Sovdags

Nu är det dags för mig att krypa ner i sängen och sova sött. Matchen var faktiskt riktigt bra, OV gjorde en riktigt bra första halvlek men det räckte inte hela vägen tyvärr..

Blir ett mycket kort inlägg nu, grattis jesper på 19 års dagen och till matchens lirare idag ;) Puss

( I vanliga fall är han en riktig snygging, jämfört med bilden ;) )


Gameday

Det sitter små OV flaggor på bussarna och det kan bara betyda en sak! Herrmatch ikväll hemma mot RIK. Självklart ska jag dit och heja på dom. Ska ta och hoppa in i duschen nu snart och börja göra mig i ordning. Ska möta upp Hanna utanför hallen vid sju tiden.

Än så länge har jag inte gjort mycket idag, städat upp lite här hemma bara. Blir storstädning på lördag morgon samtidigt som jag har tvättstugan. Nu måste jag ta och börja fixa mig, ska gå om lite mer än en timma. Vi hörs när jag är hemma ikväll igen, Puss

Mat och sova..

Roligt liv jag har just nu va? Sova, äta, träna, äta, sova.. Maten lagas just nu så det är snart dags att äta sen krypa ner i sängen, tänkte sätta igång en film på datan sen somna in. I morgon blir det att kolla på herrarna som möter RIK. Får träffa Nacor och Almir igen också, ska bli riktigt kul. Var några månader sen.

Blir ett kort inlägg nu eftersom maten alldeles strax är klar. Vi hörs i morgon, puss

Förresten, idag är det exakt ett år sen jag tatuerade mig.

Städa, städa, städa

Att ha en egen lägenhet är verkligen ett heltids jobb! Varje dag så är det något som måste göras, disken ska diskas, köket ska torkas av.. Det är verkligen något hela tiden.

Just nu sitter jag och äter lite lunch, spaghetti och köttfärssås med permesanost på. Mums!
Träning ikväll också, om ca fem timmar börjar den så ikväll är det en tidig träning så jag är inte hemma allt för sent.

Nackdelen med min lilla lägenhet är att solen ligger på hela dagen så det blir som en bastu här inne. Kul att vakna upp tidigt varje morgon av att solen ligger på så man svettas som en gris.. Nej nu ska jag äta upp och sen fortsätta fixa här hemma. Vi hörs ikväll. Puss!

Bilder

Hej bloggen.

Tänkte ta och slänga in de bilderna jag lovat på hur lägenheten ser ut nu efter den lilla renoveringen. Ska är det dags för mig att sova.

Träningen idag gick helt sjukt dåligt.. Missade massor av avslut, majoriteten var stolpe ut eller ribba ut.. Men det är bara att ta nya tag och ladda om till träningen i morgon. Kul att se att det har kommit massor av nya läsare, hoppas ni stannar kvar.

I morgon är det som sagt träning, ganska tidigt 18 börjar den. Vad ska jag hitta på innan då, måste ta och städa mitt badrum så det tänkte jag göra direkt i morgon bitti. Sen kanske det blir en sväng ner till stan, eftersom mina svarta jeans leggins bara gått upp i rök. Hittar dom inte någon stans.

Nej nu är det dags att sova, bilderna finns där under. Puss

Min sovalkov är numera lila, och väggarna i vardagsrummet har vi målat vita som det var innan fast nu ser det fräschare ut. Har min provisoriska soffa som är två luftmadrasser, haha. Lite svårt att hitta soffa eftersom jag inte har det så stort hos mig. Lite blommor har kommit till i vardagsrummet och köket. Ett bort till micron också. Hallen har nu fått byrå och spegel i stället för den hatthyllan som var där innan.Och klädkammaren är nu full smockad med kläder..



Saknar min familj

Blir ett kort inlägg nu, håller på att ladda in bilderna på lägenheten nu så ni ska få se lite hur det ser ut när vi gjort om men dom kommer in i morgon istället för ikväll. Ska krypa ner och kolla film nu.
Saknar familjen sjukt mycket !! Vill hem till dom och ha allt som förut.


Lika tungt varje gång..

