Pusspuss

GRATTIS ÄLSKADE ! <3

Idag fyller världens bästa grek år ! Min underbara vän Fredrik blir hela 19 år idag. Grattis älskling, jag saknar och älskar dig enormt mycket. Hade velat vara nere hos er så jag kunde fira dig ordentligt.


Brago choklad och dammsugning

Hej mina söta.

Just nu sitter jag i soffan och äter Brago Choklad kex, bland det godaste som finns. Ska nu gå upp och dammsuga övervåningen sen göra mig i ordning för träningen. Har träning mellan 18 och 20, sen möte med damansvarig efteråt så jag är väl hemma vid 21 tiden hoppas jag. Nej nu måste jag städa. Hörs i kväll.

Puss

16 September 2008

INGEN BLOGG IDAG, OCH INTE HELLER NÅGON FÖRKLARING VARFÖR !


God morgon

Hej mina vänner.

Hoppas ni har sovit gott, det har i alla fall jag gjort. En lång natts sömn för min del, blev runt 7 timmar tror jag. Super skönt. Min buss går hem ifrån om lite drygt en timma så jag ska ta och börja göra mig i ordning nu, just nu sitter jag bara här i sängen med laptopen och sjunger med lugna favoriter. Har en ganska så kort dag idag, 9.15 till ungefär 14.30. Dessutom har vi inga vanliga lektioner utan vi har OS-tema under veckan så vi ska lyssna på massa föreläsningar.

Nej nu ska jag göra mig klar. Vi hörs senare under dagen, Puss !

Juste jag kom på, jag fick mina nya handbollsskor och löparskor av klubben igår. Slänger in bilder på dom nu.


 

Inneskorna, jag älskar verkligen färgerna på dom.

 

Uteskorna, super skönt. Känns som om man går på moln.

15 September 2008

Hej bloggen, nu är jag hemma igen. Eller har varit hemma ungefär 40 minuter, sitter här och äter middag faktiskt. Måste krypa ner och sova men först om min dag.

Var hemma från skolan, har nästan städat klart rummet. Åkte med till 95 tjejernas träning och deltog faktiskt. De körde mycket kant avslut och jag behöver träna lite extra på det så jag var med. Satt och kollade på P95s träning efteråt när de var ute och hade fys. Åkte till Farmor och Farfar en stund efter och sen till Idro för egen träning som gick bra idag tycker jag. Nu måste jag sova, vi hörs i morgon bitti tror jag.

Pussar

Städning

Hej igen mina söta, just nu håller jag på att rensa ut sen sista byrån i mitt rum ! Men det ligger dock kläder över hela golvet. Ska skynda mig och göra klart nu sen åka med och kolla på 95 tjejernas träning och sen till Idro för egen träning. Är hemma runt 23 tiden tror jag, träningen slutar 22 och sen ska vi låsa och larma Idro. Vi hörs senare, ha en bra eftermiddag och kväll. Massa pussar

14 September 2008

Hej bloggen, här kommer gårdagens inlägg som tydligen inte blev publicerat av någon anledning !

Hej mina vänner, hoppas ni har haft en bra och skön söndag. Jag har absolut inte gjort något alls. Skulle ha åkt med och kollat på 95 tjejerna idag också men samlingen var 06.30 så jag stannade hemma i stället. Fortsatte städningen av mina byråer och garderob som nästan är klar nu. Familjen kom hem relativt tidigt, runt 15 tiden var dom hemma. Städningen fortsatte ett tag och sen var det middag. Nu har jag nyss kommit hem igen efter en lång promenad med mamma och pappa på över en och en halv timma. Jätte skönt att vara ute och röra på sig så länge. Nej nu är det dags för sängen, vi hörs i morgon. Puss

