Ha en trevlig lördag allesammans.

Hej, hoppas ni hade en bra fredag och får en bra lördag. jag har precis kommit hem. Har varit med farmor,farfar och pappa i nykvarn och södertälje. Ska äta lite nu, sen möte upp tjejerna i stan runt fem tiden.  Ikväll är det mys hemma hos Jozzan så detta blir dagens ända inlägg. Vi hörs i morgon , puss

Ha en trevlig kväll.

Hej igen ! Hoppas ni har haft en underbar dag allesammans, min har varit super mysig. Har spenderat större delen av dagen i soffan och kollat på film med syrran. Det blev All the boys love Mandy Lane och från andra sidan. Sen blev det mysmiddag med pappa och syster.

Nu ska jag krypa tillbaka till soffan och se på Coyote Ugly  , vi hörs i morgon bloggen. Puss

Filmdags.

Hej allesammans, hoppas ni sovit gott. Jag sov som en liten princessa =) Just nu sitter jag nere i vardagsrummet och väntar på syster, vi ska ha filmmys nu med en väldans massa filmer som tex the 40 year old virgin, all the boys love mandy lane, kill bill mm.

Förövrigt så har vi riktigt skönt väder idag också, dock snöar det lite men solen är framme och det gör mig super glad. Var ute tidigare tog en promenad till ICA för att handla lite. Nej nu måste jag hjälpa syster. Vi hörs senare, puss

Vår?

Hej allesammans, ledsen att det inte blev något inlägg igår men min dator var helt slut laddad och jag hittade inte laddaren. Men nu är den till rätta igen.

Trots att jag inte har varit vaken allt för länge så har jag redan hunnit med en hel del, promenad till och från ICA med mamma, handlat lite saker till kvällens middag, ätit lunch och nu ligger jag i min sköna varma säng och ska plugga. Senare ikväll är det även träning som vanligt.

Juste, igår påväg till träningen så hämtade jag ut ett litet paket från HM, med blandannat bikinisar, baströjor, koftor och skor. Så nu är det bara att invänta sommaren så jag kan inviga bikinisarna. Idag har vi även ett riktigt underbart vår/vinter väder här i stockholm, visst är en del snö kvar men solen tittar fram och stora delar av himlen är blå. Dags för plugg nu.

Puss

Snabbt inlägg

Hej igen allesammans, här kommer ett litet snabbt inlägg bara. Har precis ätit middag, ska åka ner till hallen om ett par minuter. Har träning till 19:30 idag så vi hörs när jag har kommit hem igen.

Puss

God morgon allesammans !

Hoppas ni har sovit gott, det gjorde i alla fall jag. Vaknade upp för ungefär 30 minuter sen och sitter nu nere i köket och ska plugga lite. Ska vara snäll mot mamma och pappa och städa undan lite här hemma också !

Nu har även halva lovet snart gått, usch va tiden bara springer iväg ! Dock gillar jag det eftersom jag ska till Göteborg med syrran, Jozzan och Carro om en vecka. =) Kommer bli super kul. Nej nu tänkte jag sätta mig och plugga i någon timma, så hörs vi senare, Puss

090224

Detta är en sån dag där många som man känner fyller år. Allas våran kära bolm fyller hela 20 år, vilket även gamla Bettan (sophie) gör, min farbror fyller 44 år och lilla Jenny som jag var tränare för förut fyller 14 år idag.

Ett stort grattis till er alla !

Jag känner mig riktigt trött och sliten nu så jag ska äta upp mina rostade mackor med räksallad och dricka upp apelsinjuicen och sen krypa ner under täcket och lyssna på boken Män som hatar kvinnor. Träningen idag gick bra, även fast vi inte var allt för många så kämpade vi på bra ändå tycker jag.

Ska försöka ta mig upp tidigt i morgon igen och plugga lite till sen får böckerna vila tills på söndag. Ska även försöka ta någon timma att bara ligga i sängen och slappa av innan det är dags för träning igen i morgon kväll.

Nej nu är mackorna och juicen slut och även jag ! Vi hörs i morgon, sov sött allesammans. Puss

Nya besökare.