Mamma och pappa åkte hem för snart en timma sen.. Känns lika jobbigt denna gången som förra. Jag trivs jätte bra här nere i Helsingborg och så men det är inte det samma som hemma i Tumba.. Då jag alltid hade mamma och pappa nära nu är dom 55 mil i från.

Ska städa och fixa lite i lägenheten nu så vi hörs senare ikväll, då kommer det nya bilder på lägenheten eftersom vi gjort om en hel del. Puss


Världens bästa mamma och pappa !

Har som sagt mina underbara föräldrar här på besök. Idag har vi gjort en väldans massa saker, så som målat om hela vardagrummet och sovalkoven, tagit bort massa saker i hallen, varit och shoppat massa på IKEA och lite andra ställen.

Mamma lagade även en underbar middag, tandorikyckling. Mums ! Nu sitter vi bara och pratar, i morgon ska vi fixa klart hallen, köket och klädkammaren och även ta oss ner till GA hallen och heja på tjejerna som spelar SM.

Nu ska jag borsta tänderna och sen hoppa ner i sängen och glida in i drömmarnas värld. Vi hörs i morgon, puss

Härlig morgon

God morgon allesammans!

Hoppas ni sovit gott, det har i alla fall jag gjort. Mamma och pappa kom strax efter 04:30 i natt så då var det till att vakna och släppa in dom. Sen bums ner i säng igen, nu har jag varit uppe sen strax innan 7 tiden för jag har tvättstugan nu på morgonen.

Mamma och pappa ligger fortfarande och sussar så sött. Ska väcka dom snart hade jag tänkt, sen ska vi måla om och fixa i lägenheten. Ska bli riktigt kul att göra om lite. Vi hörs senare idag, puss

Seriepremiären avklarad.

Och två poäng togs med hem till Helsingborg. Vi vann med 11 bollar om jag inte minns helt fel, en vinst är alltid en vinst men tyckte ändå vi kunde ha kört över dom med mera. Första halvlek var lite si så där. Andra halvlek var mycket mycket bättre!

Kom nyss hem från Bella, där vi tittade på Idol och sen halva filmen Vem är Forrester? Sen somnade dom andra tre då var det dags för mig att dra hem och sova lite jag med innan mamma och pappa kommer. Dom beräknas vara här runt fyra halv fem någon gång..

Syrran åkte inte med denna gången pga lite strul men hon kommer ner den 26 oktober istället. Nej nu får jag säga god natt och vi hörs i morgon. Puss

Dålig blogg dag

Idag blir det inte mycket uppdatering alls.

Kan dra lite om gårdagen först, Bella ringde och frågade om jag ville åka med till väla innan vi skulle på herr matchen så det tackade jag ja till. Var där ett tag med Bella, hennes syster Jenny och en klasskompis till Bella. Efter så åkte vi hem till dom och sen vidare till matchen. En bra match tycker jag att det var, synd bara att dom inte vann den. Men dom kämpade på bra ändå tycker jag.

Nu ska jag snart ta mig ner och handla lite, sen hem och laga mat och ikväll smäller det. Seriepremiären mot Pandora borta i Ystad. Nervös? Oh ja ! Dock blir jag nästan alltid nervös men det ska nog gå bra ändå. Efter matchen ikväll ska jag nog till Bella en stund och kolla film, sen i natt kommer familjen! Saknat dom massor så det ska bli jätte kul.

Nej nu ska jag röra på mig. Vi kanske hörs något mer innan jag sticker iväg sen annars hörs vi i natt. Puss, wish me luck!

Powernap

Dags att sova lite nu, har fixat lite med bloggen men det tar sin lilla tid så just nu är en tillfällig design uppe.

Bastu

Hej igen, måste bara säga det att min lilla etta blir som en bastu när det är sol ute. Nästan så att man svettas! Sjukt varmt blir det, även fast fönstrena är öppna!

Besiktningen i morse gick bra, jag fick skriva på hyreskontraktet och jag tog upp de felen jag hittat i lägenheten och han skulle se till att de blev fixade. Runt 2 timmar efter han hade åkt så ringde fastighetsförvaltarna och frågade om jag hade tid att dom kom och fixade felen idag. Så nu är dom här och jobbar i min lilla lägenhet. Känns lite skumt att sitta här inne med två helt främmande killar. Men dom är nog snart klara.