13 September 2008

Hej mina vänner, hoppas ni har haft en bra lördag. Min har varit fylld av det bästa jag vet, nämlingen handboll. Har varit och kollat på div 2 spelarna från mina gmla 95or som spelar September cupen, det har väl gått lite si sådär ingen vinst men de är underbara och kämpar på ändå. Så jag har varit i Upplands-Bro hela dagen och hejat på. Fick även chansen att träffa min underbara vän Mathias som jag inte träffat på länge, riktigt kul.  Kom hem där ifrån runt 5 tiden då jag fortsatte att städa på mitt rum, har nästan rensat ut alla byrålådor nu. Ligger i sängen nu, äter blåbärspaj med vispgrädde och har precis kollat på premiären av Musikmaskinen. Älskar verkligen såna program och om ca 20 min kommer även Sing a long. Lycka för mig. Ska sova tidigt ikväll också, tänkte åka med och kolla på tjejerna i morgon också och samlingen är 06.30. Men funderar dock på att vara vaken och kolla på Extra, Extra för Blondinbella ska vara med, men vi får se. Beror lite på hur trött jag känner mig. Nej nu ska jag krypa ner under täcket och kolla på TV, vi hörs i morgon. Puss


12 September 2008

Hej allesammans, hoppas ni har haft en bra fredag och får en fortsatt bra kväll.

Min skoldag gick snabbt och jag var hemma vid halv 3 tiden. Gick upp och skulle städa men hamnade i sängen och somnade. Vaknade runt halv 7, gick upp och började städa. Nu sitter jag här, har ätit middag och ska fortsätta med städandet. Kanske slänger in en till blogg innan jag går och lägger mig. Beroende på vad klockan hinner bli.

Annars så hörs vi i morgon, Puss !

En lektion kvar

Hej igen mina vänner, Just nu sitter jag och har Religionskunskap och slutar efter denna lektionen. Om ungefär två timmar.

Efter skolan så ska jag hem bara och göra inget alls. Städa rummet lite kanske och bara slappa.. Upp tidigt i morgon bitti.

Nej nu måste ag koncentrera mig. Vi hörs senare, Puss

God morgon

Har ni alla sovit gott? Det har jag gjort, så här bra har jag inte sovit på ett tag. Vaknar helt  utvilad och pigg ! Underbart. Nu är det snart dags för mig att gå till bussen och åka mot skolan. Har en kort dag med bara två lektioner idag, börjar 08.20 med Natur och friluftsliv B och sedan Religionskunskap A som slutar 13.25.

Nej nu är skorna på, väskan fixad och bara jackan som ska åka på sen sticker jag. Kanske bloggar lite från skolan om jag hinner och orkar. Annars hörs vi runt 15 tiden när jag är hemma igen, ha en underbar fredag alla mina söta.

Puss


11 September 2008

Hej mina söta, hoppas ni har haft en bra dag. Det har jag inte riktigt haft. Var hemma från skolan idag, har så jävla ont i örat. Hela ingången eller vad man ska säga är helt svullen. Men det går väl över snart, hoppas jag i alla fall.

Var som sagt hemma från skolan idag, och har bara tagit det lugnt. Var nere på banken en sväng också, första gången i mitt liv som det har gått fort på banken. Aktiverade mitt kort och fyllde i papper för att få mitt ID-kort. Handlade lite mat och åkte hem igen. Påbörjade den redan påbörjade städningen av mitt rum och glodde på TV.

Åkte ner till hallen vid halv 6, var med på 95tjejernas ute träning till strax före 7 sen hade jag egen träning. Började med uppvärmningslöpning ca 20 min och sen 1,5 timma handboll. Massa spring och kontringar, super kul men tungt med massa snabba rusher hela tiden. Men allt känns så underbart efteråt. Fick även två nyheter idag, en positiv och en lite negativ.

Börjar väl med det tråkiga, halva leveransen av skorna till oss i Damlaget har spårlöst försvunnit så vi får vänta ännu längre. Det positiva är att vi nu har fått en ny damansvarig i klubben, såg honom bara idag och ska ha något form av möte / träff på onsdag nästa vecka. Känns mycket positivt.