Mitt läsar antal har stigit enormt mycket idag, trevligt ! Hoppas ni stannar kvar ! Dock undrar jag vilka ni alla är ?!

Pappa var hemma för ungefär en timma sedan, åkte tidigare från jobbet för att farfar får komma hem från sjukhuset idag så han ska åka och hämta och köra hem honom ! =) Hoppas allt blir bra nu. Själv har jag precis gjort klart ett religionsarbete och gjort en väldans massa projekt arbete. Duktiga Nathalie har varit framme.

Har även pratat med min vän Erik som frågade om jag ville döma lite i helgen, kunde tyvärr inte på lördagen eftersom vi har borta match då men på söndagen ställer jag och tobbe upp ! =)

Ska ta ut tvätten från torktumlaren nu, sen fixa diskmaskinen och samtidigt lagar jag middag till mig och syster. Och om lite mer än två timmar är det dags för träning igen ! Vi hörs ikväll allesammans, Puss

STUDENTEN !!



JAG VAR PRECIS INNE OCH KOLLADE LITE PÅ SKOLANS HEMSIDA OCH SÅG DÅ ATT TIDEN FÖR UTSPRINGET KOMMIT UT !

FREDAGEN DEN 5 JUNI 2009 KLOCKAN 12:00 SPRINGER VI UT ! JAG LÄNGTAR NÅGOT ENORMT MYCKET !!








God morgon !

Förlåt allesammans, glömde totalt bort att blogga igår. Men det hände dock inte så jätte mycket, första dagen på lovet.. Sov väldigt länge, degade och sen tränade. När jag kom hem så blev det fika mys med familjen, vi firade semeldagen igår istället för idag eftersom mamma kommer hem sent idag.


Nu är jag i alla fall uppe och vaken, mer eller mindre. Min vän Magnus var så snäll och ringde och väckte mig som har bett honom om, (och idag svarade jag faktiskt !) Nu ska jag ta mig ner, fixa lite mat och sen sätta mig och plugga. Inte kul men sånt som måste göras, även under lov. Sen blir det träna ikväll. Puss


Sent inlägg.

Hej allesammans !

Ber om ursäkt att jag uppdaterar så sen men jag har faktiskt inte varit hemma. Har varit ute och handlat med familjen och sen med farmor och pappa på karolinska för att hälsa på farfar. Har även ätit en mys middag med familjen och just nu sitter jag med hårfärg i håret. Ska bli lite mörkare igen, dock inte svart som jag brukar men mörkare =) Sen blir det bara massa myspys med familjen..

Måste skölja ur färgen nu ! Hörs senare, Kanske slänger in före och efter bilder sen. Puss

God natt

Hej igen, sista inlägget för dagen.

Mitt älskade lag vann idag mot Norrköping, bra jobbat tjejer ! Jag sitter fortfarande i soffan, mamma och pappa har precis kommit hem. Jag kollar på filmen, when a stranger calls. Riktigt bra faktiskt, ska äta lite hamburgare snart igen.

I morgon blir det shopping med familjen, hörs innan det. Pusspuss

Återigen

Tråkigt som jag har det ska jag göra en ny design igen till min lilla blogg !

Rubrik?

Nu har jag verkligen problem med att komma på en rubrik..

Vet förövrigt inte vad jag ska skriva heller.. Ligger i soffan och kollar på Bring it on just nu, familjen är med farmor och hälsar på farfar på sjukhuset och jag är alldeles ensam hemma. Nacken känns bättre just nu , men i morse när jag vaknade så var det i hela nacken och inte bara på vänster sida som igår.

Ikväll blir det hemma mys igen, känner mig inte helt frisk ännu plus att jag fortfarande har lite ont i nacken. Mamma och pappa ska på hockey så det blir jag och syrran. Nej nu ska jag tillbaka till täcket och kudden i soffan, Puss

Ha en underbar fredagskväll.

Nu ska jag ta mig tillbaka ner till soffan där mamma och syster väntar på mig. Sprang snabbt upp nu i pausen under let´s dance för att hämta värmekudden. Nu hör jag att det har börjat igen så jag ska avrunda lite här.

