Update

Nu har det varit lite dåligt med bloggningen på en vecka igen.. Har haft massor att göra och inte hunnit med att skriva, men här kommer en snabb liten uppdatering om vad jag har hållt på med den senaste veckan..

I lördags var det lagfest med dam och herrlaget, riktigt roligt var det faktiskt. God mat, mycket skratt, lekar och underbart sällskap !
  

Måndag, skola och sen på kvällen blev det att åka hem till min älskade Mira för att sova där tillsammans med henne och Micha, för att gå upp runt 01:00 och åka in till Eriksdalshallen för samling 03:00 och avgång mot Göteborg och gymnasie sm.

Tisdag - Onsdag, Gymnasie sm i älskade Götet. Efter tisdagens gruppspel slutade vi på en andra plats efter vinster mot Katrinelund 1 och Aspero 2 och en förlust mot Eslöv. Fick träffa massa underbara vänner under dagen, så som Sofia, Martin, Almir, Nacor, Orsa, Seferaj, Frida mm.
Eftersom vi nu kom tvåa i gruppen skulle vi spela b-slutspel som få kämpa om platserna 5-8. Började dagen med semi final mot Katrinelund 2 och det slutade med vinst för oss och matchen om 5-6 plats låg framför oss. Vi skulle få möta Aspero 1 ett lag med sjukt bra spelare och efter en mindre bra genomförd match av oss så stod vi där som det 6:te bästa laget i årets gymnasie sm. En grymt bra genomförd turnering av oss. Sen blev det dags för oss att duscha och säga hej då till resten av laget för att ta oss till central stationen med hjälp av älskade sofia, tack hjärtat ! Vårat tåg hem gick 13:42 och ungefär en timma senare började vi smått föra lite.

Hann vara hemma ungefär två timmar innan det var dags att ta sig in till stan och Tender Bar för våran studentskiva och middagen innan. Tack alla som gjorde min kväll underbart ! Har dock bara bilder från middagen än så länge så de andra får ni vänta på lite till. Tack söta Fredric för att du överraskade mig och kom även fast du sagt att du inte skulle.

  

(blir bara dessa tre bilderna än så länge, det är för tillfället jätte segt att ladda upp bilder)

Detta är väl ungefär vad jag har sysslat med den senaste veckan, från och med nu så kommer uppdateringarna vara mycket bättre ! Har ju så mycket saker att se fram emot !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0