Nej nu ska jag krypa upp i soffan hos mamma och tigga lite massage sen sova. Vi hörs i morgon mina söta. Puss

En dag vi aldrig kommer att glömma


10 September 2008

Hej mina söta, från och med nu ska jag ge er ett löfte.

Jag fick lite kritik igår om att jag varannan dag är för trött för att blogga men nu ska det blir skärpning ! Jag lovar härmed er att skriva ordentligt varje dag.

Hoppas ni alla har haft en riktigt skönt och bra dag, jag sitter här och har nyss ätit och duschat. Hade träning mellan 18 och 20 som gick bra. Jag ska snart gå upp och krypa ner i sängen, läsa lite innan jag somnar.

Kom precis på en sak, visst har ni följt alla artiklar mm om det så kallade "Skräckens hus" ? Om familjen som var inspärrade av sin pappa i en källare?

Jag tycker verkligen det är helt sjukt, jag förstår inte ens hur en människa kan göra så mot andra människor. Speciellt sin egen familj, sitt kött och blod. En man som våldtar sin egen dotter över 3000 gånger och tvingar henne till att föda deras barn. Att han nu säger att han visste att det inte var rätt tycker jag bara känns helt sjukt, om han då visste att det var fel varför fortsatte han göra det då? Jag förstår verkligen inte det !

Nej nu måste jag upp och sova, vi hörs i morgon mina söta. Puss

9 September 2008

Hej allesammans, hoppas ni har haft en bra dag. Jag är för trött för att blogga idag, ska städa upp lite på rummet, ta en dusch och sen sova. Vi hörs i morgon istället, puss

god morgon

hoppas ni alla har sovit gott ! Just nu sitter jag här och äter frukost, måste gå och göra mig i ordning för skolan snart. Ska väcka pappa om ungefär 50 minuter så åker vi hem ifrån om ungefär en timma.

Har skola mellan 9.30 och 14.30 idag som jag skrev igår så jag är väl hemma runt 16 tiden skulle jag chansa på. Nej nu har jag inte tid att sitta här längre. Vi hörs kanske från skolan annars när jag kommit hem.

Ha en bra dag allesammans, Puss

Jag kom precis på att jag inte hade laddat upp en bild på mig sen jag färgade håret så här kommer en

8 September 2008

Hej mina vänner, hoppas ni har haft en bra dag ! Min har varit bra förutom att jag missade skolan. Förstår inte hur man kan försova sig så mycket men jag har lyckats i alla fall.

Nu ska jag krypa ner i sängen och sova, skola mellan 9.10 och 14.30 i morgon. Hörs i morgon bitti, Puss

Usch vilket väder

Hej allesammans, hoppas ni har det bra även fast det regnar (här i sthlm i alla fall) Jag missade skolan idag, försov mig helt sjukt mycket. Vaknade 12.30 och jag började skolan 08.00 ! Helt sjukt, men ändå. Just nu sitter jag bara här, ska snart äta middag och sen städa. Har träning i kväll mellan 20 och 22. Vi hörs senare, Puss !

7 September 2008

Hej mina älsklingar, hoppas ni har haft en bra helg det har i alla fall jag haft. Med en massa handboll. Har varit ute i nacka, närmare bestämt Orminge och kollat på mina gamla 95 tjejer när de spelade Stockholm handboll cup. Det har gått jätte bra hela turneringen igenom och de vann finalen över Lidingö med 20-6. Jag är super stolt över dom, men måste enkänna att det har varit riktigt jobbigt att sitta och kolla på från läktaren..