Kvällen blir en massa mys med familjen, massa film och chips och dipp. Hoppas pappa kommer hem från sjukhuset snart också, han och farfar har suttit där och väntat hur länge sen helst nu. Vill ju ha riktigt familjemys ikväll ! Med hela min underbara familj.

Nej nu ska jag springa ner igen ! Vi hörs i morgon allesammans, ha en underbar kväll.
Puss

I wish you could be here with me, I wish it was you and me !

Mer läsare?

Hittade ett tips på en annan blogg om den här sidan, som ska öka ens läsar antal. Tror dock inte det funkar men det är väl värt en chans.

Storstädning

Hej igen !

Nu är hela nedervåningen städad och fin. Något som skulle vara en liten undan röjning och dammsugning blev till en riktig storstädning. Men nu är det klart, nu kan mamma och pappa komma hem.

Plugga skulle jag göra också ja, hm nej det får vänta tills på söndag och nästa vecka. Har mitt sportlov nästa vecka och då ska jag plugga en massa. Vad ska jag hitta på nu då.. Blir nog att lägga mig på sängen med en värmekudde om nacken, eller nej jag ångrade mig. Blir att röja upp lite på mitt lilla rum och göra det helgmysigt. Vi hörs senare, puss

Vad ska komma nu då?!

Min kropp tycker tydligen inte att halsont, feber och huvudvärk är nog nu har jag även fått nackspärr. Verkligen jätte kul ! Men nu är det som det är. Tänkte ta och städa upp lite här hemma så det är helg fint när mamma och pappa kommer hem, och sen sätta mig och jobba lite med mitt projektarbete.

Vill ut i detta underbara vädret, solen skiner, himlen är blå och det är så härligt. Ut på en lång promenad skulle verkligen inte vara fel. Men jag får hålla mig inne idag igen...

Puss


090219

Hej bloggen, nu ska jag krypa ner i sängen och kolla på Knutby-vägen hem. Dessutom har febern kommit tillbaka igen, sakta men säkert. Huvuvdet gör ont och jag känner mig riktigt yr och illa mående. Kommer nog somna så fort jag lägger mig ner.

Förlåt för att väldigt tråkigt inlägg men jag orkar inte mer just nu. Sov sött puss


Typiskt !

Jag började känna mig bättre igår, halsen gjorde inte särskilt ont och febern var låg. Vaknade upp i morse, fortfarande med låg feber men det onda i halsen har kommit tillbaka. Så jag struntar i att åka till skolan en stund idag, hoppas på att kunna åka dit hela dagen i morgon istället.

Just nu sitter jag nere i vardagsrummet och pratar lite med Alexandra som ligger i den ena soffan och har ont i sitt ben. Vi planerar lite inför den kommande göteborgs resan som är om mindre än två veckor faktiskt. Kommer ha det så underbart kul ! Träffa massa kompisar, shoppa, utgång och självklart handboll !

Nej nu ska jag ta mig ut till köket och fixa lite lunch, sen blir det nog lite the hills på datan. Vi hörs senare under dagen, puss

090218

Hej igen bloggen !

Dagen börjar lida mot sitt slut, och även mina batterier. Fortfarande inte helt frisk, huvuvdet är tungt och gör ont. Dock ska jag till skolan en stund runt två tiden i morgon. Hoppas på att kunna gå i skolan hela fredagen. Syster min är hemma igen, eller hon kom hem runt fem tiden och somnade direkt. Tror hon är vaken nu så jag ska upp och prata lite med henne snart.


Denna trista dagen blev för några minuter sen mycket bättre. Fick ett sms av min älskade Jozefine att jag var upptagen den 28 för då är det dags för tjejmys igen ! Ska bli super kul, var ett tag sen. Det är verkligen underbart att bara få umgås med mina hjärtan. <3


Nu har jag precis tagit mig upp till sängen, efter att ha fixat lite kvällsgott till mig och syster. Apelsin och päron bitar med vaniljkräm och cocos. Mums ! Ska krypa ner under täcket nu, äta och lyssna klart på Låt den rätte komma in. Sov sött så hörs vi i morgon. Puss
Världens bästa flickor ! <3


Vår väder?

Hej bloggen !