Då blir det att ta en liten powernap så jag blir lite piggare! Vi hörs ikväll! Puss !

Städ och fix

God morgon!

Nu har jag varit uppe i snart två timmar, var tvungen att städa bort lite kläder och diska eftersom nu när som helst ska fastighetsförvaltaren komma hit och besikta lägenheten tillsammans med mig. Efter det blir det en stor städning här hemma. Det ska dammas och skrubbas överallt.  (Vill ju inte ha det smutsigt när familjen kommer på fredag, haha !)

Sen får vi se vad som händer ikväll, kanske blir att ta sig ner till Ih och kolla på herrarnas elitpermiär.. Nu ska jag fixa lite med bloggens design tills han kommer. Vi hörs senare idag, Puss

Nu börjar det närma sig..

Seriepremiär för herrarna i morgon, och seriepremiär för oss på torsdag. Jag börjar bli smått nervös inför torsdag.. Har ju spelat matcher med laget och så men det har ju varit träningsmatcher, nu är det seriespel!!

Men det ska nog gå bra ändå! Träningen idag gick helt okej, tyckte dock att de flesta var lite sega och så idag. Men så klart sitter tröttheten väl i lite fortfarande sen helgen. Men det ska nog vara borta tills torsdag.

Nu är det snart dags för mig att försvinna in i drömmarnas värld. Upp tidigt och städa utan för klockan 10 kommer det en kille hit och ska besikta lägenheten så jag slipper stå för gamla skador och dylikt. Sen blir det nog att kolla på herrarna i morgon kväll. Sov sött, Puss

TRE DAGAR KVAR!! =)

Tråk väder

Hej bloggen !

Idag blir en ligga i sängen och kolla på film dag eftersom det är så tråkigt väder ute. Har regnat på förmiddagen men är uppehåll nu. Om några timmar ska jag ta och promenera ner till hallen och träna igen. Jätte skönt att det är tidig träning ikväll, 18-20:15.

Nu blir det lite lunch, köttbullar och makaroner. Vi hörs senare, Puss

Trötter

Dags att laga middag nu, blir såna konstiga mattider när man tränare. Men jag klagar inte. Träningen idag gick bra för mig och den var rolig. Men det kändes dock i benen att det varit en tung helg. Fick göra såna övningar där det handlade om att man skulle känna tillit i sina vänner. Riktigt roligt var det.

Träning i morgon igen, och då ska benen vara pigga! Blir att smörja in dom med lite lininment ikväll innan jag somnar. Nej, dags för matlagning. Blir spaghetti och köttfärssås! Mumma! Puss


4 DAGAR TILLS FAMILJEN KOMMER NER TILL MIG IGEN !!

Min stackars kropp

Har träningsvärk i princip överallt från helgen, men det är bara skönt för då vet man verkligen att man tagit i och att träningen har gett något!

Vad har jag gjort än så länge idag då, blev väckt av pappa som ringde vid 10 tiden så då kollade jag på ett Desperate Housewives avsnitt, sen var det dags för frukost och sen började jag kolla runt på en massa sidor på internet för att hitta saker som jag behöver ha till min lilla lägenhet. Har hittat mycket bra och fina saker så det blir nog en shopping sväng med familjen i helgen.

Nu har jag nyss fått i mig lite lunch/tidig middag, äggröra, stekt korv och stekte tomater. Riktigt gott var det! Nu tänkte jag lägga mig i sängen och se ännu ett avsnitt av desperate housewives och vila lite. Vi hörs senare idag, puss

Im back

Hej, nu är jag hemma från träningslägret igen. Eller ja jag kom hem vid halv 6 men så var jag ju tvungen att laga mat och så.

Är helt slut i kroppen nu så jag ska faktiskt dra igång en film och somna. Vi hörs i morgon, puss

God morgon

Jag är vaken efter en dålig natt! Hade svårt att somna och när jag äntligen lyckats somna så börjar grannarna knacka i väggarna, på fönstrerna, smälla i dörrar, skrika i trappan mm.. Riktigt kul natt med andra ord..