Men det funkar, nu ska jag ta och hoppa in i duschen och sen bädda ner mig för att sova. Kanske läsa en stund innan. Vi hörs i morgon, Puss !


i nacka

hej allesammans. hoppas ni har det bra. jag sitter i ormingehallen och kollar på handboll. 95orna vann sista grupp matchen och spelar kvartsfinal mot kungsängen nu kvart över. vi hörs senare. pusspuss

6 september 2008

Hemma igen. har precis ätit. ska lägga mig på soffan och äta chips nu. hörs i morgon

handboll hela kvällen

hej igen. hoppas ni har en bra lördagskväll. jag spenderar min i ormingehallen och tittar på mina gamla 95or. de vann första matchen mot spårvägen med 21-7. och spelar om 30 min mot huddinge. vi hörs ikväll. pusspuss

Snabb update !

Hej mina underbara. Hoppas ni hade en bra fredagskväll, min var helt ok med match och så. Just nu sitter jag fortfarande i underkläder och måste klä på mig. Ska åka ut till Nacka och kolla på mina underbara 95 tjejer spelar Stockholm handbollcup. Kommer kännas riktigt konstigt att sitta på läktaren och titta och inte nere på bänken bredvid dom. Nej nu måste jag verkligen klä på mig. Vi hörs senare i kväll, Puss !

5 September 2008

HEMMA IGEN ! Orkar inte blogga i kväll, kom till Dalarö vid 5 tiden, hemma kvart i 6, duschade, åt och åkte till idro för träningsmatch mot Sparta från Finland. Vinst med 33-23.. Ska färga håret nu sen sova, vi hörs i morgon. Puss

4 september

Hej mina vänner, jag är jätteledsen att det inte kom något inlägg igår men jag glömde totalt bort det! Allt är bara bra med mig, dock riktigt trött i armarna eller hela kroppen förresten. Just nu sitter jag och kollar ut över havet och väntar på maten. I morgon kommer jag hem! Längtar så himla mycket, jag fryser är blöt och vill hem bara. Nej nu är maten klar vi hörs imorgon. Puss

God morgon

Hej allesammans, hoppas ni har sovit gott. Det har jag gjort i alla fall men skulle gärna sova ett par timmar till. Om ca 30 minuter ska jag åka hem ifrån, åker först med familjen till Sophia hemmet eftersom syrran ska dit sen kör de ut mig till Dalarö Kajak vart vi ska paddla ifrån.

Jag är som sagt borta till och med fredag, skulle komma tillbaka till Dalarö någon gång mellan 15 och 17. Hoppas verkligen vi kommer tillbaka så tidigt som möjligt så jag hinner sova en stund innan vi ska spela träningsmatch mot ett finskt lag ! Vi ska spela på fredag då klockan 20.30. Jag vet någon som kommer somna gott då i alla fall.

Som sagt igår så gick träningen jätte bra och jag var jätte nöjd och glad efteråt. Allting känns så mycket mer positivt när man får beröm och så. Inte så konstigt kanske. Nej mina vänner nu hinner jag inte sitta här längre, bloggen kommer fortfarande att uppdateras så ni behöver inte vara oroliga. Ha en bra dag, puss nattis

2 September 2008

Hej mina underbara, jag hinner inte blogga ! Måste packa ska ut på paddling med klassen i morgon.

Var i Småland med familjen idag, bilder från dagen kommer troligtvis på fredag eller lördag. Åkte direkt till träningen från Småland och den gick super bra ! Måste gå nu, kanske hinner blogga i morgon innan jag åker.

Puss mina sötnosar

1 September 2008

Orkar inte blogga, är trött.

Var i skolan, var med på specialidrotten en timma sen började jag må dåligt. Spydde och åkte hem. sov, ner till idro möte med tränarna sen hem. ska sova. Puss

Strul med bloggen

Hej allesammans, jag kunde verkligen inte logga in på bloggen igår. Där av att det inte kom något inlägg igår ! Nu vet ni det, jag är hemma nu var i skolan med mådde inte alls bra så jag ska krypa ner och sova nu. Vi hörs senare, Puss

RSS 2.0