Jag känner mig bara mer och mer irriterad över att vara sjuk, jag som brukar tycka det är skönt att bara vara hemma och inte göra något alls. Jag tittar ut genom fönstret och och ser en blå fin himmel och lite sol som tittar fram. Blev ingen skola idag och inget följa med pappa och syrran till sjukhuset heller..

Just nu vill jag bara ta på mig kläder och gå ut i det fina vädret. Men jag sitter inne och fryser just nu så det är nog ingen bra idé.


090217

Idag har min stora syster namnsdag så grattis Alexandra :)

Just nu ligger jag i soffan och kolla på Hipp hipp hora. Var ett bra tag sen jag såg den, hade glömt bort hur bra den faktiskt är ! Men börjar bli lite trött på att inte ha något att göra, plugga, ligga i soffan och kolla på film, ligga i sängen och lyssna på bok. Tiden går så fruktansvärt långsamt !!

Verkligen blä för att vara sjuk !! Hoppas på skolan i morgon, eller något så jag slipper ligga hemma i alla fall

I want to go back so bad !!


Tristess..

Jag blir snart galen, har verkligen super tråkigt här hemma.. vet inte vad jag ska hitta på, jag har bäddat sängen, pluggat, glott på tv och just nu sitter jag och syr.. Har så himla tråkigt.

Blir väl att laga lite mat snart och försöka äta lite.. Halsen är super tjock och gör ont. Sen får jag väl dra på en film eller så...

Blä för att vara sjuk !!!

Sjukling

Jag har bara legat i sängen i princip hela dagen, lyssnat på ljudboken "Låt den rätte komma in" och bara tagit det lugnt. Halsen gör enormt ont, huvudvärken börjar komma och jag tror att feber fortfarande är kvar. Kollar på handbollen på tv just nu, rik-sävehof som är slut när som helst.

puss

Mys söndag

Hej bloggen, dagens första och sista inlägg. Har inte haft tiden eller lusten att blogga idag. Vaknade upp vid 10 tiden, klädde på mig och åkte ner till hallen för att döma en match, hem och satte igång att fixa rummet. Har verkligen storstädat nu ! Rensat ut överallt, garderob, lådor och skrivbord. Hittade tre gamla dagböcker från 03,04 och 05. Helt sjukt kul att läsa vad man skrev när man var så liten.

Just nu sitter jag nyduschad i sängen och kollar på slutet av Beck på tv. Som ni vet så älskar jag de filmerna. Snart är det även dags att sova, tung dag i morgon skola mellan 8 och 16 sen träning på kvällen. Tror dock att vi inte har sista lektionen i morgon så då slutar jag 15 istället.

Sov så sött, puss

Världens bästa föräldrar


De är de små gesterna som betyder.

Jag vill bara säga tack till min underbara vän Magnus som skickade super fina rosa rosor till mig idag. Var ett mycket trevligt sätt att vakna på, pappa ropar att jag ska komma ner och när jag väl kommit ner så hade blombudet varit och lämnat de fina blommorna till mig. Tack så jätte mycket Magnus, det är såna saker som gör mig glad.

Så återigen, TACK, TACK, TACK ! <3

Alla hjärtans dag.

Happy valentine allesammans ! Hoppas ni har haft en mysig dag med era nära och kära. Det har i alla fall jag haft ! Med min underbara familj och farmor och farfar.

Jag tänkte för att göra inlägget lite roligare beskriva min dag med lite bilder men det funkar inte just nu då min sladd mellan kameran och datorn strejkar... Nu är det Wallander som gäller. Ha en underbar kväll mina vänner. pusspuss

Godis och laguna beach

Hej igen, nu har jag fixat till bloggen igen. Är faktiskt riktigt nöjd nu så den får vara uppe ett tag.


Nu ska jag ta mig ner till nedervåningen och hämta lite godis och sen tillbaka upp till sängen för att kolla på Laguna Beach och snart sova. Träning i morgon bitti 09:30-11:00. Det får bli allt för ikväll, puss


Design

Har bestämt mig nu för att jag inte var riktigt nöjd med designen så jag håller på med en ny igen

TRÄNINGSVÄRK !!!