Men nu är jag i alla fall uppe även fast det tog emot att gå upp, sitter med min pyttipanna till frukost och ska packa det sista i väskan så är jag klar. Skrev igår att datan skulle få åka med men jag har ändrat mig. Lämnar datan hemma så uppdaterar jag på söndag när jag är hemma igen. Hela helgen ska det satsas på handbollen.

Ha en bra helg allesammans, Puss

Sovdags

Måste sova nu, skulle somnat för länge sen men man fastnar ju vid dumburken..

Träningsläger i helgen, blir upphämtad 07:10 i morgon bitti, inte så kul men vad gör man inte för handbollen. Ja, jag tar med datan också eftersom vi sover kvar så ett litet inlägg ska jag hinna med. Sov sött, puss

Time to go

Nu kommer dom och hämtar upp mig om ca 30 minuter, jag är helt klar ska bara stoppa i mig något så magen inte börjar kurra senare. Slänger in en lite bild på mig idag. Hörs senare, puss


Rubrik..?

Hej bloggen !

Idag blir en städ dag eftersom jag fortfarande är lite små sjuk och hemma från jobbet. Ikväll blir det som jag skrev igår en tripp ner till Lund och elitseriepermiären mellan LUGI-Eslöv. Ska bli riktigt kul att åka dit, se på bra handboll och umgås med alla underbara tjejerna i laget.

Som jag sa så är detta en städ dag och jag har inte tid att sitta här längre, skriver ikväll igen när jag kommit hem. Puss

Sweet dreams

Dags för mig att sova nu, ska bara äta en risifrutti först.

Har inte alls gjort mycket idag, suttit på vårdcentralen i ett antal timmar. Suck, som vanligt när man ska dit! Har varit febrig och inte mått bra sen i Torsdags så idag pallrade jag mig dit. (Rakt över gatan med andra ord) och fick svaret att det var en långdragen förkyldning och att jag ska vila ett par dagar.

Passar ganska bra just nu faktiskt i och med att det var sponsorloppet idag, något som jag inte skulle vara med på, ingen träning i morgon då vi ska till Lund istället och kolla på elitpermiären mellan LUGI-Eslöv.

Träningsläger i helgen, då SKA jag vara med!! Hade även lagfoto idag, hoppas man fastnade på bilden. Haha.

Nej nu är det dags att sova, hörs i morgon, puss

Jag vill sova !!

Är helt slut och vill bara sova. Jag lyckades somna och sov ca 20 minuter och har nu varit klarvaken i lite drygt en och en halv timma.. Huvudet dunkar som bara den, jag svettas och fryser om vartannat och mår allmänt dåligt.

Nu när jag inte kunde somna om igen tänkte jag att jag skulle dra igång en film så jag kanske blev lite sömnig igen men när det inte funkade så tänkte jag kolla runt lite på olika bloggar mm. Så gick jag in på IFK Tumba F95´s hemsida, tjejerna jag var tränare för förut och tänkte kolla. Hade nämligen inte varit inne där på flera månader. Så när jag klickar upp gästboken så ser jag att det pågår en form av diskussion om någon som skrivit anonymt och frågade vad som hänt med tjejerna eftersom dom kommit näst sist i Kempa cupen, och så ser jag att jag har blivit anklagad för att ha skrivit det. Att den som skrivit det bodde i Helsingborg och använde comhem och nu blev jag anklagad för det. Ja jag bor i Helsingborg och använder TELE2 !! som mobiltbredband på min dator.

Att läsa saker så som att personer som skriver anonymt är patetiska och oviktiga mm. och om personen i fråga vågar skriva sitt namn hädanefter och avslutat med vågar du det Nathalie? Gör mig bara så arg och ledsen. Jag har inte ens gjort något.

Jag älskar alla tjejerna i Tumba´s 95or. Jag var deras tränare i över 5 år och varför skulle jag skriva något sånt elakt till dom? Riktigt ledsen, arg och besviken är jag nu!

Nattsvart Helsingborg

Sitter just nu vid min franska balkong och tittar ute, bort mot havet och Danmark. Hjärnan arbetar på högvarv på grund av alla tankarna. Lifehouse är på i bakgrunden och även massa tända ljus.