Jag har verkligen en sån sjukt träningsvärk, inte bara i benen eller armarna. Utan benen, armarna, ryggen, rumpan och ljumskarna. Jag går som en 80årig tant med kutrygg. Men det är ändå skönt på samma gång för då vet man att man har tagit i ordentligt och gjort något bra !

Sitter just nu i sängen och äter lite glass, ska ta och bädda ner mig under täcket snart och sova. Är riktigt trött även fast jag tog en powernap på ett par timmar under dagen.

Morgondagen blir en riktig slappis dag, skola 09:10-14:15 sen hem och bara göra inget alls. Bara myspys med familjen, promenad, mys middag och sånt.

Sov sött ! PUSS

Jävla skit !

Min älskling är trasig !! Jag är verkligen deprimerad nu, min älskade mobil har gått sönder. FAN FAN FAN !!

Ny design

Hej igen, nu är bloggen uppdaterat med en ny design men jag kan inte bestämma mig om jag gillar den eller inte.. Men den får vara uppe ett tag..

Nu ska jag krypa upp i soffan med muffins och kakor och kolla på Beck med mamma och pappa. Vi hörs i morgon, ha en bra kväll och sov sött. 
Puss

Uppdatering

Hej allesammans, jag håller på att uppdatera utseende på min lilla blogg därför kanske de ser lite konstigt ut ibland. Puss !


Hemma mys

Hej allesammans !

Hoppas ni hade en bra lördag och kommer att ha en bra söndag. Min kväll igår var lugn och skön hemma i soffan och sängen. Pratade ett bra tag med min vän Magnus igår, var super skönt att bara få prata om allt möjligt (så som handboll, skolan, var som händer efter skolan och allt möjligt verkligen.) Tack vännen =) Låg och kollade på Wallander med min kakburk igår också, riktigt bra och ikväll är det ju Beck ! =)


Snart är det dags för en ny resa ner till Göteborg =) Torsdag den 5 mars åker vi, ska bli jätte kul att få träffa alla igen. Speciellt min älskade Sofia, saknar dig enormt mycket hjärtat !


Nu ska jag ta och städa upp och fixa lite med pappa, hoppas att mamma och syrran kommer hem från jobbet snart så det blir lite familjemys. Har även varit nere i hallen på förmiddagen och dömt handboll. Kul men jobbigt eftersom jag fick döma ensam. Nej nu ska jag hjälpa pappa. Ha en underbar dag allesammans,

Puss


090207

Jag är helt slut ! Ligger hemma i soffan med en kakburk på magen just nu, orkar knappt trycka ned tangenterna. Är så himla trött.. Matchen idag då.. vad ska jag säga, vi förlorade, spelade riktigt bra ibland men tappade och min insats har jag redan strykit och glömt bort.

Mina tankar går ikväll till älskade Elena vars knä hoppade ur led under matchen. Jag tänker på dig gumman och allt kommer att bli bra igen !

Dessa få raderna får räcka för ikväll, puss

Dags att börja ladda nu

Hej igen ! Nu har jag varit hemma lite mer än 40 minuter, sitter och äter just nu och laddar inför matchen som är klockan 15. Träningen i morse gick bra och det var verkligen bra fokus tycker jag.

Nej nu är det mat och sen vila med Laguna Beach season 2. Vi hörs mer i eftermiddag / kväll.
Puss

God morgon

Nu är jag uppe igen, klockan ringer 07:15 en lördag morgon.. Varför? Jo självklart är det handbollen som kallar. Träning i idrottshuset mellan 09:00-10:30. Ska bli skönt att börja dagen med träning så att man kommer igång men hade inte tackat nej till ett par timmar extra i sängen. Nu är musiken påslagen för att jag ska vakna till ordentligt, Flo-Rida - In the ayer pumpar ut från datan just nu ! Det blir bara ett par korta rader nu på morgonkvisten, vi hörs senare under dagen.

God morgon allesammans. Puss

God natt från lilla mig.

Nu är det snart dags för mig att krypa ner under täcket och somna in till filmen don´t say a word. Har träning i morgon bitti 09:00, och kan därför inte vara vaken särskilt länge till.

Jag mår mycket bättre nu än vad jag gjorde i morse, inge halsont kvar och endast lite huvudvärk. Idag har jag inte gjort mycket alls, sov länge som jag skrev tidigare, städat lite, pluggat lite, varit och handlat med mamma,pappa och farmor, varit hemma hos farmor och farfar och sen bara degat i sängen.

Nu ska jag snart ta och tvätta bort ansiktsmasken och sen krypa ner så vi hörs i morgon. God natt.
Puss


Inte nu igen.

Vaknade när klockan ringde med enormt ont i både halsen och huvudet så jag blev hemma från skolan idag. Ligger fortfarande kvar i sängen men mamma säger att jag måste gå upp. Känner att magen kurrar också så det är nog dags ! Men vill verkligen inte bli sjuk nu, har ju både träning och match i morgon och dömning på söndag. Massa te idag som gäller !

Tänkte vara super duktig och sätta mig med projektarbetet idag också, usch usch. Låter inte lockande. Men först: MAT !

Puss

God natt !

Hej igen bloggen.

Jag är hemma och är helt slut i kroppen. Jag och Elena körde hårt på gymet idag och fick med alla de stora muskelgrupperna, armar, ben, mage, rygg. Duktiga vi var va? Efteråt väntade en jobbig handbolls träning på en och en halv timma med mycket springa. Men man känner sig så himla duktig efteråt.

Just nu sitter jag i sängen och ska föna klart håret sen blir det till att krypa ner under täcket och somna skönt. Vilket jag troligtvis kommer göra idag. I morgon är det skola 09:10-14:15. Kanske skriver något inlägg innan jag går i morgon, om jag hinner och orkar. Sov så sött allesammans. Puss !

Duktiga Nathalie

Ibland måste man få ge sig själv beröm ! Det tänker jag göra nu för jag har varit så duktig och fixat med tvätten, gått ner till ICA för att handla saker till middagen, skalat en massa potatis, städat badrummet på övervåningen och bäddat mamma och pappas säng.

Om en liten stund så är familjen hemma och vi ska äta middag tillsammans, vilket jag inte får göra allt för ofta med alla träningarna. Sedan blir det till att åka ner till hallen så jag är där runt 6 tiden, löp och gym med Elena innan handbollsträningen början 19:30.

Nu ska jag ner och fortsätta med middagen, ha en bra eftermiddag och kväll allesammans. Puss

Phiadelphiaost och gurka

Hej bloggen, ett par timmar blev istället över 24 timmar. Dåligt av mig eftersom jag lovade att skriva igår. Glömde såklart att fota mitt bakande igår, blev helt okej men absolut inte så bra som jag hoppades !

Åkte ner till hallen tidigt igår för att möta upp Elena och städa omklädningsrummet, usch va smutsigt det var. Men tillslut fick vi det någotlunda rent. Blev en snabbis på gymet och sen dusch för Elena och sen ut för att kolla på herrmatchen. Efteråt så tränade vi, 20:40-21:50 sjukt sent !

Kom hem och chillade sjukt mycket, låg först nere i soffan och glodde på tvn efter ett tag så förflyttade jag mig upp till sängen och fortsatte tv tittandet.

Just nu ligger jag i sängen och kollar på Oprah, har precis ätit super goda rostade mackor med phiadelphiaost och gurka på. Ska ta och städa och tvätta lite nu sen ner till hallen och träna med Elena igen :) vi hörs senare, pusspuss

Snart hemma igen.

Gud va skönt med en kort skoldag! Just nu sitter jag på bussen i tumba och väntar på att den ska åka, så jag är hemma om ungefär 15 minuter! När jag kommer hem så ska jag faktiskt baka cupcakes, och självklart kommer jag visa hur dom blev senare. Hoppas på att dom blir bra. Vi hörs om några timmar. Massa pussar

God morgon

Uppe och pigg.

Ska gå till bussen nu vilken minut som helst, bara springa upp och borsta tänderna först. Sen blir det buss en bit och sen blir jag upphämtad av Kajs. Idag har vi intagning för de nya handbolls eleverna. Ska bli kul !!

Tidig dag så ett nytt inlägg kommer om ett par timmar ! Ha en underbar dag, puss


RSS 2.0