Finns så mycket saker som jag saknar här i livet, mesta dels just nu är det min familj som jag alltid har haft nära men som nu är 55 mil ifrån mig. Min älskade Josephine som är betydligt längre bort tillsammans med älskar Sam och Morfar.

Finns även massa andra saker som jag saknar från förr, min ex bästa vän som jag tyvärr knappt pratar med som även har en ny bästa vän nu, Sofia jag saknar dig, jag saknar oss.

Många gånger har jag suttit och funderat på varför vissa saker inträffar. Vad har dom för mening?! Jag saknar min farbror! Kan inte allt bara bli som förr igen!!!

Tänker tillbaka på när man var liten, vad behövde man bry sig om då? Absolut inget alls. Man lekte, åt och sov. Hade inga som helst bekymmer i världen.

Nu har jag tagit en stor chans för att börja om lite på nytt. Komma bort från en del saker i Stockholm som jag inte trivdes med, starta om på nytt här i Helsingborg. Självklart älskar jag Stockholm och min underbara familj och släkt som bor där. Det finns så mycket saker som jag ångrar i mitt liv, saker jag ångrar att jag inte tog vara på bättre. Saker som aldrig mer går att få tillbaka. Människor som betytt mycket för mig men som inte längre finns i mitt liv.

Ja jag vet att människor förändras men det finns många som alltid gjorde mig glad och fick mig på bra humör som jag inte ens pratar med längre. Tänkte på det häromdagen, hur många har jag regelbunden kontakt med som jag gick högstadiet tillsammans med? Inte en enda. Istället har jag mina underbara vänner från gymnasiet men det känns ändå som om något saknas med tanke på att jag inte pratar med någon från högstadiet.

Nej nu känns det lite som om jag verkar jätte deprimerad eller så men det är jag absolut inte. Behövde bara skriva av mig lite tankar och känslor. Sov gott allesammans, puss

Jag lever

Dock är jag fortfarande sjuk.. Blev ingen cup för mig igår då jag hade feber när jag vaknade igår morse. Har hållt mig inne och nerbäddad i sängen förutom nu idag då jag gick ut för att ta mig en liten promenad och se om lite frisk luft hjälpte vilket det gjorde lite.

Nu är jag så himla rastlös så jag ska ta en drive och städa upp här hemma. Vi hörs senare, puss

Sweet dreams

Dags för mig att krypa ner och sova nu. Cup i morgon i Rydebäck, blir hämtad 07:10 så nu ska det sovas mycket för att bli helt frisk. Har ingen feber eller halsont längre så nu är jag taggad inför i morgon.

Tvättningen gick förövrigt mycket bra också, förutom att jag inte hann/vågade tumla klart allt då han som hade tiden efter mig kom 30 min för tidigt och verkade vara en alkoholist och väldigt otrevlig. Så jag snabbade mig på och tog mitt pick och pack och gick iväg. Nej nu måste jag sova, hörs i morgon puss

Vuxenpoäng, ohja !

Nu har jag för några minuter sen satt igång två maskiner tvätt för första gången i mitt liv! OCH det blev rätt, tror jag i alla fall. Får väl se senare när alla kläderna har krypmt 10 storlekar.

Jag har även suttit och funderat lite, det sämsta med att bo själv är att man tex får tvätta själv, laga mat själv, handla mat själv och sånt. Men det bästa med att bo själv är nog att man får välja exakt vad man vill äta varje dag!

Har några till maskiner som ska köras idag och eftersom jag fortfarande är lite halv krasslig så passar det mig bra att springa ner några våningar, köra igång maskiner och sen springa tillbaka upp och kolla på Desperate Housewives.

En till sak som är sämst, jag saknar min familj ! Mamma,pappa,Alexandra,Pandora,Farmor,Farfar och Mormor. Jag saknar er jätte mycket!! Men det jag har att se fram emot är att mamma,pappa och syrran kommer ner om 2 veckor igen! Längtar jätte mycket, räknar dagarna.

Nej nu ska jag väl ta och diska upp lite, vi hörs senare. Puss

Lägenheten del 5, utsikt

Min utsikt med en glimt av havet


Lägenheten del 4, vardagrummet med sovalkov



Resten av vardagsrummet


Lägenheten del 3, vardagrummet med sovalkov



Delar av vardagsrummet


Lägenheten del 2, hallen

Mitt skyddsöga ovanför ytterdörren och resten av hallen


Lägenheten del 1, köket

Köket och min otroligt fina kylskåpsbild


Film mys

Hej igen, nu har jag fixat en hel del här i min lilla lägenhet. Städat garderoben totalt och fixat med alla som ska tvättas i morgon. Ja jag ska tvätta själv, låter otroligt va? Blir spännande och se hur det går men det ska nog inte vara några problem.. Sjuk är jag också, riktigt jobbigt. Blev ingen träning för mig idag och inget jobb heller för den delen. Blir att vara inne hela dagen i morgon också men mår redan mycket bättre.

Nu tänkte jag ta hand om lilla sjuka mig med vit choklad, cola och en film för somna med denna huvudvärken lär inte gå på ett tag.. Och ja bilderna på min lägenhet kommer nu! Vi hörs i morgon, puss

Liten update

Hej bloggen. Sist när jag skulle ladda upp bilderna på lägenheten fungerade det inte så jag försöker på nytt senare ikväll. Nu ska jag äta min middag och kolla på den gamla serien från 5an, det spökar. Vi hörs senare, Puss


God natt

Nu är det snart dags för mig att krypa ner och somna efter ett avsnitt av Desperate Housewives och lite Sun Rice (mjölkchocklad med rispuffar) i morgon bitti är det dags för jobb. Ska bli riktigt skönt och kul att ha något att göra. Men att börja 07:00 är inte så lockande.. Men det är smällar man får ta.

Nu håller jag på att fixa med bilderna på lägenheten som jag lovade så håll utkik dom kommer snart. Puss

Middags dags

Hej igen bloggen.

Efter ännu en dag av städning och fix i lägenheten är jag klar. Middagen är precis klar också så nu ska den avnjutas. Potatis, lax, sallad och beasås.

Så fort jag ätit upp kommer det upp lite bilder på lägenheten. Puss

MAMMA, PAPPA HJÄLP TALLRIKARNA ÄR FÖR SMÅ !!
HAHA


Tung dag

Som rubriken avslöjar är det en tung dag idag, familjen åkte nyss hem så jag är inte alls på något bra humör idag. Blir inte något inlägg på ett tag.

Snart dags

Hej bloggen, snart är det dags. Min "matchdebut" för OV Helsingborg. Blir upphämtad om ca 10 minuter sen går resan ner mot Malmö. Träningsmatch mot Dalhem. Är jag nervös? Ohja, om jag är.

Men det går nog bra ändå.. Mamma och pappa är här nu också. Dom kom sent igår kväll. Så just nu fixas det för fullt i lägenheten. Farmor och farfar är också här snart. Om någon timma.

Nej nu kan jag inte sitta stilla längre, vi hörs senare. Puss

Lund

Nu sticker vi till Lund en sväng, träffa Carro och kolla på handboll. KVÄLL KOMMER MAMMA OCH PAPPA ! ME LIKE !


Helsingborg

Hej bloggen !

Allt är bara bra här i Helsingborg. Staden är jätte fin och jag trivs jätte bra. Känns dock som om jag är här bara på besök och ska snart hem. Men så är det icke.. Tänkte gå runt och fota lite i morgon så ni får se hur det ser ut här runt om kring.

Första träningspasset är avklarat nu också. Gick riktigt bra faktiskt men lite ovant med att träna handboll. Alla tjejer är hur mysiga som helst och tar jätte bra hand om mig. Idag var det dock en riktigt sen träning, slutade inte förrän 22:30 vilket jag absolut inte är van vid så nu har jag och syrran nyss ätit lite mat vårrullar blev det riktigt gått.

Nu ska vi se klart på Linas kvällsbok så vi hörs imorgon, puss

På väg mot nya äventyr

Hej bloggen.

Nu sitter jag med min syster på tåget på väg till min nya stad Helsingborg. Är i Halmstad just nu, så 50 minuter till så är vi framme. Då blir det att hämta ut nyckeln till min lägenhet och sen åka dit. Skriver mer senare ikväll.

Puss

RSS 2.0